Om HVRunners

Klub alias: HVR

Klub CVR: 42013161

HVRunners er en løbeklub i Hillerød med værdierne fællesskab, færdigheder og kvalitet.

HVRunners er en løbeklub i Hillerød med værdierne fællesskab, færdigheder og kvalitet. Vi tilbyder kvalificeret løbetræning og består lige nu af mere end 180 medlemmer.


Med løbeklubben HVRunners kommer du i form på en meningsfuld, varierende og sund måde alt imens du får frisk luft, rykker grænser og er med i et socialt fællesskab.


Træningsformen er intervalløb med efterfølgende styrketræning og tekniktræning. HVRunners træner i Hillerød Vest, hvor vi bruger områdets naturområder, veje, idrætsanlæg og skoler.Med HVRunners vil du træne meningsfuldt, opnå succes med din træning og nå dine mål.

Læs mere om holdene og tilmeld dig her på hjemmesiden eller kontakt cheftræner Marie Ejby Hansen på marieejby@gmail.com hvis du har spørgsmål vedr. træningen, hvilket hold du passer til eller tilmeldingsproceduren.Hvis du gerne vil prøve træningen inden du melder dig ind, er du velkommen til at kigge forbi til en prøvetime.

Løb i Hillerød

HVRunners har aktive løb hold her: Hillerød Vest Skolen - Afd. Ålholm (Teglværksvej 19). Holdene træner fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 7 - 9 årige.

HVRunners har følgende løb hold i Hillerød.

Hillerød Vest Skolen - Afd. Ålholm (Teglværksvej 19):
Mini Runners (7-9 år) | Fredage, kl. 15:15 - 16:10

HVRunners har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Hillerød kommune