Om Møn Golfklub

Klub alias: MGK

Klub CVR: 29673845

Vi har både en flot 18-hullers bane og en god 9 hullers par 3 bane. Og vi har god plads. Nok er Møn virkelig blevet “in” de senere år, men vi har stadig starttider til alle der vil spille – hver dag.

Vores flotte 18-hullers banen snor sig i skøn, let kuperet natur rundt om Noret – Møns store indsø. Vinden er som oftest en faktor, til gengæld er der relativt brede fairways og greens som tager godt imod. Find mere info om banen og anlægget hos Møn Golf Resort.

Banearkitekten er Rolf Henning Jensen, som også stod bag baner som Fredensborg, Skovbo, Trelleborg og renovering af København Golfklubs bane. Rolf Henning Jensen tegnede ligeledes klubbens logo med den flyvende svane.

Helbredet
Du hører sikkert ofte om alle de professionelle fodboldspillere, som ser ud til at holde mere af golf end af fodbold.

Og golf er virkelig sporten, når “karrieren” på fodboldholdet ikke holder længere. Golf belaster ikke kroppen, som mange andre sportsgrene, og man kan træne og nyde spillet til man bliver for gammel til næsten alt andet i livet.

Studier og forsøg i henholdsvis Tyskland og Danmark viser at golf kan være en meget effektiv motionsform for folk med større eller mindre skavanker – både fysiske og mentale.

Møn golfklub vil gerne give dig en god og nem start på golfen.

Vi ved hvilken livslang glæde det bliver, når man lige giver det tid, og når frem til at ramme den der irriterende lille kugle, så den flyver og flyver og flyver… og man pludselig har lyst til at gå og gå og gå!

Natur
De store harer er faste tilskuere til dit spil, rådyrene kigger forbi. Svanen er ikke i vores logo for ingenting. Store flokke af andefugle samles på Noret, og ikke sjældent svæver havørnene over banen. Om efteråret kan du plukke og spise dejlige æbler, pærer og blommer på hele runden. Og samle slåen til din snaps!

Historien
Møn Golfklub er stiftet i 1992. Golfsam (Pensam og Hedeselskabet) etablerede banen på Møn og en række baner landet over. Siden 2021 er anlægget ejet af Møn Golf Resort, som også har overtaget Hotel Præstekilde, der ligger direkte ud til banen.

Forhistorien
Før golfbanen blev anlagt lå her marker og her græssede kvæg. I ca. 1826 blev et af de fineste “oldtidsfund” pløjet op af mulden tæt ved der hvor 16. green ligger i dag: Keldbyspanden, som antagelig er importeret fra det græske rige ca. 300 år f.kr. Afbilledet – naturligvis – på en plovmand.

Golf i Stege

Møn Golfklub har aktive golf hold her: Møn Golf Resort (Klintevej 118). Holdene træner tirsdage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8+ årige.

Møn Golfklub har følgende golf hold i Stege.

Møn Golf Resort (Klintevej 118):
Juniortræning er altid sjovt i Møn Golfklub | Onsdage, kl. 16:00 - 18:00
Ungdomstræning er altid sjovt i Møn Golfklub | Onsdage, kl. 16:00 - 18:00
Ny til golf? | Tirsdage, kl. 17:00 - 19:00

Møn Golfklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Vordingborg kommune