Beder-Malling Idrætsforening logo

Beder-Malling Idrætsforening

Tilmeld gratis prøvetræning

Om Beder-Malling Idrætsforening

Klub alias: BMI

Klub CVR: 76078610

Beder-Malling Idrætsforening - dit motions fællesskab i lokalsamfundet. Vi har over 20 forskellige spændende aktiviteter med hver deres speciale. Alt fra brætspil, e-sport, badminton, tennis, gymnastik, håndbold, fodbold, basket, fitness, spinning, badminton, volleyball, skydning, petanque, krolf, løb og motion, orienteringsløb, crosstraning, basket, atletik og bueskydning. Kom og vær med. Vi har også områdets bedste frivillig Cafe, hvor du kan blive en del af et helt unikt fællesskab. Café Klubånd er det nye moderne forsamlingshus i Beder og Malling, hvor du kan være med til aktiviteter på tværs af sport og kultur.

CrossFit i Beder-Malling

Beder-Malling Idrætsforening har aktive crossfit hold her: Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 15 - 60 årige.

Beder-Malling Idrætsforening har følgende crossfit hold i Beder-Malling.

Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5):
Crosstraining tirsdag i BMI | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:00

Bueskydning i Beder-Malling

Beder-Malling Idrætsforening har aktive bueskydning hold her: Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5). Holdene træner søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Beder-Malling Idrætsforening har følgende bueskydning hold i Beder-Malling.

Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5):
BMI Bueskydning for børn og voksne | Søndage, kl. 16:00 - 17:00

Fitness i Beder-Malling

Beder-Malling Idrætsforening har aktive fitness hold her: Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder i alderen 18+ årige.

Beder-Malling Idrætsforening har følgende fitness hold i Beder-Malling.

Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5):
Momfit- efterfødselstræning | Torsdage, kl. 09:30 - 10:30
Mom fit for barslende | Torsdage, kl. 09:30 - 10:30

Naturtræning i Beder-Malling

Beder-Malling Idrætsforening har aktive naturtræning hold her: Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 25+ årige.

Beder-Malling Idrætsforening har følgende naturtræning hold i Beder-Malling.

Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5):
Naturtræning | Torsdage, kl. 09:15 - 10:15

Floorball i Beder-Malling

Beder-Malling Idrætsforening har aktive floorball hold her: Malling Skole (Lundshøjgårdsvej 19). Holdene træner mandage og er for drenge/mænd i alderen 25+ årige.

Beder-Malling Idrætsforening har følgende floorball hold i Beder-Malling.

Malling Skole (Lundshøjgårdsvej 19):
Motionsfloorball | Mandage, kl. 20:00 - 21:30

Brætspil i Beder-Malling

Beder-Malling Idrætsforening har aktive brætspil hold her: Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18+ årige.

Beder-Malling Idrætsforening har følgende brætspil hold i Beder-Malling.

Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5):
BMI Gaming (brætspil) | Tirsdage, kl. 19:00 - 22:00

Multisport i Beder-Malling

Beder-Malling Idrætsforening har aktive multisport hold her: Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5). Holdene træner mandage og tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 25+ årige.

Beder-Malling Idrætsforening har følgende multisport hold i Beder-Malling.

Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5):
Multisport for kvinder | Tirsdage, kl. 20:00 - 21:30
Idræt om dagen | Mandage, kl. 10:00 - 11:30

Fodbold i Beder-Malling

Beder-Malling Idrætsforening har aktive fodbold hold her: Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder i alderen 18+ årige.

Beder-Malling Idrætsforening har følgende fodbold hold i Beder-Malling.

Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5):
BMI Kvindesenior - fællesskab og en masse sjove timer | Torsdage, kl. 18:00 - 19:30

Atletik i Beder-Malling

Beder-Malling Idrætsforening har aktive atletik hold her: Malling Skole (Lundshøjgårdsvej 19). Holdene træner mandage og tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6 - 16 årige.

Beder-Malling Idrætsforening har følgende atletik hold i Beder-Malling.

Malling Skole (Lundshøjgårdsvej 19):
Atletik for 6-9 årige | Mandage, kl. 16:30 - 17:30
Atletik for 10-16 år | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:00

Badminton i Beder-Malling

Beder-Malling Idrætsforening har aktive badminton hold her: Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5). Holdene træner fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 50+ årige.

Beder-Malling Idrætsforening har følgende badminton hold i Beder-Malling.

Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5):
Det grå Guld- badminton motionister | Fredage, kl. 09:30 - 11:00

Grundtræning i Beder-Malling

Beder-Malling Idrætsforening har aktive grundtræning hold her: Beder Skole (Skoleparken 6). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6 - 10 årige.

Beder-Malling Idrætsforening har følgende grundtræning hold i Beder-Malling.

Beder Skole (Skoleparken 6):
BMI Madklub 0-3 klasse | Torsdage, kl. 16:00 - 17:30

Yoga i Beder-Malling

Beder-Malling Idrætsforening har aktive yoga hold her: Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 11+ årige.

Beder-Malling Idrætsforening har følgende yoga hold i Beder-Malling.

Egelund Idrætscenter (Egelund Idrætscenter og Svømmehal) (Bredgade 5):
Swipe UD- kun for piger | Mandage, kl. 15:30 - 17:00

Beder-Malling Idrætsforening har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Aarhus kommune

Find din næste idræt i Aarhus! 
Klubberne i Aarhus Kommune er parate til at tage imod nye medlemmer, der ønsker at komme til en prøvetræning og få mere motion i hverdagen. Børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i de aarhusianske idrætsforeninger til en gratis prøvetræning, hvor de kan finde sig et nyt fælleskab. På siden Motivu.dk/aarhus har vi samlet alle tilgængelige og aktive prøvetræninger, som du eller dit barn kan tilmelde sig.

Der er masser af gode muligheder for, at være finde din eller dit barns næste sportsgren og klub i Aarhus Kommune. Hvis du for eksempel har svært ved at stå stille og gerne vil udfordre dig selv i forskellige discipliner, så kan du melde dig ind i Atletik klubberne, Aarhus 1900 Atletik og løb & Aarhus Fremad Atletik. Aarhus Fremad Atletik består af 5 forskellige hold samt et styrketræningstilbud. Klubben blev grundlagt i 1897 og har stolte atletiktraditioner med både deltagelse i OL og EM, men har også plads for nybegyndere. Det kan man blandt andet se igennem deres tilbud på Motivu, som blandt andet byder på: Sprinttræning, Løb for letøvede og Løb for øvede. Er man ikke så meget til Atletik og løb, men mere frisk på en cykeltur, noget bueskydning eller mandagsyoga, så kan man melde sig ind i Beder-Malling Idrætsforening. De har over 20 forskellige spændende aktiviteter med hver deres speciale. Alt fra brætspil, e-sport, badminton, tennis, gymnastik, håndbold, fodbold, basket, fitness, spinning, badminton, volleyball, skydning, petanque, krolf, løb og motion, orienteringsløb, crosstræning, basket, atletik og bueskydning. Så der findes ingen undskyldning for ikke at bevæge sig ned og prøve en prøvetræning hos Beder-Malling Idrætsforening.

Er du mere til basketball kan du helt sikkert finde den perfekte træning hos en af de 4 klubber i Aarhus Kommune. Her kan du melde dig ind i klubberne som Viby Basket, Harlev Basket, AGF Basket og Egaa Eagles, som tilbyder Basketball træning for børn, unge, voksne og seniorer. Fælles for en god baskettræning i klubberne er øget fokus på det sociale samvær, samtidig med man hygger sig gevaldigt når man er der. Skulle man se mere frem til en kop kaffe eller øl/vand i caféen når man har dunket sit hold til sejr, er dette også en stor del af at komme til træning. Uagtet af hvilket humør du møder ind med, er du garanteret at gå fra en træning med meter i benene og et stort smil på læben, især hvis du har været til en vaskeægte Champions League træning hos Skovbakken Bears.

Er det tid til at få styrket koncentrationsevnen, skudøjet og de sociale fællesskaber hos nogle af skytteklubberne i Aarhus Kommune? Tænker du at blive bedre til at skyde eller måske prøve det for første gang? Hos Skytteklubben DSB/ASF og Århus Riffelskytte Klub kan du melde dig til en gratis skydetræning,

Udover de nævnte klubber og træninger kan du finde en masse andet godt som helt sikkert er noget for dig. Tag også et kig på AGF Svømning, Aarhus Snooker og Pool Klub, Lystrup Svømning, Jysk Akademisk Fægteklub, Aarhus Badmintonklub (AB), Ishockey Klubben Aarhus og mange flere er klar til at tage imod nye prøvemedlemmer.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk