Om Karise Gym & Fitness

Klub alias: KG&F

Klub CVR: 41855290

Aktiv idrætsforening, engagerede instruktører, gode faciliteter, høj stemning. Flere slags aktiviteter og hold for alle, 0-101 år

Generelt
Karise Gym & Fitness er en idrætsforening med hold i mange forskellige genrer. Der er gymnastik (far-mor-barn, puslinge, spring, rytme, dans), stortrampolin, parkour, fitnesshold (CrossGym, Crossfit, Jumping, Spinning, indoor cycling, Bootcamp, TRX) Yoga, Pilates, Zumba og dans (yoga, Pillates+Zumba, dans, linedance), e-sport, samt personlig kostvejledning.

Hjemmeside og sociale medier
- Hjemmeside: www.GymFitness.dk
- Facebook: https://www.facebook.com/KariseGymFitness
- E-sports Facebookside: https://www.facebook.com/KariseEsport
- Instagram: https://www.instagram.com/karisegymfitness/
Desuden har flere af foreningens hold har deres egen, lukkede gruppe på Facebook, Her opslås såvel praktiske informationer som tips, billeder, feedback, historier, m.m. - spørg træneren om en sådan Facebook side er tilgængelig.

Personale
Instruktørerne er veluddannekde og flere af dem certificerede inden for deres speciale. De brænder alle for deres fag, har overskud til både en personlig samtale og hyggesnak efter træningen, som sker i god stemning.
Mange unge mennesker får deres første job her som hjælpetrænere, en opgave, de vokser med og giver dem kvalifikationer og fortrin, når de senere i livet søger ind på studier og arbejdsmarkedet.

Faciliteter
Velholdte og rene, veludstyrede lokaler: en idrætshal ned et righoldigt udvalg af redskaber og rekvisitter, ikke mindst et unikt, indendørs railanlæg til parkour; to mindre lokaler med spejlvæg til bl.a. yoga, spinning, jumping og andre mindre fitnesshold; et AV-rum til e-sport. Endelig råder vi over et udendørs parkouranlæg.

Økonomi
Lokalerne stilles til rådighed af Faxe Kommune, hvorfor vi kan holde et prisniveau, alle kan være med til. Langt størstedelen af kontingenterne bruges til kurser for personalet, nye, lækre redskaber og nødvendige omkostninger. Et vigtigt supplement til økonomien er sponsorater og bevillinger fra fonde.

Sæsoner
Hovedsæsonen er fra september til marts, og forårssæsonen fra april til juni. Enkelte hold har andre perioder, fx september-december, januar-marts og april-juni, hvilket altid fremgår at holdets beskrivelse på foreningens hjemmeside: www.GymFitness.dk.

Tilmedling og prøveræning
Tilmelding og betaling sker via foreningens hjemmeside www.GymFitness.dk, hvor både Dankort og en række internationale betalinbgskort kan anvendes. Hvis dette ikke er en mulighed, bedes man henvendes sig til formanden eller kassereren (https://gymfitness.dk/bestyrelse) for aftale om en anden måde,
Det er altid muligt at få en gratis prøvetræning - hvis der er en ledig plads på holdet. Ved det enkelte holds beskrivese på hjemmesiden kan man tilmelde sig en gratis prøvetræning.

Økonomisk håndsrækning
Kommunen har en pulje til hjælp for at børn af økonomisk vanskeligt stillede også kan deltage i idrætsaktiviteter. Alle kan selv sende en ansøgning, og ellers kan foreningen gøre det efter anmodning (https://gymfitness.dk/bestyrelse). Det er en tillidsbaseret ordning, der sker i fortrolighed, og ingen stiller spørgsmål.

Arrangementer
Gennem sæsonen er der eller kan være arrangementer, som oplyses undervejs for de relevante målgrupper.
De følgende har været tilbagevendende gennem mange år:
- Opvisningen i marts, som afslutning på hovedsæsonen.
- Overnatningsarangementet Gym-Sjov-Weekend i starten af november
- Juletræsfest i november/december
- Nytårshop lige før nytår på Sorø Gymnastikefterskole
- Træningsudflugter til steder med endnu bedre springfacliteter end vore egne og eventuelt svømmehal
Derudover kan der være andre, som fx fitnessevent, kanotur, påskeskattejagt, gamerweekend osv...

Målgrupper:
Alle 0-101 år, høje og lave, tykke eller tynde og alle andre.

Prisniveau
Under gennemsnittet og langt under kommercielle aktører på markedet

Karise Gym & Fitness har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Faxe kommune