Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Kolding Firma og Familieidræt

Kolding Firma og Familieidræt har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Kolding Firma og Familieidræt

Klub alias: KFI

Klub CVR: 39603128

Firma og Familie Idræt - du kan også være med.....

I Kolding Firma og Familie Idræt kan alle være med.
Som medlemmer optager vi både medarbejdere, arbejdsledige, familier, enkeltpersoner og efterlønnere - kort sagt alle, der er interesserede i at deltage i de motions- og idrætsaktiviteter, der er på programmet i foreningen.

Kolding Firma og Familie Idræt er medlem af DFIF - Dansk Firmaidrætsforbund (Danmarks tredjestørste idrætsforbund) og desuden KI - Kolding Idrætsråd.

Vi har også mange medlemmer, der er kredsmestre og Dansk Mestre i DFIF regi.

Se de mange tilbud på vores hjemmeside.

Kolding Firma Sport blev stiftet den 19. marts 1952.

Det var 2 pionerer fra Kolding Hørfabrik og Brdr. Volkerts Fabrikker, der var ophavsmænd til Kolding Firma Sport. At det netop var disse to er nok ingen tilfældighed, for de havde gennem flere år dyrket firmaidræt under Dansk Textil Union.

I foreningens første år blev der kun dyrket fodbold og håndbold og kun udendørs, men allerede i 1953 blev der etableret et vintersportsudvalg. Dette udvalg havde til opgave at undersøge mulighederne for at spille håndbold i ridehallen på Dyrehavevej. Der blev også indkøbt to bordtennisborde og i sæsonen 1955/-56 flyttede inde
håndbolden til den nybyggede KIF-hal på Tvedvej.

Medlemstilgangen tog rigtig fart i midten af tresserne og i begyndelsen af halvfjerdserne, hvor det især var indendørsaktiviteterne, der dominerede. Ved indførelsen af 7-mandsfodbold i begyndelsen af halvfjerdserne kom der rigtig gang i medlemstilgangen udendørs.

Op gennem halvfjerdserne, firserne og halvfemserne har Kolding Firma Sport stort set kun mærket til medlemsfremgang.

Her ved indgangen til 2007 er det ikke uden en vis stolthed at kunne præsentere en forening med små 5000 aktivitetsmedlemmer, og foreningen er dermed den største forening i Kolding Kommune.

Kolding Firma Sport er derved med til at sætte sit væsentlige præg på den del af idrætten, der kan kaldes motionsidræt. Den idræt, der kan være afløseren for konkurrence idrætten, når udøveren ikke mere har den store lyst til at træne adskillige timer hver dag for at komme på det bedste hold.

I dag hedder vi KOLDING FIRMA og FAMILIE IDRÆT - vi er nemlig for alle, der har lyst til at være en del af den sociale idræt, uanset om man ikke er en del af et firma.

På fodboldsiden, ser vi tit hold der består af naboer, gode venner, eller familie.


Kolding Firma og Familieidræt har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Kolding kommune