Om VLI-Håndbold

Klub CVR: 25338510

VLI håndbold er en traditionsrig klub på Frederiksberg. Vi har fire seniorhold, fordelt ligeligt på to damehold og to herrehold, der rangerer fra serie 2 til kvalifikationsrækken.
Vi går op i det sportslige, men i høj grad også det sociale. Vi er muligvis (formentlig) Københavnsområdets mest sociale klub! Vi arrangerer altid minumum tre store fester årligt, derudover en række andre sociale arrangementer såsom hjemmebanedage, strandhåndbold, bødekassefester mm., dertil kommer talrige spontane initiativer. Der er altid god stemning i hallen, og rigtigt godt sammenhold og samvær alle holdene imellem. Lige nu er det sociale udenfor hallen begrænset grundet covid.19. Men i hallen er der altid god stemning. Vi træner som vanligt, men tager naturligvis en del forholdsregler. Vi spritter af inden vi går i gang og ingen møder op med symptomer.

Håndbold i Frederiksberg

VLI-Håndbold har aktive håndbold hold her: Frederiksberg Hallerne (Jens Jessens Vej 20). Holdene træner mandage og onsdage og er for piger/kvinder drenge/mænd i alderen 18+ årige.

VLI-Håndbold har følgende håndbold hold i Frederiksberg.

Frederiksberg Hallerne (Jens Jessens Vej 20):
Håndbold (+18 år) | Mandage, kl. 21:00 - 22:30
Håndbold (+18 år) | Onsdage, kl. 19:30 - 21:00
Håndbold (Herre senior) | Mandage, kl. 19:30 - 21:00
Håndbold (Herre senior) | Onsdage, kl. 21:00 - 22:30

VLI-Håndbold har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Frederiksberg kommune