Tilmeld gratis prøvetræning - Der er kun 1 åbent hold i Faaborg Goju Ryu karate-do og Selvforsvar Skole

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Faaborg Goju Ryu karate-do og Selvforsvar Skole

Klub CVR: 35192220

Okinawa Goju Ryu Karate for børn, unge og voksne.

I Faaborg Karate Skole træner vi stilarten Okinawa Goju Ryu. Okinawa Goju-Ryu betyder “Den hårde- og bløde skole fra Okinawa” – Stilarten indeholder såvel holdegreb som nærkampsteknikker, herunder kast. Ligeledes trænes avancerede sparke-, parade- og stødteknikker. Klubben er medlem af IOGKF, som er ledet af Tetsuji Nakamura Sensei.
Goju Ryu adskiller sig fra andre stilarter ved primært at fokusere på nærkamp, hvorigennem den enkelte får opbygget både styrke, kondition og smidighed. At Goju Ryu fokuserer på nærkamp kommer til udtryk ved at vi udover slag, spark og parader også lægger vægt på bl.a. kast, låse og gulvkamp.

I klubben træner både børn, unge og voksne. Vi har et dejligt sammenhold i klubben og tonen er venlig og respektfuld. Vi har flere børn hvor forældrene også træner. Det giver en helt unik mulighed for at dyrke en sund og meningsfuld fritidsinteresse sammen med dit barn! Derudover har vi et hold kun for unge og voksne, her er der virkeligt mulighed for at komme i dybden med træningen.

Kom og oplev det hele med en gratis prøvetime.

Holdene træner således:

Onsdag
18-19 10+
19-20 14+
Mandage
17:00 - 18:00: Børn fra 6-9 inkl evt forældre
18:00 - 19:00: Børn og unge fra 10-12 inkl. evt. forældre
19:00 - 20:30: Unge og voksne 13+

Onsdage
18:00 - 19:00: Alle medlemmer fra 10+ inkl. evt. forældre og andre voksne
19:00 - 20:30: Alle medlemmer fra 14+ inkl. voksne

Priser: pt
Børn 600,- halvårlig
Unge 725,- halvårlig
Voksne 850,- halvårlig

Evt spørgsmål stilles på Faaborg.Karate.Skole@gmail.com
eller
Tlf 26415455


Lidt mere om vores karatestil:

Okinawa Goju-Ryu er en ideel måde at træne krop og sind. Som i mange andre sportsgrene, benyttes kroppen optimalt. Men her tilrettelægges træningen således, at kroppens muskler benyttes på en sådan måde, så overbelastning og skader undgås.

Okinawa Goju-Ryu er selvforsvar. Allerede fra de første lektioner indøves metoder, der giver et solidt grundlag for at kunne klare sig ud af de fleste situationer. Visheden om dette giver en mere selvsikker fremfærd, hvilket af mange psykologer anses for at være tilstrækkeligt til at afholde en voldsmand fra at skride til handling.

Som før nævnt er Okinawa Gujo-Ryu en optimal måde at lære selvforsvar på. Mange piger har haft stor glæde af “at kunne rette ryggen” når de går på gaden. Okinawa Goju-Ryu indeholder tilmed stiløvelser (Kata), som mange piger finder specielt interessante.

Alle som har lyst til at få lidt sved på panden og komme i god form, kan træne Okinawa Gujo-Ryu. Alderen betyder ingenting i denne sammenhæng. Man kan træne i sit eget tempo. Instruktørerne sætter en stor ære i, at undervise på en god og fornøjelig måde. Der er dog disciplin i træningslokalet, hvilket kun skal tolkes som gensidig venlighed og respekt instruktøren og holdet imellem.

I vores klub har vi også haft stor succes i konkurrencer på landsplan. Her er lidt links til diverse artikler om vores klub og medlemmerne:
https://ugeavisen.dk/ugeavisenfaaborg/13-aarige-silas-kan-forsvare-sig-selv-og-nedlaegge-en-voksen-mand-nu-har-han-faaet-det-sorte-baelte-i-karate
https://ugeavisen.dk/ugeavisenfaaborg/karateklub-i-medaljerus

Karate i Faaborg

Faaborg Goju Ryu karate-do og Selvforsvar Skole har aktive karate hold her: Forum Faaborg (Sundvænget 4-8). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6 - 9 årige.

Faaborg Goju Ryu karate-do og Selvforsvar Skole har følgende karate hold i Faaborg.

Forum Faaborg (Sundvænget 4-8):
Mandagstræning - Børn | Mandage, kl. 17:00 - 18:00

Faaborg Goju Ryu karate-do og Selvforsvar Skole har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Faaborg-Midtfyn kommune