Om Svendborg Atlet Club

Klub alias: SAC

Klub CVR: 33309562

Olympisk vægtløftning for drenge/piger, kvinder og mænd

Svendborg Atlet Club tilbyder sine medlemmer træning og instruktion i OL-vægtløftning og styrkeløft. Vi lægger ikke skjul på, at vi mest er interesserede i personer (drenge og piger, mænd og kvinder) der har lyst til konkurrence sport.
Du behøver ikke at være stærk for at blive en god vægtløfter, alle kan blive fysisk stærke, men for at kunne udnytte styrken, skal de trænes seriøst med teknik og hurtighed. Så hvis du ikke synes boldspil er noget for dig, så kig ud og prøv vægtløftning.
Hvis du har lyst, har du mulighed for at komme med til stævner og konkurrencer efter 3-4 måneders træning.
Ved at træne olympisk vægtløftning TRÆK og STØD, kommer du rundt om mange andre øvelser, som f. eks. squat, , front-squat og dødløft, samt power-clean og rå-træk, og andre øvelser der skal øge din smidighed og hurtighed.
Inden for 1/2 til 1/1 år vil du ved seriøs træning være langt stærkere, end dine kammerater og bekendte, som måske træner boldspil eller "styrketræning"

Vægtløftning i Svendborg

Svendborg Atlet Club har aktive vægtløftning hold her: Svendborg Idrætshal (Svendborg Idrætscenter) (Ryttervej 70). Holdene træner mandage og fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 10+ årige.

Svendborg Atlet Club har følgende vægtløftning hold i Svendborg.

Svendborg Idrætshal (Svendborg Idrætscenter) (Ryttervej 70):
Olympisk vægtløftning | Fredage, kl. 16:00 - 17:00
Olympisk vægtløftning | Mandage, kl. 00:00 - 01:30

Svendborg Atlet Club har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Svendborg kommune