Om klubben

Kronjyllands esport tilbyder esport træning i counterstrike, fifa og fortnite - for alle aldre.

Kronjyllands Esport & Tech Klub er en forening med fokus på socialt samvær, kammeratskab og et mål om at være et fristed for alle med en passion for gaming, uanset alder. Foreningen har flere faste aktiviteter, både ugentlige træninger i esport, ugentlige hold i vores tech klub og et "boldhold" for voksne der vil bevæge sig. I vores aktiviteter har vi fokus på flere ting, både på at blive bedre til selve spillet, men i lige så høj grad fokus på at lære medlemmerne sociale kompetencer, læring om sundhed og bevægelse, lære at tale med respekt om og til hinanden og selvfølgelig at havde det sjovt!

Vi har selvfølgelig træningsaftener med både CS:GO og Fortnite, og vi arbejder på at få gang i noget junior gaming for de mindste hvor der er fokus på bl.a. Minecraft og Roblox.

Men det drejer sig ikke kun om gaming, vi prioriterer socialt samvær, foreningsliv, sund kommunikation og bevægelse højt hos Kronjyllands Esport.

Vores trænere og instruktører har alle en professionel og pædagogisk tilgang til tingene. Vi er mere end blot lokaler hvor der spilles computer. Der er fokus på, at alle har det sjovt og udvikler sine skills inden for gaming generelt. Der er taktik og evaluering når der spilles kampe.

Bestyrelsesformand Bjarke Nordentoft siger:
“Da jeg var barn, var gaming noget man dyrkede inde på sit værelse, alene og uden opsyn af voksne – for ærlig talt – de fleste forældre har vildt svært ved at sætte sig ind i hele den digitale verden som vores børn tonser rundt i.
Vi vil gerne prøve at løfte et ansvar om, at give nutidens ungdom muligheden for netop at dyrke deres passion sammen med andre ligesindede, sammen med ansvarlige voksne der kender den digitale verden. Voksne som kan guide dem omkring svære emner som digital mobning, skinbetting, hacking og meget mere som bare er et vilkår i deres verden.
Det er et vilkår som vi aldrig har mødt i vores egen opvækst og det hele skal være centreret omkring et fedt fællesskab, hvor man hygger sig og har det sjovt med ligesindede – det er vores mission og vi håber at i vil være med”

Kom og mød os til en GRATIS trænings aften – vi bider ikke!

Kronjyllands Esport & Tech Klub er for ALLE også selvom man måske ikke har midlerne til et kontingent. Uanset om det er som et hold, som enkeltperson, deltage i LAN events eller andre spændende aktiviteter.

Det sker igennem støtte ved puljen:

“Foreningsliv for Alle”

Hvis der ikke er luft i økonomien til at sende børnene afsted til hygge, socialt samvær, fysisk leg/træning og selvfølgelig masser af gaming, så skal du læse videre for vi har måske løsningen til dig.

For os skal økonomi ikke være en hindring for, at børn ikke kan have et aktivt og socialt liv. Derfor er det vigtigt for os at hjælpe med, at sende en ansøgning om kontingentstøtte og søge om de nødvendige midler.

Hvordan hjælper vi så dig? Det er meget simpelt, du sender en mail til forening@k-esport.dk og så vil vi gøre alt hvad der står i vores magt, for at ansøgningen havner i de rette hænder og der forhåbentlig kommer hjælp din vej.
Skriv blot hvem der gerne vil havde en plads, på hvilket hold og hvornår – så hjælper vi Jer videre.

Læs hvad vores bestyrelsesformand Bjarke Havmand Nordentoft har at sige:

“Som barn eller ung er der rigeligt områder hvor du sammenligner dig med andre og måske føler dig udenfor eller underlegen de kammerater, hvor forældrene har en stærkere økonomi, foreningslivet må ikke være sådan et sted! Vi skal rumme alle og give plads til alle så alle børn og unge kan nyde godt af fællesskabets styrker og glæden ved at være sammen med sine jævnaldrende også udenfor skolen.”

Hvad kan man helt konkret søge om midler til:

Kontingent – både esport og tech klub
LAN events & Esports stævner

Har vi nogen krav? Nej, som sådan ikke, Foreningsliv for alle vurderer hver eneste ansøgning de får ind.

Send din ansøgning allerede i dag: forening@k-esport.dk

Klubbens sportsgren

Esport

CS:GO, League Of Legends, Valorant, Fortnite, R6 og vi kunne blive ved. Esport har de seneste år buldrede frem og vi danskere kan bryste os af at være særligt gode til flere af. For selvom det i mange år har været Astralis der er løbet med opmærksomheden, har vi produceret nogle af de dygtigste vestlige League Of Legends spillere, med navne som Bjergsen, Froggen, Zven og Caps blot for at nævne nogle stykker. Selvom “de voksne” har haft svært ved, at se Esport som en aktivitet, der dyrkes udenfor for hjemmet, er flere Esports foreninger dukket op rundt omkring i det danske land.

Computerspil - er det sport? 
En ting man særligt høre fra den ældre generation er, at Esport eller computerspil jo ikke er en rigtig sport. Pointen for dem er, at sport jo kræver bevægelse og at man kommer til at svede af det. Det er her tydeligt at de aldrig har prøvet at 1v5 clutche i Dust2 ved stillingen 14-13, for det kan virkelig få sveden frem. Selvom bevægelse måske ikke er det dominerende i Esport, så har det stadig dele af det vi kender fra den “traditionelle” sportsverden. Det handler om evnen til at håndtere et stort pres, evnen til at kunne arbejde sammen med andre om et fælles mål og ikke mindst, så handler det om at være villig til at lægge et væld af træningstimer i det, for at blive god til det man gerne vil være god til.

En fordel ved at melde sig ind i en Esports forening findes i den træning man her får. Der er dygtige trænere som hjælper en til at få en bedre forståelse af taktikker, samt hvordan man bedst arbejder sammen som hold. Derudover er det en god måde, at lære på hvordan man skal gebærde sig i online spil. Netop det emne har blandt andet Zetland bragt en artikel om, fordi vi i Danmark har været kendt for at være exceptionelt toxic. (Udtryk for at man er et dumt svin overfor modstandere såvel som holdkammerater) Hvis man for alvor vil noget med sin Esport er det yderst vigtig at man ikke er toxic, hvorfor det at komme ind til en forening at spille, kan gavne mange. Udover at det hjælper en til at opføre sig ordentlig på nettet, giver det også vigtige lektioner som kan bruges væk fra computeren.

Esport på motivu.dk
På Motivu kan du indtil videre finde tre foreninger, som tilbyder en gratis prøvetræning. Den første af dem er E-sport Taasinge som primært fokusere på CS:GO. Her får du en indføring i forskellige strats, hvordan man bedst bruger sin økonomi, ens AIM, tips og tricks på forskellige maps og ikke mindst hvordan man indgår og opfører sig på et hold.
Den næste forening er Bredballe Idrætsforening, der ligesom E-sport Taasinge primært fokuserer på CS:GO. Her tilbyder de hold til forskellige niveauer og aldre. Her har du blandt andet mulighed for at blive en del af et fast hold som spiller turneringer og træne på en måned som minder om det de professionelle gør. En træning her indeholder både fysisk aktivitet i form af forebyggelse af skader, strategi, kampe, fysiske øvelser og en evaluering efter endt træning.
Den sidste forening er Frederikssund Esport hvor main game er Valorant. Valorant er et spil skabt af Riot (dem der har lavet League Of Legends) og er en shooter som man kender fra CS:GO, men dog med mange andre effekter, strats og gameplay. I Frederikssund Esport tilbyder de træning og faste hold til nærmest alle niveauer. Klubben har tilknyttede dygtige trænere, som hjælper med VoD Reviews og generelle taktikker. Hvis du for alvor gerne vil noget med dit Valorant, så er Frederikssund Esport stedet for dig.

Kom nemt og godt i gang med Esport
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til Esport, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om Esport er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Motivu har gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale Esport klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse!


Klubben er en del af

Randers kommune

Randers:

Randers er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Randers er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Randers står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Ulstrup, Langå, Randers C, Randers NV, Randers NØ, Randers SV, Randers SØ, Auning, Havndal, Spentrup, Gjerlev J, Fårup, Mariager som har et centralt mødested for byens borgere i Randers.

I Randers findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Langvang Idrætscenter, Tirsdalens Skole, Randers Badmintonhaller, Arena Randers, Assentoft Hallerne, Bjerregrav Hallen, Crossgym Randers, Dansk Fitness Jernbanegade Randers, Fitness Fabrikken, Fitness World Århusvej Randers, Fitness World Thors Bakke Randers, Fitness World Østervold Randers, Gassum Kultur- og Aktivitetshus, Havndal Hallen, Korshøjhallen, Langå Idrætscenter, LOOP Fitness Gamle Stationsvej Randers, LOOP Fitness Mariagervej Randers, Ommersysselhallen, Crosskompagniet, Purhushallen, RgF huset, RgF Hallen, Romalt Aktivitetshal, Spentrup Hallerne, Træningshuset i Asferg, Ulvehøjhallen, Water & Wellness Randers, Albæk Stadion, Dronningborg Stadion, Fårup Stadion, Grønhøjskolen, Havndal Stadion, Helsted Fremad Stadion, Holbækgårdsvej, Hornbæk Stadion, Hørning Stadion, Høvejen, Kristrup Stadion, Nr. Borup Stadion, Nørrevangsskolen, Randers Firmasport, Randers Idrætspark, Randers Statsskole, Råsted Stadion, Stevnstrup Fodboldanlæg, Vasen, Vestervangsskolen, Vindbylund Stadion, Ulvehøj Idrætscenter, Værum Stadion, Randers Fjord Golfklub, Randers Golf Klub, Asferg Skole, Assentoftskolen, Bjerregrav Skole, Blicherskolen, Dronningborghallen, Firkløverskolen, Fårup Skole, Havndal Børneby, Korshøjskolen, Kristrup Skole, Langå Skole, Munkholmskolen, Oust Mølleskolen, Rismølleskolen, Søndermarkskolen Randers, Østervangsskolen, Harridslev Rideklub, Kallehavegaard Rideklub, Langå Rideklub, Randers Sportsrideklub, Mejlby Rideklub, Toftegårdens Ridecenter (Toftens Rideklub), Stevnstrup Rideklub, Stutteri Amhøj, Tørring Rideklub, Vikinghøj Stutteri, Langå Skytteforening, Randers Skyttekreds, Romalt skydeanlæg, Hornbæk Skole, Munkholmhallen, Udbyneder Tennisklub, Vorup Tennisklub, FysioHuset, Movelife, Ommersyssel Rideklub, Havndal Skydebane, Skydebanen Assentoft, Langå Jagtforening, Ommersyssel Jagtforening, Hobro Skydebane, Dalbyover Stadion, Langå Stadion, Ålum Stadion, Hørninghus, Nordre Fælled Skydebane, FysioDanmark Niels Brocks Gade Randers, Kærby Stadion, Gjerlev Gymnastiksal, Gjerlev Idrætscenter, Handicapcentret Kronjylland, Paderup Gymnasium, Fitness World Gl. Hobrovej Randers, FitnessX Haraldsvej, FitnessX Vestergrave, Fussingø, Dybdalen, Månedalen, Tebbestrup, Romalt, BeneFiT Dytmærsken Randers, Randers Skatepark, Tronholmparken, CrossFit Randers, Sej & Stærk, Randers Sportsklinik som ligger i Randers.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk