Om Møgeltønder Ungdoms- og Idrætsforening (Floorballafdeling)

Klub alias: MUIF

Klub CVR: 27888917

Møgeltønder Ungdom- og Idræts Forening er en paraply forening, som varetager flere idrætsgrene badminton, håndbold, fodbold, gymnastik og svømning.


MUIF fejrer 100 års jubilæum d. 01 oktober 2023.
Klubben har eget klubhus, som er beliggende ved Møgeltønder Skole - med direkte adgang til multisal og omklædningsfaciliteter.
MUIF har ca. 550 medlemmer.
Klubben har flere forskellige afdelinger - badminton, fodbold, håndbold, gymnastik, svømning, floorball og motionscenter. (Tidligere har MUIF også haft en afdeling for folkedans. Hvem ved - måske den bliver aktiv igen) Hver idrætsgren har sit eget udvalg, der inden for visse rammer har stor selvstændighed. Udvalgene refererer til klubbens bestyrelse. Denne består af 7 medlemmer samt 1 suppleant. Det at være en flergrenet forening gøre MUIF meget fleksibel ved tilføjelse af nye idrætsgrene.
Der samarbejdes med naboklubber om holdfællesskaber mv., når det er relevant.
Som eksempel kan nævnes, at alt håndbold foregår i TMT's foreningsdel. Fodbold foregår både i Møgeltønder og i et samarbejde med TSF -fodbold.
Motionscentret fungerer som en “nøgleklub”. Dette giver stor fleksibilitet, hvilket er efterspurgt af mange der benytter motionscentret. Mere information kan indhentes ved de respektive udvalg.

MUIF's Floorballafdeling blev oprettet i 2019 og varetager, som navnet antyder Floorball/hockey i
Møgeltønder Ungdoms- og Idrætsforenings regi. Siden da har vi trænet, næsten, hver torsdag i hal 3 i Tønderhallerne fra kl. 19.45.
Vores træning er i udgangspunktet åbne for alle mellem 16 og 70 år - skulle der være en på 15 eller 71 år der gerne vil deltage finder vi nok også ud af det.
Mød op i passende indendørs idrætspåklædning - det er vigtigt at medbringe indendørs idrætssko. Vi stiller andet relevant udstyr til rådighed. Vi har godkendte bander, så vi kan faktisk deltage i turneringer og arrangere stævner. Vi tilpasser banens størrelse efter hvor mange der er til træning. Der kan laves en helbane (20 x 40 meter = håndboldbane) eller op til tre mindre baner. Vi har en ambition om, at anskaffe godkendte mål til helbane i løbet af den kommende sæson.
MUIF Floorballs primære fokus er at deltagerne har det sjovt, får dyrket lidt motion og hygger sig i godt selskab.
Vi vil gøre hvad vi kan, for at I som nye deltagere vil føle jer meget velkomne fra dag 1.
Hvis der skulle være nogle der blev bedre til at spille Floorball undervejs, gør det heller ikke noget.
Vi deltager ikke i turneringer. Der er på sigt muligheder for at deltage i stævner, hvis der er stemning for det blandt spillerne. Der afholdes fællestræning/kampdag med spillere fra Bylderup Bov ca. en gang om måneden.
Den stærkeste side ved MUIF Floorball er klart den gode stemning og det sociale samvær - Og der er også plads til 3. halvleg, men det er absolut frivilligt at deltage i den også :)
Sæsonen er som udgangspunkt fra start september til medio juni. Hvis der er stemning for det, er det også muligt at træne hen over sommeren.

Floorball i Tønder

Møgeltønder Ungdoms- og Idrætsforening (Floorballafdeling) har aktive floorball hold her: Tønder Sport og Fritidscenter (Sønderlandevej 4-6). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16 - 70 årige.

Møgeltønder Ungdoms- og Idrætsforening (Floorballafdeling) har følgende floorball hold i Tønder.

Tønder Sport og Fritidscenter (Sønderlandevej 4-6):
Motionsfloorball (kom og vær' med hold) | Torsdage, kl. 19:45 - 21:15

Møgeltønder Ungdoms- og Idrætsforening (Floorballafdeling) har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Tønder kommune

Velkommen til Tønder Kommune: Foreningsliv, Aktiviteter og Sportsgrene

Tønder Kommune byder velkommen til en skatkiste af fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Uanset om du er en ivrig sportsudøver eller bare ønsker at finde en klub eller forening, hvor du kan engagere dig og møde nye mennesker, har Tønder Kommune et bredt udvalg af muligheder at tilbyde. I denne artikel vil vi udforske foreningslivet, aktiviteterne for børn og voksne samt sportsgrenene, der kan findes i Tønder Kommune.

Fritidsaktiviteter i Tønder Kommune

Tønder Kommune er et paradis for fritidsaktiviteter, hvor folk i alle aldre kan udforske deres passioner og finde nye interesser. Her på siden er et kig på nogle af de fritidsaktiviteter, der er tilgængelige i Tønder Kommune.

Fritidsaktiviteter for voksne i Tønder Kommune

Voksne i Tønder Kommune kan nyde et bredt udvalg af fritidsaktiviteter, der spænder fra kulturelle og kunstneriske aktiviteter til udendørs eventyr og sociale klubber. Uanset om du er interesseret i at deltage i en malergruppe, lære at spille et musikinstrument eller deltage i en vandreklub, har Tønder Kommune noget for enhver smag. Foreningen "Kulturelt Mødested" arrangerer regelmæssigt kulturelle begivenheder og workshops, der giver voksne mulighed for at udforske deres kreative sider og møde ligesindede.

Fritidsaktiviteter for børn i Tønder Kommune

Tønder Kommune er et fantastisk sted for børn at udforske deres interesser og deltage i spændende fritidsaktiviteter. Med et bredt udvalg af sportsklubber, kunst- og håndværksværksteder og musikundervisning er der altid noget for børn at gøre. Tønder Kommune har også flere legepladser og parker, hvor børn kan lege og nyde det friske udendørsliv. Foreninger som "Børneklubben Tønder" og "Junior Sportsklub" arrangerer regelmæssige aktiviteter og begivenheder specielt designet til børn, hvilket sikrer, at der altid er noget sjovt at lave.

Sport i Tønder Kommune

Tønder Kommune har et aktivt sportsmiljø med et væld af sportsgrene at vælge imellem. Uanset om du er en passioneret atlet eller bare ønsker at holde dig aktiv og sund, vil du finde et bredt udvalg af sportsklubber og faciliteter i kommunen. Her er nogle af de populære sportsgrene, der tilbydes i Tønder Kommune:

Fodbold i Tønder Kommune
Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i Tønder Kommune. Med adskillige fodboldklubber, der spænder fra amatørhold til ungdomshold, er der mange muligheder for at dyrke denne elskede sport. Tønder Kommune har også flere godt vedligeholdte fodboldbaner, hvor kampe og træning finder sted.

Svømning i Tønder Kommune
For dem, der elsker at svømme, tilbyder Tønder Kommune flere svømmehaller og svømmeklubber, hvor folk i alle aldre kan lære at svømme eller forbedre deres teknik. Svømning er en fantastisk måde at holde sig i form og have det sjovt på samme tid, og i Tønder Kommune er der masser af muligheder for at hoppe i vandet.

Håndbold i Tønder Kommune
Håndbold er en populær holdsport i Tønder Kommune, og der er flere håndboldklubber, der tilbyder træning og kampe for både børn og voksne. Hvis du er interesseret i at blive en del af et energisk hold og udfordre dine færdigheder inden for denne hurtige sport, er der masser af muligheder for at deltage i håndboldaktiviteter i Tønder Kommune.

Klubber og foreninger i Tønder Kommune

Udover sportsklubberne er der mange andre klubber og foreninger i Tønder Kommune, der er dedikeret til forskellige interesser og hobbyer. Her er et kig på nogle af de klubber og foreninger, der kan findes i Tønder Kommune:

Kunst- og kulturforeninger i Tønder Kommune
Tønder Kommune er kendt for sin rige kultur- og kunstscene, og der er flere kunst- og kulturforeninger, hvor kunstnere og kulturinteresserede kan udfolde sig. Foreninger som "Tønder Kunstforening" og "Kulturelt Fællesskab Tønder" arrangerer udstillinger, workshops og andre begivenheder for at fremme kunst og kultur i kommunen.

Natur- og friluftsforeninger i Tønder Kommune
Med sin smukke natur og fantastiske landskaber tiltrækker Tønder Kommune også natur- og friluftsinteresserede. Foreninger som "Naturklubben Tønder" og "Friluftsliv Tønder" arrangerer udflugter, vandreture og andre aktiviteter, der giver folk mulighed for at udforske og nyde naturen i og omkring kommunen.

Uanset hvad dine interesser og præferencer er, vil du finde et væld af klubber og foreninger i Tønder Kommune, der kan tilbyde spændende aktiviteter og muligheder for at møde ligesindede.

Hvad kan man gå til i Tønder Kommune?

Svaret er en bred vifte af fritidsaktiviteter, sportsgrene og klubber, der er designet til at opfylde forskellige behov og interesser. Uanset om du er på udkig efter en ny sportsgren at udforske, vil deltage i en kreativ workshop eller bare ønsker at møde nye mennesker og blive en del af et fællesskab, er Tønder Kommune det perfekte sted at være. Gå ikke glip af alle de fantastiske muligheder, der venter på dig i denne dynamiske og livlige kommune.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk