Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Kanalbyens IF

Kanalbyens IF har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Kanalbyens IF

Klub alias: KIF

Klub CVR: 35174370

Forening startet af forældre i lokalområdet med ambitionen om, at Sydhavnens børn og unge skulle have flere idrætstilbud.

Forening startet af en gruppe forældre i lokalområdet med ambitionen om, at Sydhavnens børn og unge skulle have flere idrætstilbud. Sidenhen er foreningen vokset med adskillelige hold, trænere og medlemmer samt en deltidsansat foreningskoordinator.

Foreningen er flerstrenget, og kendetegnet ved primært at udbyde blandede aktiviteter for børn og unge. I KIF kan du blandt andet gå til gymnastik, dans, basket, fodbold, badminton, hockey, m.m. De fleste af foreningens aktiviteter foregår på og omkring Skolen i Sydhavnen, hvor vi gør brug af Idrætshallen, Sansesalen og de omkringliggende udendørs faciliteter.

Pr. 1. januar 2021 trådte en 2-årig samarbejdsaftale med DGI Storkøbenhavn i kraft. Formålet med denne aftale er at styrke og udvikle KIF med henblik på at gøre foreningen endnu bedre i stand til at rumme flere børn og unge. I KIF har vi nemlig en vision om, at endnu flere børn og unge skal møde idræt, bevægelse og foreningsliv i deres hverdag. For at lykkes med dette har vi ansat en udviklingskoordinator på deltid, som målrettet skal arbejde med opstart af nye aktiviteter, rekruttering og fastholdelse af medlemmer og frivillige, markedsføring og synliggørelse af KIF samt opbygge samarbejder med lokale institutioner og andre relevante aktører.

Fredag d. 23. juni blev Kanalbyens IF indstillet af Kgs. Enghave Lokaludvalg til at være en af de to modtagere af Sydhavnsprisen i 2023. Sydhavnsprisen er en frivilligpris, der tildeles grupper, foreninger, institutioner, forretninger og enkeltpersoner, der har gjort en særlig indsats for at skabe en levende udvikling i Sydhavnen og dermed bidraget til at gøre vores bydel til et attraktivt sted at bo, handle og leve i.
Kanalbyens IF har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune