Om Skanderborg bokseklub

Klub alias: SKB

Bokseklub der laver boksere og boksemotion. Og så gør vi folk tynde efter behov

Skanderborg bokseklub´s historie strækker sig lang tilbage (ihvertfald tilbage til 80 erne). Jeg hedder Lars og er formand for klubben. Jeg, samt den nuværende bestyrelse har været med de sidste 5-6 år. Vi er i udvikling og det fortsætter vi med.
Vi har 3 hold. Ungdomshold, Boksehold og motionshold. De to første handler om at lære at bokse og Motionsholdet handler om at holde sig i form. Alle 3 hold´s træning ligger lidt óver det du prøver de fleste steder. Især bokseholdet, som er altid er i højeste gear for Boksning kræver vanvittig god form og styr på koordination

Ungdomsholdet: 7-12 år og vi regner med at dit barn laver det de bliver presenteret for. Det er noget hårdere end i fodboldklubben

Bokseholkdet: 12-40 år. Her bliver man slået i ansigtet, kommer i super form, hvis man passer sin træning, hvad vi selvfølgelig regner med. Vi regner med at du er kommet for at lære at bokse, så det er det vi æver med dig.

Motionsholdet: Fuldn fart og godt humør, vi giver den gas samtidig med vi har en godt kammeratskab der strækker sig ud af træningsrummet.

Hvorfor kommer folk hos os?:

Ungdomsholdet: Her vil folk udfordres og lege lidt med boksning. Det må godt være lidt hårdere end at gå til gymnastik
Bokseholdet: Her vil folk lære at bokse, komme i den vildeste form og udfordres i en sport der kræver mere end andre steder. Nogle er vilde med mand ´til mand (uden at fornærme det modsatte køn) og vil styrkeprøve sig selv af i forhold til andre.
Motionsholdet: Her vil vi træner, lave lidt gas, drikke end vand efter træning, være samme socialt og ikke mindst vil nogle af os smide nogle kg. Alt kan lade sig gøre, det handler bare om dig.

Boksning i Skanderborg

Skanderborg bokseklub har aktive boksning hold her: (Finlandsvej 5). Holdene træner mandage, onsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 10 - 40 årige.

Skanderborg bokseklub har følgende boksning hold i Skanderborg.

(Finlandsvej 5):
Ungdomsboksning | Torsdage, kl. 17:00 - 18:00
Ungdomsboksning | Mandage, kl. 17:00 - 18:00
Bokseholdet | Mandage, kl. 18:00 - 19:30
Boksning | Onsdage, kl. 18:00 - 19:30
Boksning | Torsdage, kl. 18:00 - 19:30

Klubben er en del af

Skanderborg kommune

Skanderborg:

Skanderborg er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Skanderborg er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Skanderborg står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Hørning, Galten, Sabro, Sporup, Silkeborg, Skanderborg, Låsby, Ry, Gedved som har et centralt mødested for byens borgere i Skanderborg.

I Skanderborg findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Bakkeskolen Hørning, Skanderborg Svømmehal, Brøruphus Efterskole, Fregerslev Stadion, Gyvelhøjskolen, Herskind Hallen, Låsby Skole, Fitness World Sygehusvej Skanderborg, Galten Hallen, GoForm, Hørning Idrætscenter, LOOP Fitness Godthåbsvej Skanderborg, Låsby Hallen, Ry Hallen, Sport og Fitness Møllegade Skanderborg, Stilling Skole, Virring Skole, Skanderborg Fælled, Vestergadeanlægget, Boldbanerne Vrold, Borgernes Hus, Ejer Bavnehøjskolen, Gl. Rye Skole, Hylke skole, Højbo Stadion, Klank Idrætscenter, Låsby Stadion, Skanderborg Stadion/Wannafind Stadion, Stilling Stadion, Stilling Sø banen, Stjærskolen, Voerladegaard Idrætsanlæg, Silkeborg Ry Golfklub, Skanderborg Golf Klub, Bjedstrup Skole, Højboskolen, Knudsø Skolen, Morten Børup Hallen, Morten Børup Skolen, Mølleskolen, Niels Ebbesen Skolen, Ry Hallerne, Veng skole og børnehus, Helledige Islandsheste og Rideskole, Hylke Ridecenter, Stubbengård, Ry Rideklub, Skanderborg Rideklub & Center, Galten Skytteforening, Ry-Emborg Skytteforening, Skanderborg Realskole, Voerladegaard Skole, Skanderborg Gymnasium, Skovby Skolen, Låsby Svømmebad, Galten Tennisklub, Gl. Rye Idrætsforening, Hørning Tennisklub, Låsby Tennisklub, Mesing Ungdomsforening, Ry Tennisklub, Skanderborg Lawn Tennis Klub, Skovby IF Tennis, Stilling Idrætsforening - Tennis, Skanderborg Tenniscenter, Skanderborg-Stilling Skytteforening, Fit&Sund Godthåbsvej Skanderborg, LOOP Fitness Torvet Skanderborg, Bækgaarden, Edelgårdens Ridecenter, Skårup Overgaard, Ry flugtskydning Sandmarken, Hørning Ponyrideskole, Fit&Sund Ellemosen Skanderborg, Fit&Sund Hørslevvej Skanderborg, Landsbyen Sølund, Anebjerg skov, Højvangen, Siim skov og StoRYturen, Himmelbjerget, Sletten - Danmarks tag, MTB Festival 2018, Siim Skov, Junges Plantage, Flow Fitness, Galten Skatepark, Mosen Skatepark, Skanderborg Skatepark som ligger i Skanderborg.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk