Horsens Stallions AFC tryout image
Horsens Stallions AFC tryout image
Horsens Stallions AFC tryout image
Horsens Stallions AFC tryout image
Horsens Stallions AFC logo

Horsens Stallions AFC

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Sportsvænget 2, 8700 Horsens

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 2 åbne hold i Horsens Stallions AFC

Om Horsens Stallions AFC

Klub alias: HS

Klub CVR: 32617697

I Horsens Stallions AFC er der plads til alle personer - uanset køn, højde, drøjde og alder.
Alle er velkomne.

Horsens Stallions er en amerikansk fodboldklub, der har eksisteret i Horsens, Danmark, siden 1993.
Vi er en klub med stolte traditioner, der byder alle velkommen uanset køn, højde, drøjde og alder.

Amerikansk fodbold er en kontaktsport, hvor vi tager spillersikkerhed meget alvorligt. Spillerne skal som minimum bære hjelm, skulderpuder og tandbeskyttere for at sikre deres sikkerhed.
Football er, modsat hvad mange tror, ikke en sport med mange skader trods, hvor voldsomt det kan se ud. Der er strenge regler for tacklinger, som bliver nøje overholdt, både under kamp og træning, og dette er også et stort fokusområde til træningerne.
Vi passer godt på vores spillere!

Vores klub har plads til både ambitiøse spillere og hyggespillerne. Vi lægger stor vægt på motion, sjov og sammenhold og stræber efter at skabe en positiv og støttende atmosfære for alle vores medlemmer. Det sociale liv betyder meget i Horsens Stallions.

Vi tilbyder træning tilpasset forskellige aldersgrupper og kompetenceniveauer. For vores yngste spillere er det en kombination af træning og leg. Football er en TEAM-sport, hvor Stallions lægger stor vægt på, at vi lære spillerne at samarbejde, holdånd samt fair play.

Træningen foregår udendørs på adressen Sportsvænget 2 i Horsens, hvor vi har klublokale.
Fra november til april træner vi på kunstgræsbanen på adressen Fussingsvej 65 i Horsens.
Vi har faste træningstider for forskellige aldersgrupper. Holdene for U11, U13, U15 og U17 træner tirsdage og torsdage fra kl. 17.45 til 19.15.
U20 og seniorholdet træner tirsdage og torsdage fra 19.15 til 20.45.
Vi stræber efter at tilbyde træningstider, der passer til vores medlemmers forskellige behov.

Hos Horsens Stallions tror vi på værdien af fællesskabet og samhørigheden, der opstår gennem sporten. Vi er stolte af at have et inkluderende miljø, hvor alle føler sig velkomne og respekterede.
Kender man Horsens Stallions, ved man, at vi ikke bare er en klub - vi er en familie.

Stallions har et dedikeret trænerteam bestående af tidligere og nuværende spillere, der lægger stor vægt på at udvikle spillernes færdigheder og samtidig skabe et sjovt og sikkert træningsmiljø. Uanset om man er nybegynder eller erfaren spiller, vil vores trænerteam sørge for, at man får den rette støtte og de rette udfordringer til at udvikle sig inden for sporten.

Gennem amerikansk fodbold ønsker vi at udfordre vores medlemmer og hjælpe med at gøre spillere mere aktive, sunde og til at blive en del af et team. Amerikansk fodbold er ikke kun en fysisk udfordrende sport, den kræver også mental styrke, strategisk tænkning og holdånd.

Hvis du er interesseret i at blive en del af Horsens Stallions, er du mere end velkommen til at komme forbi og se, om det er noget for dig. Eller endnu bedre - kom og prøv nogle træninger med os.
Uanset om du er en ung, spirende spiller, en erfaren atlet eller blot nysgerrig på at lære mere om sporten, vil vores klub tage imod dig med åbne arme.

Vores mål er at skabe et trygt og støttende miljø for vores medlemmer, store som små, hvor de kan udvikle sig både som atleter og som mennesker. Vi tror på vigtigheden af værdier som gensidig respekt, sportsånd, disciplin og samarbejde.
Gennem amerikansk fodbold lærer vi vores spillere om sportens tekniske aspekter, men også om vigtigheden af fair play, holdånd og personlig vækst.

Du kan forælder være tryg ved at vide, at vores trænere, ledere og hjælpere er fuldt ud dedikerede til at skabe et sikkert og sundt træningsmiljø for jeres børn. Vi tager alle vores spilleres sikkerhed alvorligt og sørger for at overholde de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger og regler for at minimere risikoen for skader til både træning og kampe.

Amerikansk Fodbold i Horsens

Horsens Stallions AFC har aktive amerikansk fodbold hold her: (Sportsvænget 2). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 9 - 50 årige.

Horsens Stallions AFC har følgende amerikansk fodbold hold i Horsens.

(Sportsvænget 2):
Ungdoms træning | Tirsdage, kl. 17:30-19:15
U20/Senior træning | Torsdage, kl. 19:00-20:45

Horsens Stallions AFC har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Horsens kommune