Om Idrætsklubben Olympia

Klub CVR: 30880560

Velkommen til IK Olympia - Et Fællesskab for Alle Løbe- og Atletikentusiaster
IK Olympia er mere end bare en idrætsklub; det er et fællesskab, hvor passion for løb og atletik mødes med engagement og samvær. Vores klub ligger i hjertet af Maribo, og vi er stolte over at tilbyde et omfattende program for medlemmer på alle niveauer, fra begyndere til erfarne atleter.

Motionsafdelingen - Løb året rundt
Vores motionsafdeling er hjørnestenen i IK Olympia. Her finder du et mangfoldigt fællesskab af medlemmer, inklusive hurtigløbere, motionister og dem, der måske går ind imellem. Vi forstår værdien af fleksibilitet og inklusion, hvilket betyder, at uanset dit niveau, vil du finde et løbefællesskab, der passer til dig. Vi opfordrer alle til at komme og møde os, så vi sammen kan finde den gruppe, der passer bedst til dine behov og mål.

I IK Olympia er vi stolte af at kunne tilbyde løbetræning hele året rundt, med regelmæssige møder fra vores klublokale i MariboHallerne, hal 2. For at sikre, at alle føler sig velkomne og komfortable, er der ingen krav om indmeldelse, før du har deltaget i nogle af vores løbeture og besluttet, at vi er den rette klub for dig.

Ungdoms- og Atletikafdelingen - Udvikling og konkurrence
For de yngre medlemmer tilbyder vores ungdomsafdeling et dedikeret atletikprogram, der løber fra april til oktober udendørs, og fortsætter indendørs resten af året. Træningen foregår på Maribo Atletik Stadion og indendørs faciliteter, såsom Blæsenborg skolens hal og Maribo Gymnasiums gymnastiksal. Vores ungdomsafdeling, som er støttet af tre engagerede trænere, deltager i atletikstævner i Maribo, Holeby, Næstved og andre steder i Danmark.

Det er vigtigt for os at understrege, at deltagelse i stævner er valgfrit. Vores fokus ligger på at udvikle atletiske færdigheder, nyde sporten og være en del af et støttende fællesskab.

Bliv en del af IK Olympia
Nye medlemmer er altid velkomne i IK Olympia. Det er nemt at blive en del af vores fællesskab; men kom gerne til en prøvetræning først og se om det er noget for dig. Du kan nemt tilmelde dig en prøvetræning her.

IK Olympia står som et billede på, hvad sport og fællesskab kan gøre for individet og samfundet. Vores døre er altid åbne for dem, der ønsker at udforske deres potentiale, møde ligesindede og være en del af en klub, hvor udvikling og samvær går hånd i hånd. Velkommen til IK Olympia - hvor hver løber og atlet får mulighed for at skinne.

Løb i Maribo

Idrætsklubben Olympia har aktive løb hold her: Maribo Hallerne (Ved Stadion 4). Holdene træner tirsdage, torsdage og lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

Idrætsklubben Olympia har følgende løb hold i Maribo.

Maribo Hallerne (Ved Stadion 4):
Mortionsløb for alle niveauer (16+ år) | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:00
Mortionsløb for alle niveauer (16+ år) | Torsdage, kl. 17:00 - 18:00
Mortionsløb for alle niveauer (16+ år) | Lørdage, kl. 09:30 - 10:30

Atletik i Maribo

Idrætsklubben Olympia har aktive atletik hold her: Maribo Stadion (Blæsenborg Alle 5). Holdene træner mandage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 5 - 18 årige.

Idrætsklubben Olympia har følgende atletik hold i Maribo.

Maribo Stadion (Blæsenborg Alle 5):
Ungdoms atletik for alle | Mandage, kl. 17:00 - 18:30
Ungdoms atletik for alle | Onsdage, kl. 17:00 - 18:30

Idrætsklubben Olympia har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Lolland kommune