Om Bagsværd Atletik Club

Klub CVR: 30153170

Bagsværd Atletik Club tilbyder træning for alle. Vi har helt sikkert også et hold for dig! Kom og prøv atletik uanset alder eller erfaring

Leder du efter en ny udfordring hvor pulsen er høj og fællesskabet er stærkt? Så er Bagsværd Atletik Club (BAC) stedet for dig! Klubben blev skabt i 1972 og har siden da leveret gode rammer for atletiktræning og det unikke sammenhold omkring sporten. Alle kan dyrke atletik. Om det er løb eller en anden disciplin får du mulighed for det hos os.

Vores største trækplaster er den gennemførte atletik bane. Men vi bryster os også af den flotte natur der omgiver vores base på Bagsværd Stadion. Mange kilometer er blevet løbet gennem skoven, hvor hver tur bliver en fest med gode mennesker og smukke omgivelser.

I vores klub har vi plads til alle. Om du er nybegynder, blot ønsker selskab til et par ugentlige løbeture eller om du vil tage din træning til et nyt niveau med gode faciliteter og kompetente trænere. Vi rummer det hele i BAC fordi fællesskabet gør plads til både bredde og elite.
Vores præstationer med Eliten er et tydeligt bevis på kvaliteten af træning såvel som foreningen.
Helt konkret har vi en række tilbud som er relevante for folk på alle niveauer og aldre.

Vi har helt sikkert også et hold til dig, hvis du blot har noget træningstøj, kan du møde op og prøve kræfter med atletikken. Så uanset om du helt ny i gamet eller har gjort det længe så har vi et træningstilbud til dig.
I årets løb vil der være en bred vifte af aktiviteter. Der vil yderligere være mulighed for at deltage i stævner og løb som en del af klubben, så man sammen kan deltage i diverse udfordringer.

Holdene:
5-9 år
Du kan starte på vores miniatletik-hold, når du er blevet ¨5 år. Her går du, til du er ca. 9 år. Der er træning en gang om ugen og vi lægger vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt. Vi bruger ind imellem lege til bl.a. at øve koordination og til at styrke det sociale sammenhold. Vi starter hver træning med opvarmning, og herefter er der træning af en eller flere discipliner, fx boldkast eller længdespring. Vi slutter med en lille farvel-leg. Vi opfordrer til deltagelse i stævner for børnenes aldersgruppe, da det er vores erfaring at det styrker sammenholdet, og børnene synes det er sjovt
Træner:
Henrik Hansen 40791220
vmaxhansen@gmail.com

10-14 år
Vores næste hold dækker de 10-14 årige. Her er der mere atletik og mindre leg. Det er et grundtræningshold hver tirsdag, hvor hver træningsgang starter med løb, opvarmning og koordinationsøvelser, evt. i form af lege. Derefter træner vi forskellige atletikdiscipliner indenfor løb, spring og kast. Vi prøver at få alle medlemmer til at prøve alle discipliner, for at de evt. senere kan vælge, hvilke discipliner de bedst kan lide at lave. De der ønsker mere tekniktræning, kan træne med på grundtræningsholdet for 10-17 år om torsdagen.

Træner: 10-14 år
Thorbjørn Mikkelsen 25688012
Ida Mørck 61720988
idacmoerck@gmail.com

14+
Når du er 14- år, har du forskellige muligheder. Du kan træne på vores grundtræningshold, hvor du kommer igennem alle disciplinerne indenfor løb, spring og kast. Du kan kaste i vores kastegruppe, hvor der trænes kugle, diskos, spyd, vægt og hammer. Og du kan løbe i vores løbegruppe for mellem- og langdistanceløb. Du kan også vælge at kombinere grundtræningsholdet med mellem- og langdistanceløbsholdet. Der trænes fælles to-tre gange om ugen afhængig af gruppen. Vi prøver at lave fælles opvarmning, koordination og/eller styrketræning for at styrke sammenholdet mellem grupperne.

Træner:
Spring/sprint:
Lars Bach Jensen 29494401
LABJ@di.dk
Hilmar Kvist 25291545
hilmar.kvist@gmail.com

Mellem/Lang:
Carsten Rytter 28566527
rytter@newmail.dk

Løb og motion:

BAC 1:
Langdistanceløb (og mellemdistanceløb) med 10 km-tider op til 40 minutter. Rigtig mange på holdet træner mod maraton og halvmaraton, og træningen planlægges i perioder med henblik på de store danske og udenlandske motionsløb i denne kategori. Men løberne spænder meget bredt helt nede fra 800 m og 1500 m baneløb, og flertallet løber også mange andre løbstyper som cross, landevejsløb, banestævner og helt almindelige motionsløb. Der er gode muligheder for at danne hold til de danske mesterskaber i f.eks. 40 års-, 45 års-, 50 års-klasserne osv. De fleste på holdet er naturligvis herrer, men det kan afsløres, at det aldrig har været et rent herrehold. Unge løbere er velkomne, også hvis tids-"krav" ikke helt opfyldes. Her kan fremgangen nemlig ofte komme utroligt hurtigt. Så snakker vi om, hvordan opstarten skal foregå.
Træner BAC1 :
Svend Guldbrandsen 44989824
svend.guldbrandsen@fasttvnet.dk

Atletik i Gladsaxe

Bagsværd Atletik Club har aktive atletik hold her: Bagsværd Skole (Bagsværd Hovedgade 62) og Bagsværd Stadion (Bagsværd Hovedgade 84). Holdene træner mandage og tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6 - 14 årige.

Bagsværd Atletik Club har følgende atletik hold i Gladsaxe.

Bagsværd Skole (Bagsværd Hovedgade 62):
miniatletik-hold, | Mandage, kl. 16:45 - 18:00

Bagsværd Stadion (Bagsværd Hovedgade 84):
Atletik for 10-14 årige | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:00

Bagsværd Atletik Club har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Gladsaxe kommune

Velkommen til Gladsaxe Kommune - Dit hjem for spændende fritidsaktiviteter, sport og foreningsliv

Gladsaxe Kommune byder velkommen til en mangfoldig og livlig by, hvor fritidsaktiviteter for både børn og voksne er i højsædet. Her finder du et rigt foreningsliv og et bredt udvalg af sportsgrene, der passer til enhver smag og interesse. Uanset om du er på udkig efter sjove aktiviteter for dine børn, eller du selv ønsker at dyrke motion og deltage i klubaktiviteter, så er Gladsaxe det rette sted at være.

Fritidsaktiviteter i Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune har et væld af fritidsaktiviteter, der appellerer til både børn og voksne. Uanset om du er til kreative udfoldelser, sportslige udfordringer eller ønsker at blive en del af et fællesskab, har Gladsaxe noget for enhver smag. Der er en bred vifte af aktiviteter, der spænder fra malerworkshops, musikundervisning, dans og teater til yoga, fitness, løbegrupper og meget mere. Mange af disse aktiviteter er organiseret af lokale klubber og foreninger, der gør det muligt for borgere at engagere sig i det lokale fællesskab og dyrke deres interesser.

Fritidsaktiviteter for voksne i Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune er dedikeret til at tilbyde et bredt udvalg af fritidsaktiviteter, der appellerer til voksne i alle aldre. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der et væld af muligheder for at finde en aktivitet, der passer til dig. Vores lokale klubber og foreninger tilbyder alt fra sportsaktiviteter som fodbold, tennis, badminton og svømning til mere afslappende aktiviteter som yoga, pilates og golf. Uanset om du ønsker at udfordre dig selv fysisk eller blot ønsker at finde en aktivitet, der giver dig mulighed for at slappe af og have det sjovt, er der noget for enhver smag.

Fritidsaktiviteter for børn i Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune har et rigt udvalg af fritidsaktiviteter for børn i alle aldre. Vi tror på, at det er vigtigt for børn at have mulighed for at udfolde sig, dyrke deres interesser og møde andre børn i et trygt og støttende miljø. Derfor tilbyder vores lokale klubber og foreninger et bredt spektrum af aktiviteter til børn. Dette inkluderer sportsaktiviteter som fodbold, håndbold, gymnastik og svømning, kreative aktiviteter som tegning, maling og keramik samt musikundervisning og teaterworkshops. Uanset om dit barn er interesseret i sport, kunst eller kulturelle aktiviteter, vil de finde noget, der passer til deres passioner og hjælper dem med at udvikle sig.

Sport i Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune er et paradis for sportsentusiaster, da der er en bred vifte af sportsgrene at vælge imellem. Uanset om du er interesseret i boldspil, vandsport, kampsport eller individuelle sportsgrene, vil du finde faciliteter og klubber, der imødekommer dine behov. Gladsaxe har moderne sportsanlæg, herunder fodboldbaner, tennisbaner, svømmehaller og gymnastiksale. Nogle af de populære sportsgrene i kommunen inkluderer fodbold, badminton, håndbold, tennis, svømning, basketball og volleyball. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der træningsmuligheder og konkurrencer for alle niveauer.

Hvad kan man gå til i Gladsaxe Kommune?

Gladsaxe Kommune tilbyder et bredt udvalg af fritidsaktiviteter og sportsgrene, der passer til forskellige interesser og aldersgrupper. Uanset om du er på udkig efter et nyt sportshold, en kreativ workshop eller et fællesskab at være en del af, er der mange muligheder at vælge imellem. Du kan deltage i en lokal klub eller forening, hvor du kan lære nye færdigheder, dyrke dine interesser og møde ligesindede. Hvis du foretrækker mere uformelle aktiviteter, er der også mange åbne træningsgrupper og arrangementer, hvor du kan deltage og møde nye mennesker. Uanset hvad du er interesseret i, vil du finde spændende muligheder i Gladsaxe Kommune.

Klubber og foreninger i Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune er hjemsted for en række klubber og foreninger, der dækker et bredt spektrum af interesser og aktiviteter. Uanset om du er interesseret i sport, kultur, kunst eller hobbyer, vil du finde klubber og foreninger, der passer til dine behov. Nogle af de populære klubber inkluderer fodboldklubber, tennis- og badmintonklubber, svømmeklubber, fitnessklubber og kunstforeninger. Disse klubber og foreninger tilbyder træning, workshops, konkurrencer og sociale arrangementer, der giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder og møde ligesindede. Gladsaxe Kommune er stolt af at have et rigt og levende foreningsliv, der spiller en vigtig rolle i at skabe et stærkt og sammenhængende lokalsamfund.

Gladsaxe Kommune byder velkommen til alle, der ønsker at deltage i fritidsaktiviteter, dyrke sport og blive en del af et lokalt fællesskab. Uanset om du er voksen eller barn, nybegynder eller erfaren, vil du finde et bredt udvalg af aktiviteter, der passer til dine interesser og behov. Gladsaxe Kommune er dedikeret til at skabe et levende og dynamisk miljø, hvor alle kan udfolde sig, opnå deres mål og skabe meningsfulde forbindelser. Kom og oplev alt, hvad Gladsaxe har at tilbyde, og lad dig inspirere af det rige foreningsliv og spændende fritidsaktiviteter, der venter på dig.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk