Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Frømandsklubben NIKON

Frømandsklubben NIKON har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Frømandsklubben NIKON

Klub CVR: 30020626

Snorkeldykker eller Sportsdykker

Oplev en ny verden under vandet med Frømandsklubben NIKON

Snorkeldykning for både børn og voksne
Vores populære snorkeldykkerhold (fra ca. 10 års alderen) er for både begyndere og øvede. Her leger vi vandføling ind i kroppen og lærer at slappe af under vand. Som snorkeldykkere leger vi bl.a. med puslespil, forhindringsbane, spiller undervandsrugby, spiller kryds og bolle – alt sammen under vand.
Vi afslutter sæsonen med et prøvedyk med flasker. Derudover øver vi førstehjælp, og deltager i DSF’s Juniorlege og sommerlejr. Frømandsklubben NIKON stiller snorkeludstyr til rådighed under træningen. De første 3-4 gange er man velkommen til at være med uden man behøver at melde sig ind. Bliver man meldt ind forventes det dog at man køber sit eget udstyr

Sportsdykning
Hvad enten du allerede er dykker eller ønsker at tage et dykkercertifikat, er Frømandsklubben NIKON det rigtige sted at starte dine oplevelser under bølgerne!
Vi er en aktiv dykkerklub, som udelukkende drives af frivillig arbejdskraft.
Klubben er beliggende på Ishøj Havn med nogle af Vestegnens bedste klubfaciliteter og mest aktive medlemmer. Vores store båd bliver brugt flittigt året rundt til dykkerture i de hjemlige farvande, og der bliver arrangeret flere årlige ture til udlandet. Samtidigt arrangerer klubbens engagerede dykkerinstruktører dykkerkurser flere gange om året for nye og gamle medlemmer.

Internationalt CMAS-Sportsdykkerbevis og andre kurser
Vores CMAS-kurser er for dig (min. 15 år), som vil lære at dykke med flaske, eller som vil lære mere om flaskedykning. Du vil på vores kurser lære at dykke forsvarligt under alle forhold, bl.a. ved dybdedyk, stranddyk, vrag- og natdyk.
Begynderkurser i sportsdykning (CMAS*) afholdes i foråret, og videregående sportsdykkerkurser (CMAS**) afholdes i sensommeren. CMAS*** kurser afholdes efter behov. Vi afholder prøve til speedbådscertifikat i klubben og sikrer dermed at kurset er skræddersyet til vores egne både.
Samtidigt, har klubbens medlemmer mulighed for at deltage i marinarkæologiske og marinbiologiske kurser igennem Dansk Sportsdykker Forbund.
Vi stiller gerne op til gratis prøvedyk i Ishøj Svømmehal, kontakt formanden hvis dette har interesse.

Er det lang tid siden du har været ude og dykke, så lad Frømandsklubben NIKONs instruktører hjælpe dig i gang igen. Vi hjælper dig i dit eget tempo og i sikre omgivelser. Mangler du også udstyr, kan det meste lejes igennem klubben indtil du får anskaffet dit eget.
Frømandsklubben NIKON er medlem af Dansk Sportsdykker Forbund og Danmarks Idræts Forbund.

Frømandsklubben NIKON har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Ishøj kommune