Holmsland Klit Golfklub tryout image
Holmsland Klit Golfklub logo

Holmsland Klit Golfklub

Book en gratis prøvetræning

Om klubben

Klub alias: HKGK

En god blanding af vestjysk natur med et pust af frisk vestenvind og gode relationer, frivilighed og sammenhold!

Holmsland Klit Golfklub - Vestjysk natur med et pust af frisk vestenvind!

Vores golfklub er et fantastisk sted der tager imod alle.
Hos os kan du opleve den dejlige natur på banen, det gode kammeratskab bl.a. i klubber-i-klubben og blandt de frivillige, fordybelse i golfsporten hos PGA træneren og hyggen i samværet med dine venner og familie.
Vi har plads til alle!

Hvad kan jeg finde i klubhuset?
I klubhuset kan du booke tid på banen, foretage betaling og bekræfte din tidsbestilling, klubbens kontor, toiletter og badefaciliteter.
Her er det også at du finder restauranten, hvor du vil mærke den afslappede og hyggelige stemning så snart du træder indenfor døren. Restauranten serverer enkle retter, smørebrød, kølige drikke, kaffe og is. Derudover finder du også en veludstyret proshop i klubhuset.

Skal du låne udstyr?
Vi har rigtig mange udlejnings-golfsæt tilgængelige. Vi har fået +8 sprit-nye sæt i år, så kom bare herud.
Om det er til højre-hånd eller venstre, så kan du altid låne af os.
Derudover har vi 6 golfbiler (buggies) der kan lejes hvis benene ikke er hvad de var tidligere, eller du har travlt og liiiige skal nå at spille nogle huller.

Hvad har I af træningsfaciliteter?
Golf klubben har en Driving Range (udslagsbane) med overdækning på nogle af pladserne. Det giver muligheden for at opvarme og træne i alt slags vejr - så der er ingen undskyldninger!
Poletter kan købes for 20,- på kontoret og medlemmer får en kode til boldautomaten.
Et tidligere par-4 hul er nu omlagt til træningsområde, så du kan træne helt korte slag og bunker, men samtidig gå helt ud til 266 meter og slå ind til en rigtig green. Det finder du ikke mange steder!
Derudover har vi en stor putting green samt et mindre særskilt chip & run træningsområde.
Så mulighederne for at træne og øve er store.

Hvad koster det at spille (greenfee)?
Golfklubben har 2 golfbaner - en 18-hulsbane og en 6 hullers par-3 bane.
Skal du spille på den store bane, vil det koste 350,- for 18 huller og 200,- for 9 huller.
Spillere under 18 år skal betale halv-greenfee, men husk vi er en del af greenfee-aftalen med DGU, hvor én fuld-betalende voksen kan have 3 juniorer med gratis! (også kaldet "3 for 1")
Er tiden knap, er du ny eller vil du bare hygge på banen, så koster par-3 banen kun 125,- at spille.
Når du har betalt greenfee for par-3 banen må du spille så mange runder/huller som du vil den dag - det er ikke kun for 1 runde!
Derudover kan vores fuldgyldige medlemmer invitere gæster ud på 18-hulsbanen.
De gæster vil modtage 100,- rabat på greenfee, så længe gæsterne også er fuldgyldige medlemmer i en anden dansk golfklub.

Kan man bruge Golfhæftet?
Ja det kan du!
Golfhæftet giver dig 50% rabat på din greenfee og husk vi har også +tider.

Hvad for man igennem et medlemsskab i Holmsland Klit Golf?
Alt afhængig af, hvilket medlemsskab du har i golfklubben kan følgende være inkluderet:
- Fri benyttelse af alle vores træningsfaciliteter
- Frit spil på vores par-3 bane og 18-hulsbane
- Tilbud på undervisning hos vores PGA træner
- Deltagelse i vores klubturneringer henover sæsonen
- Deltagelse i klubber-i-klubben
- Mulighed for at spille Regionsgolf og Divisionsgolf
- Tilbud på profiltøj med klubbens logo
- Greenfee aftaler med andre klubber*
*50% rabat hos følgende klubber: Dejbjerg Golfklub, Trehøje Golfklub og Ikast Golf Klub
*100,- kr. rabat hos følgende klubber: Tange Sø Golfklub, Lemvig Golfklub, Skive Golfklub, Give Golfklub, Henne Golfklub og Åskov Golfklub.

Hvad koster det at være medlem?
Det er et rigtig godt spørgsmål! Husk vi har et intro-tilbud for nye voksne begynder-medlemmer, hvor du modtager en rabat på 1.400,- de 2 første år som medlem i Holmsland Klit Golfklub.
Priserne er kategoriseret efter alder og er følgende:
- Senior (+25 år): 5.500,-
- Ungsenior (19-24 år): 2.900,-
- Junior (0-18 år): 300,-
- Fleks: 750,-
- Distance-medlem: 2.500,-
- Begynder (3 månedersforløb): 350,-
Tag gerne fat i kontoret vedrørende spørgsmål til medlemsskaber!

Hvordan kan jeg "gå til golf" hos Holmsland Klit Golf?
Det kan du igennem det vi kalder "klub-i-klubben". Her er forskellige klubber for forskellige målgrupper, der er baseret på alder og køn.
Vi har 6 officielle klubber-i-klubben, så at ALLE kan finde en klub der passer til dem.
Klubberne er følgende:
- Klitpigerne
Klubbens formål er at give alle kvindelige medlemmer mulighed for at spille golf med mange forskellige samt være en del af et socialt netværk.
- Morgenfruerne
For de morgenfriske kvinder der spiller hver mandag
- Senior Herrer
Alle mandlige seniorer der er fyldt 55 år. Klubben har udflugter til andre klubber og har fællespisning efter spil.
- Herreklubben
For dem der ikke føler sig gamle nok til at kalde sig selv "senior-herre".
- Golf for kvinder
Et trænings- og spilforløb for kvinder.
- Torsdagsmatch
En turnering hvor torsdag for alle - de nye, let øvede og øvede spillere.

Hvordan er banen?
I Holmsland Klit Golf tilbyder vi 18 spændende golfhuller, delt op i to sløjfer, samt en par 3 bane med 6 huller. Golfbanen har ry for at være en spændende golfbane, hvor du spiller på sommergreens hele året rundt. Holmsland Klit Golf ligger pragtfuldt i den vestjyske natur med vandveje og søer, og hvor den karakteristiske vestenvind ofte er på færde.
"Helhedsindtrykket af Holmsland Klit Golf ved Søndervig er absolut positivt, og det er helt tydeligt at denne golfbane får god pleje og omsorg." - Udtalelse fra Nordic Golfers.com
Vores 18 hullers golfbane på Holmsland Klit Golf fremstår altid yderst velplejet, noget som også gælder bunkers, som ser ordentlige og nyrenoverede ud. Endvidere er golfbanen rigt forsynet med bænke, så det er muligt at give et par trætte fødder en kort pause, og der er også mange skraldespande rundt omkring til affald.
Holmsland Klit Golf er flot og veltrimmet. Golfbanen er blød og behagelig at gå på, noget som ofte gælder for golfbaner, som er anlagt på eng-områder.
I semi-roughen er straffen lille, da det næsten altid er nemt at komme derfra igen, men der vil altid være risiko for et dårlig underslag når man bevæger sig væk fra fairway.
På din vej rundt på golfbanen mødes du af et stort antal strafområder, de er i spil på 10 af banens 18 huller. Selvom der er mange strafområder er de overkommelige, for der er aldrig snak om, at der pludselig dukker et strafområde op - de vil altid kunne ses før slaget slås.

"Greens på Holmsland Klit Golf kan ikke roses nok - du finder næppe bedre i hele Danmark. Begrebet "supergreens" er ingen overdrivelse." - Udtalelse fra Nordic Golfers.com

Hvis du er helt "grøn" i golf, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os, så kan vi hjælpe dig videre!

Klubbens sportsgren

Golf

Kan man gå til golf? Hvordan starter man til golf? Hvor kan man træne golf henne? Hvad tid træner man golf? Spørgsmålene kan være mange når man ønsker at starte til en ny sport, men du kan heldigvis få svar på mange af dine spørgsmål på motivu.dk.
Golf er en yderst populær sport som de fleste stifter bekendtskab med igennem mini-golf. Putting og golf generelt er kendt for at være et spil som kræver saft og kraft i slagene, men også god tålmodighed og ikke mindst en stærk mentalitet. For det kan være svært ikke at kaste køllen fra sig, når man endnu engang slår skævt, misser et put eller skal en tur i vandet for at finde sin kugle. Ingen bliver dog den bedste på en enkelt dag, men så er det jo heldigt at du kan melde dig til golf og få trænet det noget oftere. 

På motivu.dk har vi samlet det bedste tilbud om prøvetræning i de golfklubber som ligger nærmest dig. Her kan du læse mere om golfklubberne og tilmelde dig en gratis prøvetræning. Så snart du melder dig til, får træneren besked om at du eller dit barn kommer til træning, så han eller hun kan være klar til at modtage nye. Du kan på siden læse mere om niveauet, træning og hvad du selv skal have med. Så væben dig med tålmodighed, tag køllen i hånden og kom i gang med at spille golf!

Store muskler eller spillet med hjernen
Golf handler både om en god fysik og et sundt hoved, men er det egentlig spillet med musklerne eller puttetræningen som er det vigtigste? Det er svært at give et entydigt svar på, da det er de mange facetter af golfspillet, som gør en til en dygtig golfspiller. Det kræver dog både meget træning og tålmodighed at nå dertil, men så er det jo godt at man på motivu.dk kan se hvor man kan få den træning. Da golf er et ret teknisk spil hvad angår måder at slå på og hvilke kropsholdninger man skal svinge med, kan det varmt anbefales at prøve et par træninger før man beslutter sig for om det er en sport man vil gøre mere ved. Samtidig giver gåturene mellem hullerne mulighed for, at man kan få vendt hverdagens op- og nedture med sin makker.

Netop det at have en makker, eller flere, at spille golf med, tilføjer både et socialt element til spillet, men også et ekstra konkurrenceelement. Her kan man spille om håneretten når det gælder om at gå banen på færrest slag, hvem der kan slå længst eller når det handler om at have is i blodet når det gælder om at putte. Da der ikke er en kropsform som er den “rigtige” til golf, er det en sport der kan dyrkes af alle, hvilket man også lægger mærke til, hvis man går en tur omkring den lokale golfklub. 

Hvor kan jeg gå til golf? 
Det store spørgsmål er jo så, hvor kan du melde dig til en prøvetræning i golf? På motivu.dk har vi enkelte tilbud når det gælder golf, men forhåbentlig snart flere. Det drejer sig om Svendborg Golf Klub, som ligger i Svendborg. Her kan du melde dig til hvis du er mellem 8-18 år, eller melde dit barn til. Det foregår både tirsdag og torsdag fra 16:30 til 18:30. Juniorholdet forsøger at ramme bredt, men du kan være sikker på at om du er øvede eller elite kan du få noget ud af deres træning. Træningen bliver faciliterede af en af klubbens trænere. Håber du vestpå, nærmere bestemt Børkop i Vejle Kommune, så kan dit barn komme til “Golftræning for børn” i Kellers Park Golf Club”. Træning for børn foregår om søndagen fra 10:00-11:00 og er for børn i alderen 6 - 12 år. Her er der fokus på leg og konkurrencer så børnene får en let og elegant indgang til golfspillet. Dribler vi længere nordpå er der mulighed for at prøve træning for begyndere i Skanderborg Golf Klub. Det er om torsdagen fra 18:30 til 19:30 og for alle aldre. 


Kom nemt og godt i gang med golf
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til golf, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om golf er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Med dit kommende fokus på at kunne slå langt og have is i blodet når der skal puttes, så er der jo ingen grund til at frustrere dig ved en svær tilmelding. Sagt på en anden måde, så er Motivu: Nemt, hurtigt og overskueligt. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse og held og lykke med din første træning!Klubben er en del af

Ringkøbing-Skjern kommune

Ringkøbing-Skjern:

Ringkøbing-Skjern er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Ringkøbing-Skjern er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Ringkøbing-Skjern står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Nørre Nebel, Ølgod, Tarm, Hemmet, Skjern, Videbæk, Kibæk, Lem St, Ringkøbing, Hvide Sande, Spjald, Ørnhøj, Tim, Ulfborg, Grindsted, Stakroge, Sønder Felding, Herning, Vildbjerg som har et centralt mødested for byens borgere i Ringkøbing-Skjern.

I Ringkøbing-Skjern findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Hvide Sande Stadion, Tarm Idrætscenter, Spjald Skole, Tarm Skole, overbygningen, Vesterhavshallen, Beach Bowl, Borris Sports- og Kulturcenter, Fitness World Bredgade Ringkøbing-Skjern, Holmsland Idræts- og Kulturcenter, Hoven Hallen, Hvide Sande Hallen, Lem Hallen, Ringkøbing Svømmehal, Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, ROFI Centret, Rækker Mølle Hallen, Spjald Fritidscenter, Vorgod-Barde Hallen, Alkjær Stadion, Bork Hallen, Faster Skole, Fjelstervang Stadion, Grønbjerg Stadion, Hee Skole, Hemmet Aktivitets og Kulturhus, Hemmet Sportsplads, Herborg Friskole Stadion, Hover Fritids- og Kulturcenter, Hover-Torsted Friskole, Højmark Hallen, Lyne Hallen, Nr. Vium Kulturcenter, Solgården, Stadil-Vedersø Friskole, Stauning Skole, Tarm Skole, hovedskolen, Tim Hallen, Troldhede Kultur- og Idrætscenter, Vedersø Idrætsefterskole, Velling Friskole, Videbæk Stadion, Vostrup Stadion, Ølstrup Stadion, Ådum Hallen, Dejbjerg Golf Klub, Holmsland Klit Golf, Alkjærskolen, Amagerskolen, Gamle Byskole, Grønbjerg Friskole, Holmsland Skole, Hvide Sande Skole, Kirkeskolen, Ringkøbing Skole, Vestjysk Gymnasium Tarm, Ringkøbing Rideklub, Skjern Rideklub, Borris/Faster jagtforenings flugtskydebane, Hee flugtskydebane, Hemmet - Sdr. Vium flugtskydebane, Hoven Jagtforenings Flugtskydebane, Hvide Sande flugtskydebane, Korsholm skydearena, Lyne jagtforenings flugtskydebane, Lønborg flugtskydebane, Sandbækbanen, Skjern Flugtskydningsbane, Tarm Riffelskydebane, Ådum jagtforenings flugtskydebane, Herborg Fritids- og Kulturcenter, Kuben, Landsbycenter Fjelstervang, Ringkjøbing Gymnasium, Brejninggaard Efterskole, Den Danske Design- og Håndværksefterskole, Fjordvang Efterskole, Skjern Kristne Friskole, Videbæk Idræts- og Fritidscenter, Videbæk Kristne Friskole, Lem Svømmebad, Ringkøbing Tennisklub, Skjern Tennisklub, Spjald Tennisklub, Videbæk Tennis Klub, Pure Performance Fitness, Dejbjerglund Efterskole, Egvad Skyttecenter, Skjern Skytteforening, Højmark Skytteforening, No Skole, LOOP Fitness Vellingvej Ringkøbing-Skjern, Videbæk Skole, KABELPARK®, Videbæk, Momhøj, Femhøjsande, Ringkøbing, Ringkøbing - Alkjær, Ringkøbing-Rindum, Hvide Sande Nord, Momhøje, Femhøjesande, Ejstrup Søerne, FysioDanmark Toldbodgade Ringkøbing-Skjern, Hvide Sande Skatepark, Ringkøbing-Skjern Streetpark som ligger i Ringkøbing-Skjern.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk