Om Skanderborg bokseklub

Klub alias: SKB

Klub CVR: 33278233

Bokseklub der laver boksere og boksemotion. Og så gør vi folk tynde efter behov

Skanderborg bokseklub´s historie strækker sig lang tilbage (ihvertfald tilbage til 80 erne). Jeg hedder Lars og er formand for klubben. Jeg, samt den nuværende bestyrelse har været med de sidste 5-6 år. Vi er i udvikling og det fortsætter vi med.
Vi har 3 hold. Ungdomshold, Boksehold og motionshold. De to første handler om at lære at bokse og Motionsholdet handler om at holde sig i form. Alle 3 hold´s træning ligger lidt óver det du prøver de fleste steder. Især bokseholdet, som er altid er i højeste gear for Boksning kræver vanvittig god form og styr på koordination

Ungdomsholdet: 7-12 år og vi regner med at dit barn laver det de bliver presenteret for. Det er noget hårdere end i fodboldklubben

Bokseholkdet: 12-40 år. Her bliver man slået i ansigtet, kommer i super form, hvis man passer sin træning, hvad vi selvfølgelig regner med. Vi regner med at du er kommet for at lære at bokse, så det er det vi æver med dig.

Motionsholdet: Fuldn fart og godt humør, vi giver den gas samtidig med vi har en godt kammeratskab der strækker sig ud af træningsrummet.

Hvorfor kommer folk hos os?:

Ungdomsholdet: Her vil folk udfordres og lege lidt med boksning. Det må godt være lidt hårdere end at gå til gymnastik
Bokseholdet: Her vil folk lære at bokse, komme i den vildeste form og udfordres i en sport der kræver mere end andre steder. Nogle er vilde med mand ´til mand (uden at fornærme det modsatte køn) og vil styrkeprøve sig selv af i forhold til andre.
Motionsholdet: Her vil vi træner, lave lidt gas, drikke end vand efter træning, være samme socialt og ikke mindst vil nogle af os smide nogle kg. Alt kan lade sig gøre, det handler bare om dig.

Skanderborg bokseklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Skanderborg kommune