Om VLI Fodbold

Klub alias: VLI

Klub CVR: 25338510

VLI FODBOLD er en social klub, med gode træningsfaciliteter og et godt socialt sammenhold for både dame- og herrespillere.

VLI FODBOLD er en social klub, som tilbyder fodboldhold med forskellige niveauer, gode træningsfaciliteter og et godt socialt sammenhold for både dame- og herrespillere.

Klubben er dannet ud fra Veterinær og landbohøjskolen (Københavns universitet), men er over årene blevet en blanding af mange forskellige baggrunde, som betræder banerne. Vi har især en stor andel studerende, men også medlemmer som begår sig på arbejdsmarkedet. Vi har endda personer som spiller, der har været del af klubben i årtier, hvilket siger lidt om, hvad klubben kan tilbyde.

Klubben har en stærkt fællesskab på tværs af holdene. Vi arrangerer således flere fester årligt, hvor alle klubbens forskellige hold samles for at hygge og have det sjovt. Derudover har de enkelte hold også et stærkt social sammenhold, som hver kan tilbyde forskellige kvaliteter.

VLI er én af de små klubber på Frederiksberg, hvilket kan give en større klubånd og engagement i forhold til komme hinanden ved på tværs af holdene. Vi prøver i løbet af sommerperioden og vinterperioden at lave træninger på tvær af holdene, hvilket har været en success.

Lige nu har vi et 11-mands damehold som spiller serie 1. Derudover har vi fire 11-mands pt alle spiller serie 4, med mål om at komme højere op i rækkerne. Der er derfor plads til alle spillere lige fra dem som gerne vil træne i højt niveau to gange om ugen til dem der hellere vil træne i et mildere niveau.

Kontingentet er til studievenlige priser - det første halve år i klubben fås til halv pris.

På klubbens hjemmeside, www.vli-fodbold.dk,(Der arbejdes i øjeblikket på forbedring af siden) kan du finde al den information du har brug for, vedrørende spillercertifikat, kontingent, yderligere kontakt og træningstider.

Har du spørgsmål omkring VLI er du meget velkommen til at kontakte mig. Håber du vil give VLI et forsøg.

Daniel: "Den gang jeg flyttede til København prøvede jeg flere større klubber inden VLI, men følte ikke rigtig den klubfølelse, som jeg havde oplevet fra min tid i provinsen. Den fik jeg I VLI, og kan nu se tilbage på en 7 år i klubben både under studier og arbejdsliv"

Daniel Godtfredsen
mobil: 53811414
mail: vli.fodbold.formand@gmail.com

Vi glæder os til at se dig!

VLI Fodbold har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Frederiksberg kommune