Om Kifa kegleklub

Klub CVR: 41336692

En klub med et godt socialt sammenhold og gode muligheder for at spille på forskellige nivauer

De fleste af klubbens medlemmer har være i klubben i 15 år eller mere!! men klubben består også af "nyere" medlemmer som har været i klubben i 3-4 år, og vi kender derfor hinanden rigtig godt, og nyder hinandens selskab. Mange af klubbens medlemmer er startet, fordi andre familiemedlemmer allerede spillede kegler i klubben, og flere er kommet til senere efterhånden som venner, kollegaer og bekendte er blevet introduceret for keglesporten.

Man kan at være "aktiv" medlem i klubben, hvor man kan træne og spille på hold og/eller deltage til stævner, og man kan være "passiv" medlem, hvis man ikke kan spille (pga. f.eks. skade) men ønsker at støtte klubben, samtidig med at være en del af det sociale og deltage i klubben arrangementer.

Klubben har to træningstider om ugen. Tirsdag 16.30-21 hvor der kan trænes både Nogle og Classic kegler, samt fredag 16.30-21 h or der kan trænes Classic kegler.
Der er ingen tilmelding til træning, så man dukker op i det tidsrum der passer ind. De fleste træner sammen, så man kan hjælpe og guide hinanden. Vi bruger også nogle træningsaftener på at spille sjove små spil på banerne, hvor vi kan grine sammen og blive udfordret på flere måder.

Vi afholder minimum 4 faste sociale arrangementer i løbet af året, blandt andet afholder vi "julehygge" med en meget stort tilslutning og opbakning fra alle medlemmer. Her spiller vi en masse små sjove spil, med tilhørende præmier, hvor der konkurreres både individuelt og i par. Og så hygger vi ellers sammen med lidt mad, julesmåkager og klementiner.
Vi arrangerer også "sommerafslutning", hvor vi hylder de bedste spillere på holdene i den sidste sæson, klubmestrene og dem der gør en ekstra eller særlig indsats for klubben.

Som et nyt tiltag afholder vi "fællesspisning" på udvalgte træningsaftener, med mulighed for bare at snakke og hygge når der alligevel skal trænes. Klubben arrangere også klubmesterskaber for både Bohle og Classic spillere, samt mindre turneringer som f.eks. mix turnering hvor Bohle og Classic kombineres i samme turnering. Alt dette for at styrke fællesskabet og skabe muligheder for nye bekendtskaber.


Aldersmæssigt ligger klubbens medlemmer fra 20 år og op til 80, dog har vi flest medlemmer mellem 30-55 år.
Keglesporten kræver ikke den store fysiske styrke, men handler mere om at finde en god teknik, som finpudses og justeres efterhånden som man træner og bliver mere erfaren.
Derfor kan man og starte i Kifa kegleklub fra man er 8 år.
Klubben er for både mænd og kvinder, pt er der ca. lige mange af hver. Mange af klubbens medlemmer spiller sammen med andre familiemedlemmer, både søskende, børn og forældre, og det er derfor den helt ideelle familiesport.

Klubben råder over to slags keglebaner: Bohle og Classic, og vi deltager derfor også i mange stævner ud over den "normale" turnering. Vi deltager både lokalt i form af pokalturnering og lokale mesterskaber, landsdækkende som Danmarks mesterskaber og Master Cup, samt i udlandet ved VM i Classic, Landskamp mod Tyskland og til EM.
Udover turneringer og stævner for hold, kan man også stille op individuelt til f.eks. klubmesterskab, Sjællandsmesterskab (lokalt mesterskab) og Danmarksmesterskab, samt VM i Classic og EM

I klubben har vi to Bohle hold med 5 spillere på hvert hold, samt tre Classic hold med 4 spillere på hvert hold, hvilket også giver gode muligheder for at spille på flere forskellige niveauer, da holdene er fordelt i flere divisioner. Mange medlemmer spiller både på Bohle og Classic hold. Holdene er blandet mænd og kvinder, unge og gamle, og man har derfor gode mulighed for at spille sammen med andre familiemedlemmer eller venner, hvis man ønsker det.

Som nybegynder eller barn kan man starte med den "lille kugle", som vejer ca. 2kg, og efterhånden som man blive fortrolig med spillet, kan man skifte til den "store kugle" på lige under 3kg.
Som ny i klubben, er der altid glade medlemmer til at tage imod, guide til selve keglespillet men også til at inddrage nye i det sociale sammenhold i klubben.

Kifa kegleklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune