Københavns Trampolinklub tryout image
Københavns Trampolinklub logo

Københavns Trampolinklub

Tilmeld gratis prøvetræning

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Københavns Trampolinklub

Københavns Trampolinklub har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Københavns Trampolinklub

Klub alias: KTK

Klub CVR: 29719489

'Fra Leg til OL - det bedste for alle': Kom og lær 'at flyve' - Det er sjovt at hoppe!

Københavns Trampolinklub er et fantastisk fællesskab af børn, unge og voksne, som alle elsker at springe i trampolin, altså den STORE trampolin.
Vi synes, at trampolinspring er motion og bevægelse på den sjoveste måde, og hvor du er tættest på oplevelsen af 'at kunne flyve' , får pulsen op, smil i kinderne og og og...du møder en masse nye venner, der er ligeså fjollede med trampolinspring som dig.

Alle kan som udgangspunkt være med, for trampolinspring kræver ikke særlige deltager-forudsætninger eller investering i dyrt personligt træningsgrej. Har du lysten, kender vi alle tricksene, som gør trampolinspring fantastisk.
Sikkerhed i og omkring trampolinerne er vigtig. Derfor vil en springer hos Københavns Trampolinklub få grundig instruktion i, hvordan man springer rigtigt for at passe på sig selv og på andre, når vi er i træning.


Klubben har holdtræning for alle , store som små, dvs. fra 3 år og opefter og på alle niveauer fra nybegynder til elite. Trampolinspring er en individuel idræt. Vi deles om trampolinerne. Vores træninger er er holdorganiseret efter aldersgrupper (børn, unge, voksne - vi har også hold for børn/unge/voksne med særlige behov).
Vi har helt sikkert også et hold som passer til dig.
Find det hold, som passer til dig på vor hjemmeside. Book en prøvetræning , og kom spring med os.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information , eller du kan lægge vejen forbi og hilse på, inden du booker en prøvetime og kan komme op og hopper i trampolinen.
Psst....er der ikke plads på dit ønskehold, så skriv dig på venteliste - vi opretter løbende nye hold!


Københavns Trampolinklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune