Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Københavns Frisbee Klub

Københavns Frisbee Klub har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Københavns Frisbee Klub

Klub alias: KFK

Klub CVR: 32379745

Vi elsker at kaste med frisbees i KFK - både for sjov og for alvor.

I Københavns Frisbee Klub (KFK) kan du spille både ultimate og disc golf.

Ultimate
I KFK har vi mange forskellige muligheder for at spille ultimate. Vi har muligheder for både børn, begyndere, motionister og de allerbedste spillere i Danmark. Hos os kan du både spille herre (open), dame eller mix.
Vi er altid på udkig efter nye spillere, så hvis du er interesseret i at prøve kræfter med vores klub, er du velkommen til at tilmelde dig en prøvetræning eller skrive til os på nyspiller@kfkultimate.dk.

Vi spiller på græs (som oftest i Fælledparken) fra april til september. Og indendørs på håndbold-store baner forskellige steder i byen fra oktober til marts.

En af de helt særlige ting ved ultimate frisbee er at alle spillerne selv dømmer. Dette gør, at man som spiller har et helt andet ansvar for at kampane bliver afviklet på en ordentlig måde. Vi gør derfor meget ud af at lære nye spillere op i fairplay. At spille hvor alle er dommere, gør at snyd og feje tricks minimeres til næsten ingenting. Hvor man i andre sportsgrene bliver belønnet for f.eks at hive din modstander i trøjen (hvis dommeren ikke ser det), vil dette blive påtalt med det samme i ultimate og ikke blive accepteret af hverken med- eller modspillere.
Ultimate er også en ikke kontaktsport dvs. at din krop ikke får så mange tæsk, som den f.eks. gør i håndbold og fodbold. Men der er samtidig en sport med masser af fart, teknik, vilde luftdueller, strategi og utrolige gribninger.
De fleste er overraskede over, hvor meget man løber, når man spiller ultimate. Så god kondi er et plus. Men hvis du ikke har den, når du starter, skal du nok få det hen af vejen. Og det på en måde, der er meget sjovere end. f.eks. at løbe intervaller.

Noget andet unikt ved ultimate er, at man ofte tager til udlandet (hvis man altså har lyst) og spiller turneringer der. Der er ligesom et særligt bånd mellem ultimatespillere, så man kan hurtigt få venner fra det meste af Europa/verden. Ultimatespillere har tit meget nemt ved at koble sig på et lokalt frisbee-netværk, når de er ude at rejse. Vi har f.eks. tit udenlandske spillere i klubben, der er der for en kortere eller længere periode.

Vi holder også gerne en 3-4 store fester om året og en masse mindre sociale arrangementer.

Indenfor de sidste 5 års tid har vi også fået børnehold og vi er meget stolte af vores junior-spillere og bakker dem op, hvis vi er til de samme turneringer som de er.

Blev medlem
Som medlem af Københavns Frisbee Klub får du masser af fordele. Foruden adgang til de mange forskellige træninger får du også mulighed for at spille ultimate ved turneringer i ind-og udland. Ved indmelding i klubben får du ovenikøbet din helt egen KFK-disc, så du så hurtigt som muligt kan komme ud i parken og lære at kaste.
Et medlemsskab koster 250 kroner i kvartalet (200 kroner, hvis du er 24 år eller under).

Junior: Hvis du er 12-16 år kan du træne og spille med KFK Rooters. Du bliver medlem via dette link: https://www.holdsport.dk/team_invitation/93040/4be2a5a2a85d6f235fb26db74b1226fa3ba668a2

Hvis du er 9-11 år kan du spille med KFK Minimates. Her går vi meget op i at lege og spiller med mindre frisbees, der passer bedre til små hænder. Du bliver medlem via dette link:
https://www.holdsport.dk/team_invitation/224167/a9d919517e59fb34ec303c420209e3fba897956d

Begynder: Har du lidt eller ingen erfaring med at spille ultimate, kan du tilmelde dig klubbens begynderhold. Vi tager imod spillere i hele sæsonen. Du bliver medlem via dette link:
https://www.holdsport.dk/team_invitation/112751/ee267c4d08d5a16c633799a5d3f8c613d15006c8

Pirates: Hvis du har erfaring med at spille ultimate og godt kun tænke dig at genoptage sporten, kan du tilmelde dig klubbens mixhold, KFK Pirates. Det kan du gøre via dette link:
https://www.holdsport.dk/team_invitation/112754/4842de59cba844c886586ee58d3a96b9ec6dd193

Disc golf
Læs mere her: https://www.facebook.com/groups/KFKdiscgolf

Man kan hurtigt blive bidt af de små runde plastic-tallerkener...

Københavns Frisbee Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune