Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Om Familieidræt

Klub alias: FI

Klub CVR: 39266555

Vi gør det nemt for den travle børnefamilie at være aktive sammen. Ugentlige hold for børn i alderen 0-8 år Outdoor aktiviteter de fleste weekender hele år

Familieidræt er en frivillig idrætsforening for børnefamilier, der gerne vil gå til idræt sammen, afprøve sjove familie aktiviteter og være sammen, som familien, på en hyggelig og anderledes måde. Vi er en "todelt" forening, som har faste indendørs hold og forskellige friluftsliv aktiviteter, som er nemme at deltage på. Målet for os er at det skal være nemt og sjovt at være medlem i Familieidræt, derfor skal den travle børnefamilie kunne møde op til forskellige aktiviteter inde som ude og have det sjovt sammen.

Familieidræt holder til på Frederiksberg, Vesterbro, Nørrebro, indre by og flere forskellige steder på Amager. Foreningens aktiviteter er for forældre og børn fra 0-10 år og aktiviteterne spænder bredt fra indendørs tumlehold, til friluftsliv-/outdoorhold.

Vores indendørshold har fokus på at have det sjovt sammen i familien og vi bruger en legende tilgang til at stimulere alle de motoriske sanser. VI oplever at børnene udvikler sig motorisk og at de udfordre nye grænser fordi de ser andre børn gøre det, men den største udvikling sker når forældrene deltager aktivt selv. VI som instruktører agere det gode forbillede og inkludere alle, men det vigtigste er at jer forældre også deltager aktivt og er gode forbilleder for jeres børn.

Vi har Tumlestik hold for 6 måneder - 2 års alderen, hvor der er fokus på at lære at kravle, gå eller blive bedre motorisk. Her tænker i måske det er et bredt spænd for de små og det er det også, men det fungerer rigtig fint fordi vi styrer legene og giver jer øvelser i kan lave med jeres børn. Der er også fri leg, hvor de store børn kan tonse mere rundt mens de små bliver stimuleret gennem andre bevægelser.
DGI Byen mandage 16.00 - 16.30
Prismen på Amager fredage 15.15 - 16.00

Tumle holdet for de 3-6 årige er klart vores mest populære hold og der er fuld gang i børnene her. Vi leger en masse lege, laver redskabsbaner, øver bold teknik og brænder generelt en masse krudt af på den time vi er i gang.
DGI Byen mandage 16.30 - 17.30
Kong Frederik d. 9 Sal Nørre Alle 57 16.30 - 17.15

Tumle turbo gymnastik holdet er for de ældre børn der gerne vil udfordres lidt mere med motorikken og det farlige. Der er flere fangelege, mere fart og højere højder.
Kong Frederik d. 9 Sal Nørre Alle 57 17.20 - 18.05
Prismen på Amager fredage 16.00 - 17.00

Vores outdoor aktiviteter spænder bredt og inkludere følgende:
Kano på Lyngby sø, hvor hele familien kan være med
Kajak ved Den Blå Foreningsby
O-løb rundt omkring i København
SUP ved Den Blå Foreningsby og Kongelundsfortet
Træklatring i Kongelundskoven
Kreative aktiviteter ved Den Blå Foreningsby
Rulleskøjter ved Den Blå Foreningsby
Mad over bål på Søndermarkskolen og Kongelundsfortet
mm.

Familieidræt startede op i 2010 og var den første idrætsforening i Danmark med aktiviteter kun rettet mod børnefamilier. Foreningen startede ud fra en undren over, hvorfor forældre oftest står ved sidelinjen og ser passivt til, mens deres børn dyrker idræt – når de i stedet, sammen kan få en time med sjove familie aktiviteter, samvær og sved på panden. Dette ville Familieidræt gerne være med til at ændre og er derfor blevet en forening, der tilbyder børnefamilier attraktive tilbud, som de kan gå til sammen, og som giver både store og små en sjov og anderledes oplevelse hver gang de deltager.

Familieidræt er en idrætsforening med ca. 350 medlemmer og 20 frivillige instruktører. Frivilligheden er et grundlæggende element i foreningen, og det frivillige engagement har været det bærende siden foreningens opstart. Foreningen er non-profit og alle indtægter går til at forbedre foreningens aktiviteter og give Familieidræts medlemmer endnu flere gode og sjove oplevelser!

Vi glæder os til at se jer ude på vores hold eller til et par sjove timer i det fri.

Familieidræt har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Frederiksberg kommune

Find dit næste idrætsfællesskab på Frederiksberg!
Foreningerne i Frederiksberg Kommune byder både nye og gamle medlemmer velkommen, der leder efter et aktivt fællesskab. Børn, unge, voksne og seniorer kan alle prøve en gratis træning, og alle myndighedernes retningslinjer overholdes. Her på siden kan du se alle de aktuelle "åbne træninger", så du kan finde ud af, hvilke idrætsmuligheder der er tilgængelige for dig.

Der er mange forskellige muligheder for at dyrke sport og være aktiv på Frederiksberg. Hvis du for eksempel ikke kan stå stille, når der er musik, kan du melde dig ind i FRBdans, som blev oprettet i 2019 som en del af Bevæg dig for Livet Frederiksberg. FRBdans tilbyder dansehold af høj kvalitet for alle aldersgrupper, herunder forældre-barn dans, dans for børn i alderen 0-3, 2-3 og 4-7 år, moderne dans og hip hop for voksne og endda hip hop for seniorer over 60. Foreningen lægger stor vægt på fællesskab, rummelighed og respekt for alle, uanset evner, alder og baggrund.

Hvis du er over 60 år, kan det være svært at komme i gang med en ny sport, men det er ikke tilfældet på Frederiksberg. Her kan du tilmelde dig BevægDig60+, som tilbyder yoga, rytmisk bevægelse, balance- og hensynstagende træning, cirkeltræning med puls og styrke og endda bordtennis. Foreningen lægger stor vægt på socialt samvær og at bevæge sig sammen med andre, uanset ens humør.

Hvis du vil træne kondition eller styrke benene, kan du prøve stepbænketræning hos KGS Idræts Gymnastikafdeling. Foreningerne på Frederiksberg Kommune byder alle velkommen til en gratis prøvetræning, og der er træningshold for alle aldersgrupper.

Hvad du kan gå til på Frederiksberg
Der er mange forskellige sportsgrene, som du kan gå til på Frederiksberg. Nogle af de muligheder, inkluderer dans (f.eks. moderne dans, hip hop), yoga, rytmisk bevægelse, cirkeltræning, bordtennis, og mange flere. Der er også forskellige træningsmuligheder for børn, unge, voksne og seniorer. Du kan finde en oversigt over alle aktuelle åbne træninger på Motivu.dk/frederiksberg, hvor du kan sortere efter alder, sportsgren, tidspunkt og sted.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nemt finde de relevante idrætshold på vores hjemmeside. Indtast blot din (eller dit barns) alder, og alle relevante aktiviteter vil blive vist. Du kan også indtaste din adresse for at se, hvor langt der er til de forskellige træninger. Hvis du vil have endnu mere specifikke søgeresultater, kan du også vælge bestemte sportsgrene, ugedage eller tidsrum, der passer bedst til din kalender. For eksempel kan du hurtigt finde relevante træninger for en 4-årig på mandag og onsdag eftermiddage inden for en radius af 5 km fra din adresse.
Læs mere Luk