Skytteforening Sydvest tryout image
Skytteforening Sydvest logo

Skytteforening Sydvest

Tilmeld gratis prøvetræning

Tilmeld gratis prøvetræning

Skytteforening Sydvest har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Klubbens adresser og faciliteter

  • Infanterivej 3, 6270 Tønder

  • Udendørs 50m skydebaner, riffel kal. 0.22

    Holmevej Tønder, 6270 Tønder

  • Sønderlandevej 4, 6270 Tønder

Om Skytteforening Sydvest

Klub alias: SKFSV

"Vi er en forening hvor alle er velkommne! Børn, unge og voksne kan blive medlem.

Skytteforening Sydvest byder alle, der har interesse for sportsskydning velkommen.

Foreningens formål er at fremme interessen for sportsskydning med riffel, pistol, revolver, biathlon samt bueskydning. Vi har træningsskydninger for børn og unge, voksne og seniorer, hvor uddannede instruktører og trænere har fokus på individuel træning og udvikling af skytternes færdigheder.

Foreningen råder over et stort udvalg af forskellige våben af de bedste kvaliteter, som står til rådighed for medlemmer, såvel som gæster, der kommer for at få et indblik i skydesporten. Det er altså ikke nødvendigt at have skudt før eller at have sig eget våben.
Helt unikt for Skytteforening Sydvest er, at vi har tre skydeanlæg i Tønder:
I Tønderhallerne har vi 15m indendørs skydebaner. Vores foreningslokaler er også her.
På Holmevej har vi 50m udendørs skydebaner samt bueskydning. Vores biathlon atleter bruger også skydebanerne på Holmevej.
På Infanterivej har vi 25m pistol og riffelbaner samt 100m og 200m riffelbaner.

i 2023 har vi træningsskydning på følgende tider og steder:

- Hver lørdag mellem klokken 11.00 og 13.00. på de forhenværende militærskydebaner på Infanterivej Tønder. Her skydes med riffel, pistol og revolver i alle tilladte kalibre på 25m, 50m, 100m og 200m. skydebaner.
- Hver onsdag i sommerhalvåret mellem klokken 16.00 og 20.00 på Holmevej i Tønder, Her skydes med riffel kaliber 0.22 på 50m skydebaner. OBS: Tidsrummet mellem 16.00 og 18.00 er reserveret til vores unge skytter - dog er forældre, der har fælles aktiviteter med deres børn, også velkomne til at komme og skyde i dette tidsrum. Tidsrummet mellem klokken 18,00 og 20.00 er reservereret til de voksnes skydeaktiviteter.
- Hver onsdag i vinterhalvåret mellem klokken klokken 16.00 og 20.00 på vores indendørs skydebaner i Tønderhallerne. Her skydes med riffel, pistol og revolver i kaliber 0.22 på 15m skydebaner.
- Vores bueskytter har deres aktiviteter mandag eftermiddag i sommerhalvåret på Holmevej i Tønder. Hvis du er interesseret i bueskydning, bedes du henvende dig direkte til Skytteforening Sydvest; Telefon 30492425 eller email bue@skytteforeningsydvest.dk
- i 2023 starter Skytteforening Sydvest biathlon - ikke på ski, men i løbesko. Vi har en af Danmarks dygtigste instruktører i foreningen, som vil tage imod interesserede. Er du interesseret i både at løbe orientringsløb og samtidig skyde med riffel, er biathlon sportsgrenen for dig! Henvend dig dig på telefon 30492425 eller email biathlon@skytteforeningsydvest.dk.

Bor du i det Syd- og Sønderjyske, og gerne vil vide mere om skydesporten, fx. hvis du har spørgsmål om prøveskydning, medlemskab eller andet vedrørende din egen interesse i skydesport, er du velkommen til at kontakte Skytteforening Sydvest på telefon 30492425 eller email skytteforening@skytteforeningsydvest.dk.
Du kan læse mere om Skytteforening Sydvest og vores aktiviteter på vores hjemmeside www.skytteforeningsydvest.dk

Klubben er en del af

Tønder kommune

Tønder:

Tønder er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Tønder er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Tønder står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Løgumkloster, Bredebro, Tønder, Højer, Toftlund, Agerskov, Branderup J, Bevtoft, Skærbæk, Rømø som har et centralt mødested for byens borgere i Tønder.

I Tønder findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Abild IF, Agerskov Skole, Agerskov Ungdomsskole, Agerskovhallen, Arrild Svømmehal, Ballum Multihus, Bedsted Rideklub, Branderup Aktivcenter, Bredebro Idrætscenter & Camping, Bredebro IF Tennis, Brundtland Golfcenter, Ellum Rideklub, Gym DK, Klosterhallen, Local Fitness Jernbanegade Tønder, Løgumkloster Distriktskole, Løgumkloster Distriktskole afd. Øster Højst Filialskole, Løgumkloster Distriktskole, afd. Øster Højst Filialskole, Løgumkloster Distriktsskole, afd. Bredebro Fillialskole, Løgumkloster Efterskole, Marskhallen, Ottersbøl Rideklub, Rømø Golf Links, Skytteforeningen Sydvest, Skærbæk Distriktskole, Skærbækcentret, Skærbæk Fitness, Skærbæk Fritidscenter, Skærbæk Ridecenter, Sportsrideklubben Toftlund, Toftlund Hallerne, Toftlund Skole afd. Høllevang, Toftlund Skole afd. Nyboder, Toftlund Skytteforening, Tønder Distriktsskole, afd. Digeskolen, Tønder Distriktsskole afd. Møgeltønder Skole, Tønder Distriktsskole, afd. Møgeltønder Skole, Tønder Distriktsskole, afd. Tønder Overbygningsskole, Tønder Sport og Fritidscenter, Tønder Golf Klub, Tønder Grundskole, Tønder Rideklub, Tønder Skyttekorps af 1693, Tønder Ungdomsskole Abild, Ludwig Andresen Schule, Vodder Idrætscenter, Arrild Golf Club, Ballum Jagtforening, Bredebro og omegns jagtforening, Skærbæk Flugtskydningsklub, Idrætsforeningen SPARTA, Arrild Friskole, Brøns Ungdoms-Idrætsforenings idrætsanlæg, Arrild Stadion, Branderup Stadion, Jejsing Friskole, Visby Stadion, Local Fitness Møllegade Tønder, Bedsted Friskole, Rømø Skole, Emmerske Efterskole, Ellum Stadion, Vråby Plantage, Rømø, Soldaterskoven, Løgum Kloster, LOOP Fitness Nørremarksvej Tønder, Tønder Skatepark som ligger i Tønder.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk