Om Kronjyllands Esport & Tech klub

Klub alias: KES

Klub CVR: 39365634

Kronjyllands esport har fokus på at skabe et fællesskab for børn, unge og voksne med passion for gaming

Kronjyllands Esport & Tech Klub er en forening med fokus på socialt samvær, kammeratskab og et mål om at være et fristed for alle med en passion for gaming, uanset alder. Foreningen har flere faste aktiviteter, både ugentlige træninger i esport, ugentlige hold i vores tech klub, social gaming hold for de yngste og sim-racing både for dem der vil blive hurtige og dem der vil havde det sjovt.
I vores aktiviteter har vi fokus på flere ting, både på at blive bedre til selve spillet, men i lige så høj grad fokus på at lære medlemmerne sociale kompetencer, læring om sundhed og bevægelse, lære at tale med respekt om og til hinanden og selvfølgelig at havde det sjovt!

Vi har 4 forskellige typer hold pt. Esport, Tech Klub, Junior/Social gaming og Sim-racing:
Esport:
Esport hold er typisk for børn/unge fra 10-17 år, der gerne vil specialisere sig i ét spil og blive bedre til det, få venner med samme spil som interesse og have det sjovt sammen.
Lige pt. har vi træningshold med både fortnite og CS2, men vi er meget åbne for at lave flere og nye hold hvis i har interesse for det og vil hjælpe med at få det igang - bare skriv!

Tech Klub:
Vores tech klub er et tilbud hvor man leger, eksperimenterer og lærer på samme tid - med alt fra robotbyggeri, programmering, VR, Tegning af 3d print eller laser cutting og flyvning med FPV droner - det skal være sjovt at lære og vi skal lære om teknologien som er hele vejen rundt om os! Alderen er ca. 10-17 år - men hvis der er interesse er vi også friske på at åbne et hyggehold for voksne hvor man kan "nørde" sammen eller et forælder/barn hold :-) - bare skriv hvis du er frisk på at hjælpe det igang.

Junior/Social gaming:
Junior og social gaming holdene er målrettet de børn og unge som elsker at game, men ikke er fokuseret på at konkurrere, "blive den bedste" eller måle sig imod andre - holdene er et "frirum" hvor det sociale er i fokus, men samtidig hvor vi forsøger at guide dem til hvordan man begår sig online og digitalt - junior gaming er primært for børn i alderen 6-9 år, hvor social gaming er målrettet dem fra 10-16 år
På holdene spilles der meget Roblox, Minecraft og især på social gaming holdene åbnes der op for flere spil.

Vi prioriterer socialt samvær, foreningsliv, sund kommunikation og glæden ved bevægelse højt hos Kronjyllands Esport.

Vi prioriterer løbende uddannelse af vores trænere og instruktører, de tilbydes alle de relevante uddannelser igennem DGI hvor man lærer om hvad der motiverer børnene? Hvordan man sammensætter gode hold? Hvordan man underviser og sammensætter/opbygger gode øvelser og meget mere.

Derudover er vi stolte af at have nogle vanvittigt fede lokaler med topkvalitetsudstyr som vi sindssygt gerne vil dele med DIG!

Bestyrelsesmedlem Bjarke Nordentoft siger:
“Da jeg var barn, var gaming noget man dyrkede inde på sit værelse, alene og uden opsyn af voksne – for ærlig talt – de fleste forældre har vildt svært ved at sætte sig ind i hele den digitale verden som vores børn tonser rundt i. Vi vil gerne prøve at løfte et ansvar om, at give nutidens ungdom muligheden for netop at dyrke deres passion sammen med andre ligesindede, sammen med ansvarlige voksne der kender den digitale verden. Voksne som kan guide dem omkring svære emner som digital mobning, skinbetting, hacking og meget mere som bare er et vilkår i deres verden.
Foreningen er derfor en mulighed som jeg aldrig har haft i min egen opvækst og vi synes at det hele skal være centreret omkring et fedt fællesskab, hvor man hygger sig og har det sjovt med ligesindede – det er vores mission og vi håber at i vil være med”

Kom og mød os til en GRATIS trænings aften – vi bider ikke!

Kronjyllands Esport & Tech Klub er for ALLE også selvom man måske ikke har midlerne til et kontingent. Uanset om det er som et hold, som enkeltperson, deltage i LAN events eller andre spændende aktiviteter.
Det sker igennem støtte ved puljen: “Foreningsliv for Alle”
Hvis der ikke er luft i økonomien til at sende børnene afsted til hygge, socialt samvær, fysisk leg/træning og selvfølgelig masser af gaming, så skal du læse videre for vi har måske løsningen til dig.

For os skal økonomi ikke være en hindring for, at børn ikke kan have et aktivt og socialt liv. Derfor er det vigtigt for os at hjælpe med, at sende en ansøgning om kontingentstøtte og søge om de nødvendige midler.

Hvordan hjælper vi så dig? Det er meget simpelt, du sender en mail til forening@k-esport.dk og så vil vi gøre alt hvad der står i vores magt, for at ansøgningen havner i de rette hænder og der forhåbentlig kommer hjælp din vej. Skriv blot hvem der gerne vil havde en plads, på hvilket hold og hvornår – så hjælper vi Jer videre.

Læs hvad vores bestyrelsesmedlem Bjarke Havmand Nordentoft har at sige:
“Som barn eller ung er der rigeligt områder hvor du sammenligner dig med andre og måske føler dig udenfor eller underlegen de kammerater, hvor forældrene har en stærkere økonomi, foreningslivet må ikke være sådan et sted! Vi skal rumme alle og give plads til alle så alle børn og unge kan nyde godt af fællesskabets styrker og glæden ved at være sammen med sine jævnaldrende også udenfor skolen.”

Hvad kan man helt konkret søge om midler til:
Kontingent – både esport og tech klub
LAN events & Esports stævner
Har vi nogen krav? Nej, som sådan ikke, Foreningsliv for alle vurderer hver eneste ansøgning de får ind.
Send din ansøgning allerede i dag: forening@k-esport.dk

Esport i Øster Bjerregrav

Kronjyllands Esport & Tech klub har aktive esport hold her: Bjerregrav Hallen (Blishønevej 31). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 10 - 17 årige.

Kronjyllands Esport & Tech klub har følgende esport hold i Øster Bjerregrav.

Bjerregrav Hallen (Blishønevej 31):
Fortnite for alle niveauer torsdag fra 17:30-20:00 | Torsdage, kl. 17:30 - 20:00
Esport: CS2 træning | Tirsdage, kl. 18:00 - 20:00

Kronjyllands Esport & Tech klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Randers kommune