Default cover
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

Om Guldborg IF

Klub CVR: 29822611

Guldborg if har en bred vifte af aktiviteter, (gym. bad. fod. volley. hyggeklub/hobbyklub for voksen/børn.) Mange nye tiltag er i støbeskeen.
Derudover driver Guldborg if foreningshuset GULDborgen, hvor man kan låne/leje mødelokaler, lokaler til lejrskoler, træningslejr, klassearrangementer mm.
Her har vi også musikgrupper, Guldborgsund ungdomsråd m. fl. boende fast. Derudover har vi foredrag, cafeaftner og kurser.
Vores forældreforening tager sig af mange sociale ting som sommerfest, fastelavn og juletræsfest.

Man kan følge os på facebooksiderne Guldborg if og GULDborgen.

Guldborg IF har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Guldborgsund kommune

Find din næste idræt i Guldborgsund Kommune!
Foreningerne i Guldborgsund Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk