Body for Life tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Body for Life

Body for Life har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Body for Life

Klub alias: BfL

Klub CVR: 42308072

Body for Life er et privat træningscenter i Rødovre nær København. Vi ligger lige ved Irmabyen med gode parkeringsforhold.

Visionen her er, at træning skal være sjovt! Noget man skal have lyst til! Det er vigtigt, at alle føler sig velkomne og godt tilpas ved at træne hos Body for Life uanset niveau og tidligere træningserfaring. Derfor kører vi med små lukkede hold med maks. 10-12 deltagere i forløb, som typisk varer 8 uger.
I løbet af de 8 uger opbygges der hurtigt et godt fællesskab, som giver deltagerne lyst til at komme til træning og gøre noget godt for sig selv og ikke blive ved med at betale for et medlemskab i fitnesscentret, som alligevel ikke bliver brugt.

Træningen foregår med vægte, kettlebells, elastikker, TRX og mange andre sjove træningsredskaber, der giver dig sved på panden. Alle kan deltage uanset niveau og tidligere træningserfaring, da øvelserne nemt tilpasses den enkelte. Vi har også hold, der udelukkende træner med TRX samt seniorhold målrettet personer over 60.

Vi har rigtig mange gengangere, som kommer igen og igen, netop pga. den gode stemning, kvaliteten af træningen og trygheden ved at træne med den samme gruppe.

Body for Life har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Rødovre kommune