Aarhus Tigers tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Om Aarhus Tigers

Klub CVR: 30164725

**Bliv en Del af Fremtiden med Aarhus Tigers**

Er du klar til at blive en del af noget større? Hos Aarhus Tigers tilbyder vi mere end bare et spil – vi tilbyder et fællesskab, en oplevelse og en chance for at gøre en forskel både på og uden for banen. Med hold for alle aldre og evner, står vi klar til at byde dig velkommen, uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller.

**Træd ind i Rampelyset**
Vores seniorhold spiller i toppen af dansk amerikansk fodbold og konkurrerer på et niveau, hvor spændingen og intensiteten af kampene kun matches af det fantastiske fællesskab, der findes mellem spillerne. Drømmer du om at spille foran jublende tilskuere og udfordre dig selv mod de bedste? Aarhus Tigers er stedet for dig.

**Udvikling og Vækst**
For de unge aspiranter har vi junior- og udviklingshold, der fungerer som springbræt for fremtidige stjerner. Med dedikerede trænere og et støttende miljø får du de bedste betingelser for at udvikle dine færdigheder, teknik og spilforståelse. Vi tror på at bygge helstøbte atleter og individer, der kan bære sportens ånd videre.

**Alle Kan Spille**
Flag football holdet tilbyder en sjov, energisk og inkluderende tilgang til amerikansk fodbold, perfekt til dem, der ønsker mindre fysisk kontakt. Det er hurtigt, strategisk og enormt underholdende. Perfekt for alle, der vil være en del af holdet uden de store taklinger.

**Mere End Bare Sport**
Aarhus Tigers er et sted, hvor sportsånd møder fællesskab. Vi holder regelmæssigt sociale arrangementer, hvor du kan lære dine holdkammerater at kende uden for banen og bygge venskaber for livet. Vores sociale kalender er lige så fuld som vores sportskalender, fordi vi ved, at det stærkeste hold også hænger sammen uden for spillet.

**Kom Med Os**
Vores klub er dynamisk, moderne og altid på udkig efter nye talenter. Som medlem af Aarhus Tigers får du adgang til førsteklasses faciliteter, dedikeret coaching og muligheden for at spille i en af Danmarks mest passionerede sportsklubber. Uanset om du er interesseret i at tage din første handoff eller er klar til at score dit næste touchdown, så har Aarhus Tigers noget at tilbyde dig.

**En Dybere Forståelse af Spillet**
Amerikansk fodbold er en sport, hvor hver position har sin egen unikke rolle og ansvar. Quarterbacken står for eksempel for at lede angrebet, lave spilopkald og kaste bolden, mens running backs løber med bolden og wide receivers fanger de kastede bolde. Linemen, både offensive og defensive, har som opgave at beskytte deres quarterback og stoppe modstandernes fremmarch. På forsvarssiden finder vi linebackers, der sporer ned og tackler boldbæreren, samt defensive backs, som dækker modstandernes receivere og forsøger at forhindre lange kast. Hver position kræver forskellige færdigheder og fysiske egenskaber, hvilket gør det muligt for en bred vifte af atleter at finde en plads, der passer til deres styrker.

**Flag Football: En Moderne Drejning**
Flag football skærer ned på den fysiske kontakt og fokuserer mere på hurtighed og strategi. Spillere er udstyret med flag, som modstanderne skal "rive af" i stedet for at tackle dem. Dette gør sporten ideel til dem, der søger en mindre fysisk krævende introduktion til amerikansk fodbold, mens de stadig nyder spillets taktiske dybder. I flag football spiller vi 5 imod 5, og har skåret positionerne ind til benet, så der på offense kun er brug for 4 recievers og en quarterback, og på defence er fire defensive backs og en blitz.


Aarhus Tigers inviterer dig til at blive en del af vores hold, hvor du kan udfolde dine evner, lære nye færdigheder og være en del af et tæt og støttende fællesskab. Er du klar til at træde ind på banen og gøre en forskel? Tilmeld dig en prøvetræning i dag, og start din rejse med os!

Amerikansk Fodbold i Aarhus

Aarhus Tigers har aktive amerikansk fodbold hold her: Bøgeskov Idrætsanlæg (Engelundsvej 11). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for drenge/mænd i alderen 10+ årige.

Aarhus Tigers har følgende amerikansk fodbold hold i Aarhus.

Bøgeskov Idrætsanlæg (Engelundsvej 11):
Senior træning - Amerikansk fodbold (18+ år, øvet) | Tirsdage, kl. 19:00 - 20:30
Senior træning - Amerikansk fodbold (18+ år, øvet) | Torsdage, kl. 19:00 - 20:30
Junior træning - Amerikansk fodbold (18-20 år) | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30
Junior træning - Amerikansk fodbold (18-20 år) | Torsdage, kl. 17:00 - 18:30
Develop træning - Amerikansk fodbold (16-18 år) | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30
Develop træning - Amerikansk fodbold (16-18 år) | Torsdage, kl. 17:00 - 18:30
Mikro/Mini/Kadet - Amerikansk fodbold (10-16 år) | Tirsdage, kl. 16:45 - 18:15
Mikro/Mini/Kadet - Amerikansk fodbold (10-16 år) | Torsdage, kl. 16:45 - 18:15

Flag Football i Aarhus

Aarhus Tigers har aktive flag football hold her: Bøgeskov Idrætsanlæg (Engelundsvej 11). Holdene træner mandage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

Aarhus Tigers har følgende flag football hold i Aarhus.

Bøgeskov Idrætsanlæg (Engelundsvej 11):
Flag Football Træning (15+ år) | Mandage, kl. 17:30 - 19:30
Flag Football Træning (15+ år) | Onsdage, kl. 17:30 - 19:30

Aarhus Tigers har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Aarhus kommune