Svendborg Orienteringsklub tryout image
Svendborg Orienteringsklub logo

Svendborg Orienteringsklub

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er kun 1 åbent hold i Svendborg Orienteringsklub

Lokation

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Svendborg Orienteringsklub

Klub alias: SvOK

Klub CVR: 30339940

Orienteringsløb er ikke bare motion; det er en helhedsoplevelse for både hjerte og hjerne. En sport, der appellerer til folk af alle aldre og færdighedsniveauer, og vores klub udgør rammen for denne spændende rejse ind i naturen og fællesskabet.

Mange af vores medlemmer begynder deres rejse med os, fordi de søger mere end blot monotone løbeture. Vi tilbyder en unik kombination af motion, naturoplevelser og den spændende dynamik ved en moderne 'skattejagt'. Orienteringsløb er en sport, der appellerer til dem, der ønsker at udfordre sig selv mentalt og fysisk, og samtidig nyde skønheden i naturen omkring os.

Vores klub er præget af en unik karakter. Vi bringer mennesker sammen på tværs af alder og færdighedsniveauer ved at tilbyde forskellige baner, der passer til alle. Mor, barn og bedstefar kan finde udfordringer og oplevelser, der passer til deres niveau og samtidig træne sammen. Det er denne inkluderende tilgang, der skaber et varmt og indbydende fællesskab i vores klub.

Hver måned i vintersæsonen arrangerer vi vores populære byfræs. En begivenhed, der starter og slutter ved vores klubhus på Øksenbjergvej. Efter løbet samles vi til gratis mad, en fantastisk måde at afrunde familiens tirsdag og styrke båndene i vores klub. Det er mere end bare motion; det er en social begivenhed, der fejrer vores fællesskab og passion for orienteringsløb.

Vores fælles træningsaftener foregår normalt hver tirsdag kl. 18, enten fra klubhuset eller andre udvalgte steder rundt om i kommunen. Det er ikke kun en mulighed for motion, men også en chance for at udforske forskellige områder og skove sammen med vores erfarne medlemmer.

For at berige vores oplevelser og styrke vores samhørighed deltager vi regelmæssigt i fællestræninger med andre orienteringsklubber på Fyn. Dette giver os mulighed for at udforske nye terræner og møde ligesindede løbere, hvilket bidrager til den positive atmosfære i vores klub.

Vores klubhus udgør et centralt mødested, hvor medlemmer kan samles før og efter løbene. Det er ikke bare et sted at klæde om; det er også stedet, hvor vi deler vores erfaringer, nyder mad og drikke, og hvor det sociale aspekt af klublivet trives. Vi er mere end bare et sportsfællesskab; vi er en udvidet familie.

Hos os er det altid gratis at prøve kræfter med orienteringsløb et par gange. Vi opfordrer folk til at tage det første skridt mod en sjovere og sundere livsstil og opleve, hvorfor vores klub er meget mere end bare en sportsklub - det er et sted, hvor naturen, fællesskabet og eventyret går hånd i hånd.

Du kan sagtens starte med bare det tøj, du plejer at være ud og motionere i, om enten du er til gå-tempo eller fuld fart.
Kompaskendskab behøves heller ikke - du må gerne låne og lære om det, men til byløbene og de letteste skovløb er det ikke nødvendigt.
Det samme gælder fodtøj - bare ganske almindeligt indtil du en dag vil prøve kræfter med at løbe tværs gennem skov og krat.

Før løbet får du instruks om, hvad der venter i dagens løbetur.
Under løbet kan du få assistance af en såkaldt skygge, dvs en, der løber med dig.
Efter løbet hygger vi os med at diskutere, hvordan det gik derude.

O-Løbesport er ikke kun en fysisk udfordring, men også en nøgle til sundhed og trivsel. Gennem regelmæssig løbetræning styrker man hjertet, forbedrer kredsløbssystemet og øger udholdenheden. Det bidrager også til at regulere vægten, styrke knoglerne og forbedre søvnkvaliteten. Udover de fysiske fordele spiller løb en afgørende rolle for mental velvære ved at reducere stress, øge energiniveauet og forbedre humøret. Det er en holistisk tilgang til sundhed, hvor den simple handling af at løbe åbner døren til både fysisk og mental velvære, hvilket gør det til en essentiel del af en sund livsstil.

Orienteringsløb i Svendborg

Svendborg Orienteringsklub har aktive orienteringsløb hold her: (Øksenbjergvej 49). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8 - 95 årige.

Svendborg Orienteringsklub har følgende orienteringsløb hold i Svendborg.

(Øksenbjergvej 49):
Tirsdagstræning | Tirsdage, kl. 18:00 - 19:00

Svendborg Orienteringsklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Svendborg kommune