Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 4 åbne hold i Borbjerg badmintonklub

Lokation

Sportsgren

Klub

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Borbjerg badmintonklub

Klub CVR: 41094346

Badminton i Borbjerg-Hvam Idrætsforening er en central del af vores sportslige tilbud, og vi lægger stor vægt på at skabe et miljø, hvor både børn, unge og voksne kan få glæde af sporten, uanset deres niveau. I denne tekst vil vi uddybe vores tilbud, vores værdier, og hvordan vi arbejder for at skabe et aktivt og engagerende fællesskab omkring badminton.

Badminton for alle aldre og niveauer
Vores badmintonafdeling henvender sig til alle aldersgrupper, fra børn i 1. klasse til voksne i alle aldre. Vi har et stærkt fokus på at tilbyde træning og aktiviteter, der er tilpasset de enkelte aldersgrupper og færdighedsniveauer. Dette betyder, at vi kan tilbyde alt fra begyndertræning, hvor de grundlæggende teknikker bliver lært, til mere avanceret træning for dem, der ønsker at finpudse deres færdigheder og måske deltage i turneringer.

For børn og unge har vi oprettet flere hold, der træner på faste ugedage. Vores ungdomstræning finder sted hver tirsdag og fredag, og her bliver der lagt vægt på både teknik, motion og leg. Træningen er ikke kun en mulighed for at blive bedre til badminton, men også en chance for børnene til at være aktive sammen med deres venner og skabe nye relationer. Vi tror på, at sport handler lige så meget om det sociale som om den fysiske præstation, og derfor sørger vi for, at der er plads til smil og sjov i vores træninger.

For voksne tilbyder vi både motionsbadminton og muligheden for at spille mere konkurrencepræget badminton. Vores motionshold er ideelt for dem, der ønsker at være aktive og have det sjovt, uden nødvendigvis at have ambitioner om at deltage i turneringer. Her kan man komme og spille i sit eget tempo, nyde fællesskabet og få en god omgang motion. Samtidig har vi også plads til de spillere, der har lyst til at tage del i turneringsbadminton og prøve kræfter med andre klubber.

Dygtige trænere og udvikling
Et af kendetegnene ved badminton i Borbjerg-Hvam Idrætsforening er vores fokus på god træning og udvikling. Vi har et hold af dygtige og engagerede trænere, som brænder for at lære fra sig og hjælpe vores spillere med at blive bedre. Trænerne arbejder målrettet med at udvikle både tekniske færdigheder som slagteknik og bevægelse på banen, samt taktiske elementer som placering og spilstrategi.

For vores ungdomsspillere er det vigtigt, at træningen både er lærerig og sjov. Børn lærer bedst, når de er engagerede og motiverede, og derfor sørger vores trænere for at skabe en positiv atmosfære, hvor alle føler sig velkomne og trygge. Der bliver lagt vægt på leg og samarbejde, og samtidig får børnene en god forståelse for sportens grundlæggende regler og teknikker.

På voksenholdene er der mulighed for at arbejde mere målrettet med teknik og taktik, men der er også plads til dem, der bare ønsker en hyggelig og aktiv stund. Vores træningssessioner er fleksible, så der er plads til at tilpasse niveauet til den enkelte spillers behov og ambitioner. Dette gør, at badminton i Borbjerg-Hvam er et godt valg for både nybegyndere, der lige er startet med sporten, og for mere øvede spillere, der har været i gang i flere år.

Fællesskab og sociale arrangementer
Badminton i Borbjerg-Hvam handler ikke kun om at blive bedre til at spille. En stor del af vores klubkultur er at skabe et stærkt fællesskab, hvor der er plads til alle, og hvor vi støtter og hjælper hinanden. Vi tror på, at et godt socialt sammenhold er nøglen til succes, både på og uden for banen.

Vi arrangerer derfor flere sociale aktiviteter i løbet af sæsonen, som er med til at styrke fællesskabet blandt vores medlemmer. For eksempel afholder vi jævnligt fællesspisninger efter træning, hvor der er mulighed for at hygge sig sammen uden for badmintonbanen. Desuden arrangerer vi ture til større badmintonarrangementer og turneringer, hvor medlemmerne kan tage af sted sammen og opleve sporten på et højere niveau.

For de yngste spillere gør vi en ekstra indsats for at skabe et trygt og sjovt miljø, hvor de kan knytte venskaber og udvikle deres sociale kompetencer. Vi ved, at det sociale aspekt er mindst lige så vigtigt som det sportslige for børn og unge, og derfor sørger vi for, at der er masser af mulighed for sjove og lærerige oplevelser både under og efter træning.

Muligheder for turneringsspil
For de spillere, der ønsker at konkurrere, tilbyder Borbjerg-Hvam Idrætsforening også muligheden for at deltage i turneringer. Vores trænere arbejder med spillerne for at forberede dem til turneringsdeltagelse, både teknisk og mentalt. Deltagelse i turneringer er en fantastisk måde at teste sine færdigheder på og opleve den spænding og intensitet, der følger med at spille mod andre dygtige spillere.

Vi deltager i flere lokale og regionale turneringer i løbet af året, og vi opfordrer alle, der har lyst, til at prøve kræfter med denne side af sporten. Det er en stor oplevelse at stå på banen og kæmpe om pointene i en turnering, og vi sørger for, at vores spillere er godt forberedt og har den nødvendige støtte.

Kom og vær med
Badminton i Borbjerg-Hvam Idrætsforening er for alle – uanset alder, niveau eller ambitioner. Vi er stolte af at kunne tilbyde et varieret og inkluderende miljø, hvor der er plads til både dem, der ønsker at dyrke motion og fællesskab, og dem, der har større sportslige ambitioner. Hos os er det vigtigste, at du har lyst til at være med og være en del af fællesskabet.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med badminton, er du altid velkommen til at komme forbi til en prøvetime. Vi tilbyder åbne træninger, hvor du kan få en fornemmelse af, hvad vi laver, og hvor du kan møde både trænere og andre medlemmer. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores badmintonfællesskab og håber, du vil nyde både sporten og fællesskabet lige så meget, som vi gør!

Badminton i Holstebro

Borbjerg badmintonklub har aktive badminton hold her: Borbjerg Hallen (Hvamvej 84, 7500). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 7 - 75 årige.

Borbjerg badmintonklub har følgende badminton hold i Holstebro.

Borbjerg Hallen (Hvamvej 84, 7500):
Flexifjer, Badminton for alle 18-99 år | Mandage, kl. 20:15-22:00
Badminton for ungdom (7-11 år) | Mandage, kl. 16:00-17:15
Badminton ungdom 2 | Mandage, kl. 19:00-20:15
Teknisk træning, Let øvet og øvet | Mandage, kl. 20:00-21:15

Borbjerg badmintonklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Holstebro kommune