Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Familieidræt tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Om Familieidræt

Klub alias: FI

Klub CVR: 39266555

Vi gør det nemt for den travle børnefamilie at være aktive sammen. Ugentlige hold for børn i alderen 0-8 år Outdoor aktiviteter de fleste weekender hele år

Familieidræt er en frivillig idrætsforening for børnefamilier, der gerne vil gå til idræt sammen, afprøve sjove familie aktiviteter og være sammen, som familien, på en hyggelig og anderledes måde. Vi er en "todelt" forening, som har faste indendørs hold og forskellige friluftsliv aktiviteter, som er nemme at deltage på. Målet for os er at det skal være nemt og sjovt at være medlem i Familieidræt, derfor skal den travle børnefamilie kunne møde op til forskellige aktiviteter inde som ude og have det sjovt sammen.

Familieidræt holder til på Frederiksberg, Vesterbro, Nørrebro, indre by og flere forskellige steder på Amager. Foreningens aktiviteter er for forældre og børn fra 0-10 år og aktiviteterne spænder bredt fra indendørs tumlehold, til friluftsliv-/outdoorhold.

Vores indendørshold har fokus på at have det sjovt sammen i familien og vi bruger en legende tilgang til at stimulere alle de motoriske sanser. VI oplever at børnene udvikler sig motorisk og at de udfordre nye grænser fordi de ser andre børn gøre det, men den største udvikling sker når forældrene deltager aktivt selv. VI som instruktører agere det gode forbillede og inkludere alle, men det vigtigste er at jer forældre også deltager aktivt og er gode forbilleder for jeres børn.

Vi har Tumlestik hold for 6 måneder - 2 års alderen, hvor der er fokus på at lære at kravle, gå eller blive bedre motorisk. Her tænker i måske det er et bredt spænd for de små og det er det også, men det fungerer rigtig fint fordi vi styrer legene og giver jer øvelser i kan lave med jeres børn. Der er også fri leg, hvor de store børn kan tonse mere rundt mens de små bliver stimuleret gennem andre bevægelser.
DGI Byen mandage 16.00 - 16.30
Prismen på Amager fredage 15.15 - 16.00

Tumle holdet for de 3-6 årige er klart vores mest populære hold og der er fuld gang i børnene her. Vi leger en masse lege, laver redskabsbaner, øver bold teknik og brænder generelt en masse krudt af på den time vi er i gang.
DGI Byen mandage 16.30 - 17.30
Kong Frederik d. 9 Sal Nørre Alle 57 16.30 - 17.15

Tumle turbo gymnastik holdet er for de ældre børn der gerne vil udfordres lidt mere med motorikken og det farlige. Der er flere fangelege, mere fart og højere højder.
Kong Frederik d. 9 Sal Nørre Alle 57 17.20 - 18.05
Prismen på Amager fredage 16.00 - 17.00

Vores outdoor aktiviteter spænder bredt og inkludere følgende:
Kano på Lyngby sø, hvor hele familien kan være med
Kajak ved Den Blå Foreningsby
O-løb rundt omkring i København
SUP ved Den Blå Foreningsby og Kongelundsfortet
Træklatring i Kongelundskoven
Kreative aktiviteter ved Den Blå Foreningsby
Rulleskøjter ved Den Blå Foreningsby
Mad over bål på Søndermarkskolen og Kongelundsfortet
mm.

Familieidræt startede op i 2010 og var den første idrætsforening i Danmark med aktiviteter kun rettet mod børnefamilier. Foreningen startede ud fra en undren over, hvorfor forældre oftest står ved sidelinjen og ser passivt til, mens deres børn dyrker idræt – når de i stedet, sammen kan få en time med sjove familie aktiviteter, samvær og sved på panden. Dette ville Familieidræt gerne være med til at ændre og er derfor blevet en forening, der tilbyder børnefamilier attraktive tilbud, som de kan gå til sammen, og som giver både store og små en sjov og anderledes oplevelse hver gang de deltager.

Familieidræt er en idrætsforening med ca. 350 medlemmer og 20 frivillige instruktører. Frivilligheden er et grundlæggende element i foreningen, og det frivillige engagement har været det bærende siden foreningens opstart. Foreningen er non-profit og alle indtægter går til at forbedre foreningens aktiviteter og give Familieidræts medlemmer endnu flere gode og sjove oplevelser!

Vi glæder os til at se jer ude på vores hold eller til et par sjove timer i det fri.

Gymnastik i København

Familieidræt har aktive gymnastik hold her: DGI-byen (Tietgensgade 65), Kong Frederik IX Hallen (Institut for Idræt og Ernæring) (Nørre Allé 57) og Kofoeds Skole (Nyrnberggade 1). Holdene træner mandage, onsdage og fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 1 - 10 årige.

Familieidræt har følgende gymnastik hold i København.

DGI-byen (Tietgensgade 65):
Tumle i DGI Byen 3-6 år | Mandage, kl. 16:30 - 17:30
Tumlestik 1-2 år | Mandage, kl. 16:00 - 16:30

Kong Frederik IX Hallen (Institut for Idræt og Ernæring) (Nørre Allé 57):
Tumle Nørrebro 3-6 år | Onsdage, kl. 16:30 - 17:30

Kofoeds Skole (Nyrnberggade 1):
Formiddags familieidræt på Kofoed Skole | Fredage, kl. 11:00 - 13:00

Gymnastik i Frederiksberg

Familieidræt har aktive gymnastik hold her: Skolen på Grundtvigsvej, nr. 9 (Skolen på Grundtvigsvej) (Henrik Steffens Vej 9, 3 sal). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6 - 9 årige.

Familieidræt har følgende gymnastik hold i Frederiksberg.

Skolen på Grundtvigsvej, nr. 9 (Skolen på Grundtvigsvej) (Henrik Steffens Vej 9, 3 sal):
Leg og Idræt for Sjov - Jump4Fun (6-9 år) | Torsdage, kl. 16:30 - 17:30

Familieidræt har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Frederiksberg kommune