Brønshøj Dragons Basketball tryout image
Brønshøj Dragons Basketball tryout image
Brønshøj Dragons Basketball tryout image
Brønshøj Dragons Basketball tryout image
Brønshøj Dragons Basketball logo

Brønshøj Dragons Basketball

Tilmeld gratis prøvetræning

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 12 åbne hold i Brønshøj Dragons Basketball

Om Brønshøj Dragons Basketball

Klub alias: Dragons

Klub CVR: 35288198

Hos Brønshøj Dragons vægtes basketballspillet og de sociale relationer i klubben lige højt, idet vi mener at det ene er en forudsætning for det andet.

Brønshøj Dragons er mere end basketball Vi arbejder aktivt på at kunne gøre en forskel, og bidrage til, at alle klubbens medlemmer kan tage noget med sig i deres dagligdag gennem deres engagement i klubben.

Vi har hold for både piger og drenge fra 1-årsalderen til seniorhold. Alle vores spillere er fulde af energi. På vores børne- og ungdomshold har vi dygtige og engagerede trænere, som bringer kvalitet og god energi til træningen. Dette sker i en god dynamik med opmuntrende forældre, der bakker op om holdene og hjælper til i det omfang, de har kræfter til. Fælles bidrages der til en god stemning, der gør Brønshøj Dragons til et sjovt sted at være for alle!

I Dragons er man god nok som man er. Der er plads til alle, og alle respekterer hinanden. Vi arbejder på at være stærke til at støtte hinanden, og forsøger at være eksperter i at inddrage nye holdkammerater i fællesskabet. Basketball er en holdsport, og sammenholdet er ideelt for udvikling og trivsel.

I Dragons er individet i centrum. Gennem den indre ild og glæden for spillet, opmuntrer vi til at alle vores basketballspillere opbygger stærke personlige kompetencer, så de med tiden bliver selvstændige, selvdrevne og ansvarsbevidste mennesker, der udvikler deres evner både på og uden for banen.

Seniorafdelingen spænder over mange niveauer, som alle samles om glæden ved basketball. På vores børne- og ungdomshold har vi dygtige og engagerede trænere, som bringer kvalitet til træningen, og opmuntrende forældre der bakker op om holdene. Trænerne har individet i centrum og skaber massere af energi og glæde hos børnene.

Her er omdrejningspunktet fællesskab, energi og spilleglæde. Vi tilrettelægger træningen, så den tilgodeser den langsigtede udvikling på en sjov måde. Vi har erfaret, at børn og unge synes det er sjovt at være selvstændige, og de er vilde med de lige muligheder, de får til at udvikle sig under vores principper.

Vores træningsprincipper er skabt ud fra et forskningsbaseret grundlag, der skal sikre udvikling af alsidige kompetencer. Vi arbejder med at kompetenceudvikle indenfor følgende områder:
Det motoriske område (kropsbevidsthed, sanser og rumforståelse)
Det sociale og relationelle område (samarbejde og sociale kompetencer)
Det tekniske område (færdigheder og evner)
Det kognitive område (selvstændighed, ansvarlighed og bevidsthed)

I træningen skabes en sund balance mellem selvstændighed og samarbejde. Spillerne kan derigennem føle, at de får nogle værktøjer med hjem og samtidig selv kan tage aktiv del i egen udvikling, som en del af et større hele.

I basketball spiller alle både angreb og forsvar. Samtidig er der ikke behov for målvogtere. Det betyder, at alle spillere må bevæge sig frit rundt og ikke er begrænset til bestemte områder på banen. Det betyder også, at alle spillere kommer i position til at score points og/eller bidrage til at andre scorer. Udover sportens frie positionsstruktur arbejder vi i Dragons efter en alsidig spillerudvikling. Derfor har vi som udgangspunkt heller ingen positionsopdeling. Dette skaber frihed, lige muligheder for alle og tilgodeser spillernes udvikling på den lange bane.

Brønshøj Dragons er i store træk drevet af frivillige, og vi har altid brug for flere gode kræfter. Som forælder kan man fx både være passivt medlem eller være holdleder i klubben. Hør evt. holdets træner eller forældrerepræsentant for mere info omkring dette.

Medlemmer i Brønshøj Dragons skal betale kontingent. Gennem den månedlige betaling er man med til at sikre, at klubben kan blive ved med skabe gode oplevelser og basketballglæde for alle spillere. Bolde, træningsudstyr, haltider, turneringskampe, dommere og de engagerede trænere er alt sammen også noget, som kontingentkronerne betaler.

Det er nemt at melde sig ind i klubben og blive en del af Dragons:
1. Find vores hjemmeside
www.dragonsbasketball.club
2. Find hold og tilmelding
3. Udfyld informationer
(Spillerens navn, fødselsår)
(Forældres kontaktoplysninger)

Hvis der opstår nogle problemer ift. indmeldelse, så kontakt klubbens kasserer Claus Hjort: kly@kly.dk

Basketball i København

Brønshøj Dragons Basketball har aktive basketball hold her: Grøndal Multicenter (Grøndalscenteret) (Hvidkildevej 64) og Brønshøj Skole (Klintholmvej 5). Holdene træner tirsdage, onsdage, torsdage, fredage, lørdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 2 - 15 årige.

Brønshøj Dragons Basketball har følgende basketball hold i København.

Grøndal Multicenter (Grøndalscenteret) (Hvidkildevej 64):
Basketball for drenge født 2015 og 2016 | Fredage, kl. 16:00 - 17:30
Basketball for børn født 2017 og 2018 | Lørdage, kl. 09:00 - 10:00
Basketball for piger født i 2013 og 2014 | Tirsdage, kl. 16:30 - 17:30
Basketball for piger født i 2011 og 2012 | Tirsdage, kl. 15:30 - 16:30
Basketball for piger født i 2015 og 2016 | Fredage, kl. 16:00 - 17:30
Basketball for drenge født i 2013 og 2014 | Torsdage, kl. 15:45 - 16:45
Basketball for piger født i 2013 og 2014 | Torsdage, kl. 16:00 - 17:30
Basketball for piger født i 2011 og 2012 | Torsdage, kl. 16:00 - 17:15
Basketball for piger født i 2009 og 2010 | Tirsdage, kl. 17:30 - 19:00
Basketball for 13-15 årige Piger | Onsdage, kl. 16:00 - 17:45
Basketball for 13-15 årige Piger | Fredage, kl. 17:30 - 18:30

Brønshøj Skole (Klintholmvej 5):
DrageBasketball (1-5 årige) | Søndage, kl. 10:00 - 11:00

Brønshøj Dragons Basketball har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune