Om Asserbo Golf Club

Klub CVR: 34612315

Velkommen til Asserbo Golf Club

En af Danmarks ældste golfklubber, med stolte traditioner og en smuk og velanlagt bane, der stadig overrasker og udfordrer selv mangeårige medlemmer og gæster.

Banen ligger smukt og fredfyldt i det kuperede landskab omkring Arrenakke Bakke med en flot udsigt til Arresø og Roskilde Fjord fra de højeste punkter. Du kan derfor koncentrere dig om at nyde naturen og dit golfspil uden andet end medspillere, flora og fauna til at forstyrre dig undervejs.

Tilbage i 1946 blev klubbens bane anlagt med bare 7 huller. I forbindelse med købet af Bødkergården, det nuværende klubhus, fik banen 9 huller, og i begyndelsen af 90'erne blev banen udvidet til 18 huller, da det lykkedes at købe nabogården,Vejleholm, hvor vores greenkeepere nu holder til. Vi værner om vores historie og forsøger at fastholde det oprindelige indtryk af banen gennem nænsom og målrettet pleje og vedligehold.

Med parkeringplads, driving range og putting green lige ved siden af klubhuset, er der ikke langt fra bilen før du er ude på banen med to fantastiske 9-hullers sløjfer, som begge starter og slutter tæt ved det gamle, charmerende klubhus. Her finder du en hyggelig restaurant med udendørs servering på terrassen og i gården sammen med en Proshop, klubbens Sekretariat og omklædningsrum m.v. Skulle du blive tørstig eller trængende undervejs, ligger vores servicehytte centralt placeret ved 7. hul, som du kommer forbi flere gange på en runde, og der er frisk vand flere steder på banen.

Klubben har også en 6 hullers pay and play par-3 bane, hvor du ikke behøver at have erfaring for at opleve det sjove i at spille golf, og vores restaurant er også åben for gæster, der ikke spiller golf.

Velkommen til Asserbo Golf Club.

Asserbo Golf Club har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Halsnæs kommune