Om Gørding-Vejrup Skyttekreds

Klub alias: GVS

Klub CVR: 30441400

Gørding-Vejrup Skyttekreds er en forening for børn og voksne i alle aldre, som interesserer sig for skydning eller som godt kunne tænke sig at komme i gang

Hos os er der både plads til skytter, som gerne vil se resultater, men der i lige så høj grad plads til skytter, som kommer for det sociale og fællesskabets skyld.

På vores hjemmeside: www.goerdingvejrupskyttekreds.dk eller på vores Facebookside: Gørding-Vejrup Skyttekreds finder du alt information, du har brug for som nuværende medlem eller hvis du er interesseret i at komme i gang med at skyde hos os.

Gørding-Vejrup Skyttekreds blev stiftet i 1886 og lige siden, har glade medlemmer dyrket skydning. I dag har vi til huse i skydekælderen under Vejrup-Endrup Fritidscenter, hvor vi skyder på vores 15 meter bane mandag, tirsdag og torsdag i vinterhalvåret – fra 1.9. til (ca.) 30.3. I sommerhalvåret skyder vi ligeledes indendørs, dog kun om tirsdagen.

Vi er omkring 60 medlemmer i foreningen. Aldersmæssigt spænder det vidt – fra 6 år til 83 år, så der er plads til alle. Alle vores skytter er på forskellige niveauer, men skyder i en klasse, med skytter på samme niveau, så der altid er ligesindede at konkurrere i mod.

Foreningen råder over cal.22 rifler, luftrifler, luftpistoler og det udstyr, man har brug for, når man skal igang med at skyde.

Som medlem eller gæstskytte i Gørding-Vejrup Skyttekreds har man mulighed for at låne udstyret ganske gratis. Til at hjælpe vores skytter på banen har vi et hold dygtige trænere, der kan give gode råd og tips, uanset om man er nybegynder eller rutineret skytte.

Hvis du ønsker at komme til en prøveskydning, så skal du huske et billed-id, hvis du er over 15 år.

Skydning med riffel i

Gørding-Vejrup Skyttekreds har aktive skydning med riffel hold her: Vejrup-Endrup Fritidscenter (Skolevænget 5). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Gørding-Vejrup Skyttekreds har følgende skydning med riffel hold i .

Vejrup-Endrup Fritidscenter (Skolevænget 5):
Prøvetræning for nysgerrige - børn og voksne | Tirsdage, kl. 18:30 - 19:30

Gørding-Vejrup Skyttekreds har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Esbjerg kommune

Find din næste idræt i Esbjerg Kommune!
Står du uden god motion og idræt i hverdagen til dig selv eller dit barn, så har du mange fantastiske muligheder og fritidstilbud i Esbjerg Kommune. Om du har lyst til en træning badminton, skydning eller skøjter så har du mulighed for det i Esbjerg og omegn. Selvom Esbjerg er meget kendt for Danmarks femte største by, deres fiskeri og store sportspersonligheder, så har Esbjerg nogle af de bedste foreninger og sportsklubber i deres kommune.

Hvis alle torskene, makrellerne eller tunene har sat sig godt på kroppen, så er muligheden for at rasle kiloerne af en god mulighed i klubberne rundt om i Esbjerg. Det kan også ske at du er mere til ketchersport, og derfor hellere vil begive dig ud i badminton? Er du mere til en løbetur med andre, så har du muligheden for at melde dig ind i en løbeklub! Er du en vandhund der gerne vil dyrke fitness, så kan du kombinere dem og tag til aquafitness. Er dit mål med motion at opnå smidighed og en krop i balance, så kan du kaste dig over yoga. Hvis familien altid halser efter dig på jeres gåture, så kan du møde ligesindet til powerwalk. Er du mere til sving og gang, så kan du teste dig selv af på golfbanen. Her er et roligt sind din ven, når køllerne ikke gør som du ber’ dem om. Skal du lære ting du kan bruge resten af dine dage, og samtidig score duelighedsbeviser til de andre bliver misundelige, er spejder det oplagte valg for dig.

Vil du gerne være den næste Camilla Martin, Victor Axelsen eller Peter Gade så inviterer Kvaglund IF til gode badminton træninger for alle aldre og niveauer. Hver mandage og onsdage kan du tilmelde dig en gratis prøvetræning en badminton træning og komme ned i Kvaglundhallen og smashe din modstander ud. Er du mere til det elegante og kolde element, så vil en prøvetræning hos Esbjerg Skøjteklub måske passe til dit barn? 140 medlemmer skøjter regelmæssigt i Esbjerg Skøjtehal og mange af dem går på deres skøjteskole. Det kan også være du hellere vil gå ind i kampport og gå til Ju-Jutsu. Når du dyrker Ju-Jutsu i Bramning Ju-Jutsu Klub vil du gradvist mærke: Et større fysisk styrke og mental robusthed, når du lærer at forsvare dig selv. Du vil også mærke et øget selvtillid og bedre balance for både krop og sind, da der fokuseres på begge dele i træningen. Derudover et større mod, målrettethed og selvdisciplin, da de udfordrer sig selv og hinanden. Du vil få bedre kondition, smidighed og kropsbevidsthed, fordi det er sjovt og der trænes alsidigt. Men vigtigst af alt, så får du venner for livet!

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk