Om Odder Mountainbike Klub

Odder Mountainbike Klub holder til i Odder Fitness Center, hvor vi har vintertræning indendørs spinning og styrketræning samt udendørs træning fra april til og med oktober måned.

Vi har to trænere og mødes hver fredag eftermiddag til fællestræning.

Mødested:
Odder Fitness Center
Højgårdsvej 9A
8300 Odder

Cykling - udendørs i Odder

Odder Mountainbike Klub har aktive cykling - udendørs hold her: Odder Fitness Center (Højgårdsvej 9A). Holdene træner lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18 - 61 årige.

Odder Mountainbike Klub har følgende cykling - udendørs hold i Odder.

Odder Fitness Center (Højgårdsvej 9A):
Spinning 1 | Mandage, kl. 19:05 - 20:05
Spinning 1 | Onsdage, kl. 17:00 - 18:00
Spinning 1 | Torsdage, kl. 18:00 - 19:00
Spinning 1 | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:00
Spinning 1 | Søndage, kl. 09:00 - 10:00
Spinning 1 | Lørdage, kl. 09:30 - 10:30

Klubben er en del af

Odder kommune

Odder:

Odder er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Odder er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Odder står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Odder, Malling, Hundslund, Skanderborg, Tunø som har et centralt mødested for byens borgere i Odder.

I Odder findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Eriksminde Efterskole, Fitness World Banegårdsgade Odder, Gylling Efterskole, Gylling Skole, Hou Hallen, Hou Skole og Børnehus, Hundslund Hallen, Hundslund Skole, Hundslund Tennisklub, LOOP Fitness Rådhusgade Odder, Margrethelyst Friskole, Odder Fitness Center, Odder Golfklub, Odder Gymnasium, Odder Højskole, Parkvejens Skole, Randlevskolen, Rathlouskolen, Rudehøj Efterskole, Saxild Skole, Skovbakkeskolen, Spektrum Odder, Spektrum Odder Svømmehal, Torrild Stadion, Vandhalla, Vestermarkskolen, Ørting Hallen, Flugtskydningsbanen Gylling Strand, FysioDanmark Ballevej Odder, CF Varmeværket, Odder Skaterampe som ligger i Odder.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk