Om Gørding-Vejrup Skyttekreds

Klub alias: GVS

Klub CVR: 30441400

Gørding-Vejrup Skyttekreds er en forening for børn og voksne i alle aldre, som interesserer sig for skydning eller som godt kunne tænke sig at komme i gang

Hos os er der både plads til skytter, som gerne vil se resultater, men der i lige så høj grad plads til skytter, som kommer for det sociale og fællesskabets skyld.

På vores hjemmeside: www.goerdingvejrupskyttekreds.dk eller på vores Facebookside: Gørding-Vejrup Skyttekreds finder du alt information, du har brug for som nuværende medlem eller hvis du er interesseret i at komme i gang med at skyde hos os.

Gørding-Vejrup Skyttekreds blev stiftet i 1886 og lige siden, har glade medlemmer dyrket skydning. I dag har vi til huse i skydekælderen under Vejrup-Endrup Fritidscenter, hvor vi skyder på vores 15 meter bane mandag, tirsdag og torsdag i vinterhalvåret – fra 1.9. til (ca.) 30.3. I sommerhalvåret skyder vi ligeledes indendørs, dog kun om tirsdagen.

Vi er omkring 60 medlemmer i foreningen. Aldersmæssigt spænder det vidt – fra 6 år til 83 år, så der er plads til alle. Alle vores skytter er på forskellige niveauer, men skyder i en klasse, med skytter på samme niveau, så der altid er ligesindede at konkurrere i mod.

Foreningen råder over cal.22 rifler, luftrifler, luftpistoler og det udstyr, man har brug for, når man skal igang med at skyde.

Som medlem eller gæstskytte i Gørding-Vejrup Skyttekreds har man mulighed for at låne udstyret ganske gratis. Til at hjælpe vores skytter på banen har vi et hold dygtige trænere, der kan give gode råd og tips, uanset om man er nybegynder eller rutineret skytte.

Hvis du ønsker at komme til en prøveskydning, så skal du huske et billed-id, hvis du er over 15 år.

Gørding-Vejrup Skyttekreds har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Esbjerg kommune