Om Badmintonklubben af 1937, Amager

Klub alias: BC37 Amager

Klub CVR: 32989918

BC37 Amager er en lokal badmintonklub på Amager for alle unge som gamle, med egen badmintonhal, placeret tæt på Øresund Metro station.

BC37 Amager er en lokal badmintonklub på Amager, med egen badmintonhal, placeret tæt på Øresund Metro station. Klubben er let at komme til både med offentlig transport, i bil (egen parkering) og på cykel.

I BC37 har vi et stærkt fællesskab hvor vi sammen tager ansvar for klubben og vores medlemmer. Alle medlemmer passer godt på hinanden og værner om klubbens fælles faciliter.
Alle spillere møder op til deres træningstider med en positiv indstilling, og vi hjælper alle hinanden med at blive bedre på banen. Vi ønsker at investere i hinandens tid og udvikle os i fællesskab så vi kan styrke vores hold og klub.
Klubben er altid imødekommende over for nye spillere, og vi har et særligt fællesskab og fair konkurrence for øje blandt alle spillere.

BC37’s vision er
at drive en breddeklub hvor både fællesskab og fysisk udfoldelse er i fokus, med høje ambitioner for at udvikle den enkelte spiller, uanset hvilken træning de kommer fra.
at uddanne og dygtiggøre vores trænere så de hele tiden er ajour med de bedste træningsteknikker
at alle kan spille holdkampe og yde deres bedste både på og uden for banen, for sammen at styrke klubbens engagement, sammenhold og niveau
at alle kan samles efter træning i klubbens cafe, hvor der kan købes sodavand, øl og snacks
at sociale arrangementer på tværs af holdene prioriteres i klubben og er med til at styrke os som klub

Klubbens historie
BC37, dengang Badminton Clubben af 1937 - B.C. 37, blev stiftet den 24. september 1937 med Rasmus Christensen og Uffe Holm som initiativtagere. I nævnte rækkefølge blev disse to herrer klubbens første formand og kasserer.
Klubbens medlemmer startede med at spille i hallen på Øresundsvejen skole, men allerede i 1938 fik klubben tider et par gange om ugen i en nyopført hal i Sundby Idrætspark på Englandsvej.
Helt fra klubbens spæde start har deltagelse i holdturnering og turneringer mellem klubber været et omdrejningspunkt for klubbens aktivitet. Det er klubbens ånd, at medlemmerne deltager i konkurrence, samtidigt med at det sociale samvær og den noble opførsel på og udenfor banen aldrig glemmes.
I 1960 blev etableret en byggefond som investerede i obligationer, og der blev sparet op til at bygge egen hal. Badmintonhallen på Strandlodsvej blev rejst i 1977, og har lige siden været hjemsted for badmintonklubben.

Ungdomstræning
BC37 har en af byens største ungdomsafdelinger.
Flere end 250 børn og unge i alderen 4-19 år spiller badminton i BC37. Det gør ungdomsafdelingen til en af Københavns største.
Vi anbefaler at de yngre spillere begynder til badminton sammen med deres forældre på MiniTon-hold.
For børn og unge har vi ungdomstræninger for de spillere, som har lyst til at blive udfordret på talent og ambitionsniveau, samt for begyndere, som kommer for at lære spillet.

Seniortræning
Klubtræningen for seniorspillere er inddelt i fire niveauer, fra A til D, og giver spillere til vores syv turneringshold der ligger indplaceret fra Serie 3 op til Danmarksserien. For at deltage i en klubtræning kræves et spillerniveau der modsvarer de(n) serie(r) som de turneringshold spillerne på den pågældende træning spiller på.
Vi har for tiden ikke nogen træninger for nybegyndere, men der findes enkelte pladser på de træninger vi har. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder.

Senior 40+
Senior 40+, eller i daglig tale veterantræningen, er for spillere der inden udgangen af sæsonen er fyldt 40 år. På veterantræningen er der ingen træner, og der fokuseres på at spille kampe frem for slag- og teknisk træning.
Træningen plejer desuden at afsluttes med en god gammeldags omgang hygge oppe i hallens café.
Spillere fra træningen repræsenterer BC37 i holdturneringens Senior+-rækker.
Træningen ligger om onsdagen fra kl. 18:30 til kl. 20:30.
Træningen er fuldtegnet, men hvis du er interesseret så giv os et kald eller mød op, da der evt. kan komme ledige pladser.

Senior 60+ badminton i dagtimerne
Senior 60+ retter sig særligt mod pensionister, som gerne vil holde sig i form og spille badminton med jævnaldrende i dagtimerne, og modne spillere med fleksible arbejdstider. Det er ikke et krav at man er fyldt 60, man må gerne være yngre, bare man kan spille om formiddagen.
Der ingen træner på holdet. Fokus ligger på socialt samvær og at vi hygger os ved at spille nogle gode kampe.
Træningen ligger om formiddagen, både onsdag og fredag fra kl. 10 til kl. 12.
Hvis du er interesseret i at spille med, så mød op til en træning – træningerne er ikke fuldtegnet, så vi har stadig plads til nye medspillere.
Spillere på denne træning som gerne vil deltage i holdturneringen, kan (afhængigt af niveau og belægning) spille på et af vore SEN+50-hold.

Hvad er badminton?
Badminton er et konkurrencespil og en færdighedssport. Derfor er det vigtigt at børnene er indstillede på at lære, når de kommer til badminton. Det bliver væsentligt sjovere at spille badminton, når man mestrer det grundlæggende og opdager at badminton udover slagtræning og benarbejde er et mentalt og taktisk udfordrende spil.
Klubben forventer at spillerne så snart de er klar, deltager i først begynderturneringer, og derefter holdkampe og individuelle turneringer.
Det betyder også at du som forældre til et badmintonbarn i BC37 ikke bare kan sende dit barn til badminton, men at du som i de fleste andre sportsgrene skal påregne at bruge nogle weekenddage på at støtte dit barn i sine sportslige udfoldelser.
Badminton byder i øvrigt på mange muligheder for at dyrke motion i ferier, hvor det er almindeligt at deltage i badmintoncamps og lignende.

Badminton i København

Badmintonklubben af 1937, Amager har aktive badminton hold her: Badmintonklubben af 1937 (BC37) (Strandlodsvej 69) og Prismen (Holmbladsgade 71). Holdene træner onsdage og fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

Badmintonklubben af 1937, Amager har følgende badminton hold i København.

Badmintonklubben af 1937 (BC37) (Strandlodsvej 69):
60+ Badminton, Fredag formiddag, alle niveauer | Fredage, kl. 10:00 - 12:00
60+ Badminton, Onsdag formiddag, alle niveauer | Onsdage, kl. 10:00 - 12:00
Badminton, Voksenfjer (begynderhold for voksne) | Fredage, kl. 19:15 - 21:15

Prismen (Holmbladsgade 71):
Badminton, Voksenfjer (begynderhold for voksne) | Onsdage, kl. 20:00 - 21:30

Badmintonklubben af 1937, Amager har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune