Om Møgeltønder Ungdoms- og Idrætsforening (Floorballafdeling)

Klub alias: MUIF

Klub CVR: 27888917

Møgeltønder Ungdom- og Idræts Forening er en paraply forening, som varetager flere idrætsgrene badminton, håndbold, fodbold, gymnastik og svømning.


MUIF fejrer 100 års jubilæum d. 01 oktober 2023.
Klubben har eget klubhus, som er beliggende ved Møgeltønder Skole - med direkte adgang til multisal og omklædningsfaciliteter.
MUIF har ca. 550 medlemmer.
Klubben har flere forskellige afdelinger - badminton, fodbold, håndbold, gymnastik, svømning, floorball og motionscenter. (Tidligere har MUIF også haft en afdeling for folkedans. Hvem ved - måske den bliver aktiv igen) Hver idrætsgren har sit eget udvalg, der inden for visse rammer har stor selvstændighed. Udvalgene refererer til klubbens bestyrelse. Denne består af 7 medlemmer samt 1 suppleant. Det at være en flergrenet forening gøre MUIF meget fleksibel ved tilføjelse af nye idrætsgrene.
Der samarbejdes med naboklubber om holdfællesskaber mv., når det er relevant.
Som eksempel kan nævnes, at alt håndbold foregår i TMT's foreningsdel. Fodbold foregår både i Møgeltønder og i et samarbejde med TSF -fodbold.
Motionscentret fungerer som en “nøgleklub”. Dette giver stor fleksibilitet, hvilket er efterspurgt af mange der benytter motionscentret. Mere information kan indhentes ved de respektive udvalg.

MUIF's Floorballafdeling blev oprettet i 2019 og varetager, som navnet antyder Floorball/hockey i
Møgeltønder Ungdoms- og Idrætsforenings regi. Siden da har vi trænet, næsten, hver torsdag i hal 3 i Tønderhallerne fra kl. 19.45.
Vores træning er i udgangspunktet åbne for alle mellem 16 og 70 år - skulle der være en på 15 eller 71 år der gerne vil deltage finder vi nok også ud af det.
Mød op i passende indendørs idrætspåklædning - det er vigtigt at medbringe indendørs idrætssko. Vi stiller andet relevant udstyr til rådighed. Vi har godkendte bander, så vi kan faktisk deltage i turneringer og arrangere stævner. Vi tilpasser banens størrelse efter hvor mange der er til træning. Der kan laves en helbane (20 x 40 meter = håndboldbane) eller op til tre mindre baner. Vi har en ambition om, at anskaffe godkendte mål til helbane i løbet af den kommende sæson.
MUIF Floorballs primære fokus er at deltagerne har det sjovt, får dyrket lidt motion og hygger sig i godt selskab.
Vi vil gøre hvad vi kan, for at I som nye deltagere vil føle jer meget velkomne fra dag 1.
Hvis der skulle være nogle der blev bedre til at spille Floorball undervejs, gør det heller ikke noget.
Vi deltager ikke i turneringer. Der er på sigt muligheder for at deltage i stævner, hvis der er stemning for det blandt spillerne. Der afholdes fællestræning/kampdag med spillere fra Bylderup Bov ca. en gang om måneden.
Den stærkeste side ved MUIF Floorball er klart den gode stemning og det sociale samvær - Og der er også plads til 3. halvleg, men det er absolut frivilligt at deltage i den også :)
Sæsonen er som udgangspunkt fra start september til medio juni. Hvis der er stemning for det, er det også muligt at træne hen over sommeren.

Floorball i Tønder

Møgeltønder Ungdoms- og Idrætsforening (Floorballafdeling) har aktive floorball hold her: Tønder Sport og Fritidscenter (Sønderlandevej 4-6). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16 - 70 årige.

Møgeltønder Ungdoms- og Idrætsforening (Floorballafdeling) har følgende floorball hold i Tønder.

Tønder Sport og Fritidscenter (Sønderlandevej 4-6):
Motionsfloorball (kom og vær' med hold) | Torsdage, kl. 19:45 - 21:15

Møgeltønder Ungdoms- og Idrætsforening (Floorballafdeling) har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Tønder kommune