Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 1 åbent hold i Curling Club Odin

Om Curling Club Odin

Klub alias: CCO

Klub CVR: 29485429

Curling Club Odin – En Traditionel og Innovativ Curlingklub i Vojens

Curling Club Odin, beliggende i Vojens, er en klub med dybe rødder i det danske curlingmiljø og et stærkt fællesskab omkring sporten. Med en historie, der strækker sig over flere årtier, har klubben opbygget et solidt fundament, hvor både nybegyndere og erfarne spillere kan mødes for at udøve deres fælles passion for curling. Klubben er hjemsted for både sociale spillere, der ønsker at have det sjovt på isen, og konkurrencemindede atleter, der stræber efter at forbedre deres spil og nå nye højder inden for sporten.

Historie og Tradition
Curling Club Odin blev grundlagt med et mål om at fremme curling som en sportsgren i Vojens og omegn. Siden sin begyndelse har klubben været dedikeret til at skabe et rum, hvor spillere i alle aldre og niveauer kan deltage i sporten. Curling er en sport med lange traditioner, der kræver både præcision, strategi og samarbejde. Hos Curling Club Odin værner man om disse værdier og arbejder for at give medlemmerne mulighed for at udvikle deres færdigheder inden for spillet i et støttende og engageret miljø.

Klubben har også været vært for mange turneringer gennem årene, både på lokalt, regionalt og nationalt plan. Disse turneringer har ikke kun givet klubbens egne medlemmer muligheden for at konkurrere, men har også bragt curlingentusiaster fra hele landet sammen for at deltage i spændende kampe på isen. Denne stolte tradition for værtskab af turneringer har været med til at styrke klubbens position som en vigtig aktør i dansk curling.

Moderne Faciliteter og Fremragende Træningsmuligheder
En af de store fordele ved Curling Club Odin er klubbens moderne faciliteter, der gør det muligt for spillere at træne under de bedst mulige forhold. Klubben råder over velholdte curlingbaner i Vojens Isstadion, hvor isen altid er i optimal stand for at sikre præcise og spændende spil. Faciliteterne er skabt med henblik på både nybegyndere og erfarne spillere, og der er altid plads til at forbedre sig, uanset hvilket niveau man befinder sig på.

Ud over isfaciliteterne har klubben også hyggelige sociale områder, hvor medlemmerne kan samles før og efter kampene. Det sociale aspekt er en vigtig del af Curling Club Odin, hvor man lægger vægt på at skabe et stærkt fællesskab både på og uden for isen. Det betyder, at uanset om du er en seriøs spiller, der fokuserer på din teknik, eller du blot er ude efter at have det sjovt med vennerne, vil du føle dig hjemme i Curling Club Odin.

Træning for Alle Aldre og Niveauer
En af de ting, der gør Curling Club Odin unik, er deres dedikation til at tilbyde træning og aktiviteter for alle aldersgrupper. Klubben har træningshold for både børn, unge, voksne og seniorer, og der er altid mulighed for at finde et hold, der passer til dit niveau og dine ambitioner. For nybegyndere tilbyder klubben introduktionstræning, hvor man kan lære de grundlæggende teknikker og strategier i curling, og for de mere erfarne spillere er der mulighed for at deltage i avancerede træningssessioner med erfarne trænere.

Uanset om du er ny i sporten eller har spillet i mange år, er Curling Club Odin et sted, hvor du kan udvikle dine færdigheder og blive en del af et fællesskab, der deler din passion. Klubben tilbyder også specifik træning for konkurrencespillere, der ønsker at forbedre deres tekniske færdigheder og deltage i turneringer på højt niveau.

Sociale Arrangementer og Turneringer
En stor del af Curling Club Odins appel er det aktive klubliv uden for træningstiderne. Klubben organiserer regelmæssigt sociale arrangementer, hvor medlemmerne kan mødes og nyde hinandens selskab uden for isen. Dette kan være alt fra fælles middage, hyggeaftener i klubhuset eller sociale turneringer, hvor det primære fokus er på at have det sjovt og styrke sammenholdet.

Klubben deltager også i og arrangerer turneringer, hvor både lokale og nationale hold kan konkurrere mod hinanden. Disse turneringer er en vigtig del af klubbens liv, da de ikke kun giver medlemmerne mulighed for at konkurrere, men også bringer curlingentusiaster fra hele Danmark sammen. For mange af klubbens medlemmer er det en stor oplevelse at deltage i turneringerne og mærke adrenalinen, når man konkurrerer mod andre hold.

Et Stærkt Fællesskab og Frivilligt Engagement
Frivillighed er en hjørnesten i Curling Club Odins succes. Mange af klubbens aktiviteter og arrangementer drives af frivillige kræfter, og det stærke engagement blandt klubbens medlemmer er med til at skabe et levende og dynamisk miljø. Frivillige hjælper med alt fra turneringsafvikling til vedligeholdelse af faciliteterne, og denne fælles indsats er en stor del af det, der gør Curling Club Odin til et særligt sted.

Klubben er også kendt for at have et inkluderende fællesskab, hvor alle medlemmer er velkomne, uanset baggrund eller niveau. Curling er en sport, der kræver samarbejde og strategi, og denne teamånd afspejles i klubbens kultur, hvor man hjælper og støtter hinanden både på og uden for isen.

Bliv en Del af Curling Club Odin
Hvis du er nysgerrig efter at prøve kræfter med curling eller søger en klub, hvor du kan forbedre dine færdigheder og deltage i et stærkt fællesskab, er Curling Club Odin det rette sted for dig. Klubben tilbyder regelmæssige introduktionskurser for nybegyndere, og der er altid plads til nye medlemmer, uanset om du er ny i sporten eller en erfaren spiller.

Curling Club Odin er et sted, hvor traditioner og moderne tilgang mødes, og hvor alle kan finde glæde og udfordringer i curlingens verden. Besøg klubbens hjemmeside på curlingclubodin.dk for mere information om tilmelding, træningstider og kommende turneringer, og bliv en del af en sport, der kombinerer strategi, præcision og teamwork på en unik måde.

Curling i Vojens

Curling Club Odin har aktive curling hold her: Frøs Arena (Vojens Hallerne) (Stadionparken 7). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

Curling Club Odin har følgende curling hold i Vojens.

Frøs Arena (Vojens Hallerne) (Stadionparken 7):
Åben curling træning for alle | Mandage, kl. 19:00-21:00

Curling Club Odin har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Haderslev kommune