amagervoskneridetur tryout image
amagervoskneridetur logo

amagervoskneridetur

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Amagervoksenridetur

    Kongelundsvej 589, 2791 Dragør

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i amagervoskneridetur

amagervoskneridetur har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om amagervoskneridetur

Klub CVR: 13978573

start til ridning

På grund af vores perfekte beliggenhed vil jeres ridetur STARTE i skoven. Vi har folde lige ved siden af fælleden, Københavns største Naturpark Amager.

Om Farmen


Farmen er et fristed, hvor der er plads til hygge og en fælles interesse for hestene. Her er plads til alle uanset om man kommer i seneste ride stævne-mode eller blot i et par godt brugte jeans og gummistøvler. Det vigtigste er, at vi kan slappe af og passe på hinanden. Vi har en del faste folk, som hjælper til, men hønemor er selvfølgelig Kari Anne.Kari Annes oprindelige idé var, at det skulle være muligt for alle at komme på en ridetur uden at have fast part på en hest eller tidligere erfaring. Så uanset om du er en af dem, der aldrig fik sat dig i sadlen som barn eller du af forskellige årsager har taget dig nogle års pause, så er der en hest, der venter på dig her ved os.

Vores tilgang til ridningen tager altid udgangspunkt i en filosofi om at lytte til hestens signaler. Vi prioriterer samarbejdet med hestene højt, både fra jorden og fra sadlen. Det er særligt vigtigt for os, da hestene ofte skal på tur et par gange dagligt. Af respekt for dem og de andre ryttere sætter vi derfor et hensigtsmæssigt tempo på turene.På Farmen sørger vi for alt det praktiske ved at holde hest, så du kan ride, når det passer dig. Det giver dig mere frihed til at passe dine rideture ind i din hverdag. De faste ryttere vil ofte være til stede og står altid klar til at hjælpe. Det vil tit være dem der rider med som guide, da de både har stor erfaring med hestene og et godt kendskab til området.
Hvorfor ride hos os?
Beliggenheden ved Københavns største naturpark, Amager. Perfekt til rideture i naturen
40 års erfaring med ridning og 10 års erfaring med hesteudlejning
Venlige guider med både store heste og islandske heste
Rideoplevelser for alle niveauer
Særlige begivenheder og fødselsdagsarrangementer tilgængelige
Tag Bus 33 direkte ud til os fra Rådhuspladsen eller Vestamager St

Prøv ridning på ridehold
Hvis du allerede er en lidt øvet eller øvet rytter og ønsker at forbedre dine færdigheder i selskab med andre, så er vores Prøv ridning på ridehold det perfekte valg for dig. Du vil have en guide med dig, som vil vise dig vej og hjælpe dig lidt undervejs. Du vil have mulighed for at ride sammen med andre ryttere og dele oplevelserne med dem.

Vi tilbyder faste tider for vores ridehold, hvor du kan vælge at ride 1-3 gange om ugen på faste dage eller vælge frie dage, der passer bedre til din tidsplan. På vores ridehold kan du lære mere om ridning og heste, og samtidig få mulighed for at forbedre dine færdigheder og være en del af et fællesskab med andre ryttere.

Hvis du er nybegynder eller stadig føler dig lidt usikker på hesteryggen, tilbyder vi også et hold for begyndere, hvor du kan lære grundlæggende færdigheder i ridning og hestepasning.

Vi ser frem til at se dig på vores ridehold!

Som let øvet og øvet rytter vil du kunne få rabat på rideture på hold hvis du vælger at starte på Part på hest uden besvær.

ridetur
Vi tilbyder tre forskellige længere rideture, som giver mulighed for at opleve forskellige smukke områder på hesteryg.

På vores 1 times ridetur vil din guide vælge mellem Kongelundsskoven eller Pinseskoven, som du vil ride igennem og nyde den smukke natur.

Ved 1,5 timers ridetur vil du også have mulighed for at opleve stranden (Sydvestpynten), når du rider igennem det smukke landskab.

For dem, der ønsker at udforske mere tilbyder vi en to timers ridetur, hvor du kan vælge mellem at ride gennem Kongelundsskoven, Kalvebod Fælled og Stranden, eller tage på en spændende tur for at se Trolden Bjarke Cirkelsten med din egen guide.

Uanset hvilken længere ridetur du vælger, vil du opleve den fantastiske natur og få en unik og mindeværdig oplevelse på hesteryg.

amagervoskneridetur har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Dragør kommune