Om VLI Fodbold

Klub alias: VLI

Klub CVR: 25338510

VLI FODBOLD er en social klub, med gode træningsfaciliteter og et godt socialt sammenhold for både dame- og herrespillere.

VLI FODBOLD er en social klub, som tilbyder fodboldhold med forskellige niveauer, gode træningsfaciliteter og et godt socialt sammenhold for både dame- og herrespillere.

Klubben er dannet ud fra Veterinær og landbohøjskolen (Københavns universitet), men er over årene blevet en blanding af mange forskellige baggrunde, som betræder banerne. Vi har især en stor andel studerende, men også medlemmer som begår sig på arbejdsmarkedet. Vi har endda personer som spiller, der har været del af klubben i årtier, hvilket siger lidt om, hvad klubben kan tilbyde.

Klubben har en stærkt fællesskab på tværs af holdene. Vi arrangerer således flere fester årligt, hvor alle klubbens forskellige hold samles for at hygge og have det sjovt. Derudover har de enkelte hold også et stærkt social sammenhold, som hver kan tilbyde forskellige kvaliteter.

VLI er én af de små klubber på Frederiksberg, hvilket kan give en større klubånd og engagement i forhold til komme hinanden ved på tværs af holdene. Vi prøver i løbet af sommerperioden og vinterperioden at lave træninger på tvær af holdene, hvilket har været en success.

Lige nu har vi et 11-mands damehold som spiller serie 1. Derudover har vi fire 11-mands pt alle spiller serie 4, med mål om at komme højere op i rækkerne. Der er derfor plads til alle spillere lige fra dem som gerne vil træne i højt niveau to gange om ugen til dem der hellere vil træne i et mildere niveau.

Kontingentet er til studievenlige priser - det første halve år i klubben fås til halv pris.

På klubbens hjemmeside, www.vli-fodbold.dk,(Der arbejdes i øjeblikket på forbedring af siden) kan du finde al den information du har brug for, vedrørende spillercertifikat, kontingent, yderligere kontakt og træningstider.

Har du spørgsmål omkring VLI er du meget velkommen til at kontakte mig. Håber du vil give VLI et forsøg.

Daniel: "Den gang jeg flyttede til København prøvede jeg flere større klubber inden VLI, men følte ikke rigtig den klubfølelse, som jeg havde oplevet fra min tid i provinsen. Den fik jeg I VLI, og kan nu se tilbage på en 7 år i klubben både under studier og arbejdsliv"

Daniel Godtfredsen
mobil: 53811414
mail: vli.fodbold.formand@gmail.com

Vi glæder os til at se dig!

Fodbold i Frederiksberg

VLI Fodbold har aktive fodbold hold her: Frederiksberg Hallerne (Jens Jessens Vej 20). Holdene træner mandage og onsdage og er for drenge/mænd piger/kvinder i alderen 18+ årige.

VLI Fodbold har følgende fodbold hold i Frederiksberg.

Frederiksberg Hallerne (Jens Jessens Vej 20):
Seniortræning (+18) for alle niveauer | Mandage, kl. 19:00 - 20:30
Seniortræning (+18) for alle niveauer | Onsdage, kl. 20:00 - 21:30
Kvinde Seniortræning (+18) for alle niveauer | Mandage, kl. 19:00 - 20:30
Kvinde Seniortræning (+18) for alle niveauer | Onsdage, kl. 19:00 - 20:30

VLI Fodbold har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Frederiksberg kommune

Find dit næste idrætsfællesskab på Frederiksberg!
Foreningerne i Frederiksberg Kommune byder både nye og gamle medlemmer velkommen, der leder efter et aktivt fællesskab. Børn, unge, voksne og seniorer kan alle prøve en gratis træning, og alle myndighedernes retningslinjer overholdes. Her på siden kan du se alle de aktuelle "åbne træninger", så du kan finde ud af, hvilke idrætsmuligheder der er tilgængelige for dig.

Der er mange forskellige muligheder for at dyrke sport og være aktiv på Frederiksberg. Hvis du for eksempel ikke kan stå stille, når der er musik, kan du melde dig ind i FRBdans, som blev oprettet i 2019 som en del af Bevæg dig for Livet Frederiksberg. FRBdans tilbyder dansehold af høj kvalitet for alle aldersgrupper, herunder forældre-barn dans, dans for børn i alderen 0-3, 2-3 og 4-7 år, moderne dans og hip hop for voksne og endda hip hop for seniorer over 60. Foreningen lægger stor vægt på fællesskab, rummelighed og respekt for alle, uanset evner, alder og baggrund.

Hvis du er over 60 år, kan det være svært at komme i gang med en ny sport, men det er ikke tilfældet på Frederiksberg. Her kan du tilmelde dig BevægDig60+, som tilbyder yoga, rytmisk bevægelse, balance- og hensynstagende træning, cirkeltræning med puls og styrke og endda bordtennis. Foreningen lægger stor vægt på socialt samvær og at bevæge sig sammen med andre, uanset ens humør.

Hvis du vil træne kondition eller styrke benene, kan du prøve stepbænketræning hos KGS Idræts Gymnastikafdeling. Foreningerne på Frederiksberg Kommune byder alle velkommen til en gratis prøvetræning, og der er træningshold for alle aldersgrupper.

Hvad du kan gå til på Frederiksberg
Der er mange forskellige sportsgrene, som du kan gå til på Frederiksberg. Nogle af de muligheder, inkluderer dans (f.eks. moderne dans, hip hop), yoga, rytmisk bevægelse, cirkeltræning, bordtennis, og mange flere. Der er også forskellige træningsmuligheder for børn, unge, voksne og seniorer. Du kan finde en oversigt over alle aktuelle åbne træninger på Motivu.dk/frederiksberg, hvor du kan sortere efter alder, sportsgren, tidspunkt og sted.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nemt finde de relevante idrætshold på vores hjemmeside. Indtast blot din (eller dit barns) alder, og alle relevante aktiviteter vil blive vist. Du kan også indtaste din adresse for at se, hvor langt der er til de forskellige træninger. Hvis du vil have endnu mere specifikke søgeresultater, kan du også vælge bestemte sportsgrene, ugedage eller tidsrum, der passer bedst til din kalender. For eksempel kan du hurtigt finde relevante træninger for en 4-årig på mandag og onsdag eftermiddage inden for en radius af 5 km fra din adresse.
Læs mere Luk