Om DE små MUSKETERER 🤺

Klub CVR: 10000000

Hvor eventyr begynder! Tilmeld dit barn i dag for at udforske mod, ære og sjov gennem fægtning 🤺🌟

🌟 Oplev eventyret med "DE små MUSKETERER"! 🌟

Er du forælder til en nysgerrig og energisk lille eventyrer? Ønsker du at give dit barn en mulighed for at udforske en verden fyldt med mod, ære og spænding? Så er foreningen "DE små MUSKETERER" det perfekte sted at begynde!

🤺 Hvad tilbyder vi? 🤺

Vi er stolte af at præsentere vores eksklusive fægtningsundervisning skræddersyet til børn i alderen 4-12 år. Hos "DE små MUSKETERER" går vi ud over bare at lære børnene at svinge et sværd. Vi tilbyder en komplet pædagogisk oplevelse, der fremmer færdigheder og værdier, som vil følge dem gennem hele livet.

🌟 Fægtningsundervisning til børn i alderen 4-12 år.
🌟 Sikker træning med erfarne instruktører.
🌟 Udvikling af færdigheder som koordination, koncentration og respekt.
🌟 Fantastiske eventyr og sjov i hver træningssession.
🌟 Muligheden for at leve som en rigtig musketer!

💪 Vores mission 💪

Vi tror på, at børn kan lære vigtige livsfærdigheder gennem sjov og leg. Vores træning bygger på værdier som kammeratskab, fair play og teamwork. Vi styrker ikke kun kroppen, men også sindet.

🌈 Hvorfor vælge os? 🌈

👫 Skab varige venskaber i en støttende og inkluderende miljø.
🎉 Oplev magien i at blive en lille musketer.
🌍 Udforsk historien og kulturen bag fægtningens ædle kunst.
🌟 Forbered dit barn til livets udfordringer med selvtillid og mod.

📞 Kontakt os i dag!

Tøv ikke med at kontakte os på 26834408 eller besøge vores bookingside https://bookwhen.com/dsm for mere information og tilmelding. Vi er altid glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

🤺 Giv dit barn muligheden for at skabe deres eget eventyr som en lille musketer! Tilmeld dem til en prøvetræning i "DE små MUSKETERER" i dag, og lad dem opleve spændingen ved fægtning! 🤺

Med "DE små MUSKETERER" er hver træningssession en rejse ind i en verden af eventyr, læring og sjov. Vi ser frem til at byde dit barn velkommen til vores musketerfamilie!

ℹ️ Herunder finder du yderligere information💡

🌟 Fægtningsundervisning til børn i alderen 4-12 år:
Vi har udviklet vores unikke træningsprogram specielt tilpasset til børn. Vores erfarne instruktører er dedikerede til at lære børnene de grundlæggende teknikker inden for fægtning på en sjov og sikker måde. Vi sætter sikkerhed først og sørger for, at alle våben og udstyr er egnede til små hænder.

🌈 Udvikling af færdigheder:
Fægtning er ikke kun en sport; det er en kunstform. Det kræver præcision, koordination og koncentration. Gennem vores træning lærer børnene ikke kun at fægte, men også at forstå vigtigheden af øvelse, tålmodighed og målrettethed. Disse færdigheder vil følge dem i alle aspekter af deres liv.

💪 Styrkelse af karakter og værdier:
Som musketerer handler det ikke kun om kamp, men også om ære, respekt og kammeratskab. Vi fremmer disse værdier i vores undervisning. Børnene lærer at respektere deres modstandere, arbejde sammen som et hold og tage ansvar for deres handlinger. Vores mål er at forme dem til ansvarlige og empatiske individer.

🎉 Eventyr og sjov:
I "DE små MUSKETERER" tror vi på, at læring skal være sjovt. Vores træningssessioner er fyldt med sjove aktiviteter, der giver børnene mulighed for at udtrykke sig og udforske deres kreativitet. De vil opleve magien ved at træde ind i en anden tidsalder og leve som ægte musketerer, komplet med kostumer og episke kampe!

🌍 Historie og kultur:
Fægtningsverdenen er rig på historie og kultur. Vi tager børnene med på en spændende rejse gennem tidens store musketerfortællinger. De vil lære om de store helte som d'Artagnan og Athos, og fordybe sig i historien og kulturen bag denne ædle kunstart.

🤺 Forberedelse til livets udfordringer:
Vores mål er ikke kun at uddanne fremtidige fægtningsmestre, men også at forberede børnene på livets udfordringer. Gennem vores træning udvikler de selvtillid, beslutsomhed og mod til at tackle enhver udfordring, der måtte komme deres vej.

👫 Skab varige venskaber:
I "DE små MUSKETERER" opfordrer vi børnene til at opbygge venskaber og skabe minder, der vil vare livet ud. Vores inkluderende miljø giver dem mulighed for at møde andre børn med lignende interesser og danne bånd, der går ud over træningslokalerne.

Vi ses på pisten 🤺

DE små MUSKETERER 🤺 har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune