Badmintonklubben af 1937, Amager tryout image
Badmintonklubben af 1937, Amager logo

Badmintonklubben af 1937, Amager

Tilmeld gratis prøvetræning

Tilmeld gratis prøvetræning

Badmintonklubben af 1937, Amager har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Badmintonklubben af 1937, Amager

Klub alias: BC37 Amager

Klub CVR: 32989918

BC37 Amager er en lokal badmintonklub på Amager for alle unge som gamle, med egen badmintonhal, placeret tæt på Øresund Metro station.

BC37 Amager er en lokal badmintonklub på Amager, med egen badmintonhal, placeret tæt på Øresund Metro station. Klubben er let at komme til både med offentlig transport, i bil (egen parkering) og på cykel.

I BC37 har vi et stærkt fællesskab hvor vi sammen tager ansvar for klubben og vores medlemmer. Alle medlemmer passer godt på hinanden og værner om klubbens fælles faciliter.
Alle spillere møder op til deres træningstider med en positiv indstilling, og vi hjælper alle hinanden med at blive bedre på banen. Vi ønsker at investere i hinandens tid og udvikle os i fællesskab så vi kan styrke vores hold og klub.
Klubben er altid imødekommende over for nye spillere, og vi har et særligt fællesskab og fair konkurrence for øje blandt alle spillere.

BC37’s vision er
at drive en breddeklub hvor både fællesskab og fysisk udfoldelse er i fokus, med høje ambitioner for at udvikle den enkelte spiller, uanset hvilken træning de kommer fra.
at uddanne og dygtiggøre vores trænere så de hele tiden er ajour med de bedste træningsteknikker
at alle kan spille holdkampe og yde deres bedste både på og uden for banen, for sammen at styrke klubbens engagement, sammenhold og niveau
at alle kan samles efter træning i klubbens cafe, hvor der kan købes sodavand, øl og snacks
at sociale arrangementer på tværs af holdene prioriteres i klubben og er med til at styrke os som klub

Klubbens historie
BC37, dengang Badminton Clubben af 1937 - B.C. 37, blev stiftet den 24. september 1937 med Rasmus Christensen og Uffe Holm som initiativtagere. I nævnte rækkefølge blev disse to herrer klubbens første formand og kasserer.
Klubbens medlemmer startede med at spille i hallen på Øresundsvejen skole, men allerede i 1938 fik klubben tider et par gange om ugen i en nyopført hal i Sundby Idrætspark på Englandsvej.
Helt fra klubbens spæde start har deltagelse i holdturnering og turneringer mellem klubber været et omdrejningspunkt for klubbens aktivitet. Det er klubbens ånd, at medlemmerne deltager i konkurrence, samtidigt med at det sociale samvær og den noble opførsel på og udenfor banen aldrig glemmes.
I 1960 blev etableret en byggefond som investerede i obligationer, og der blev sparet op til at bygge egen hal. Badmintonhallen på Strandlodsvej blev rejst i 1977, og har lige siden været hjemsted for badmintonklubben.

Ungdomstræning
BC37 har en af byens største ungdomsafdelinger.
Flere end 250 børn og unge i alderen 4-19 år spiller badminton i BC37. Det gør ungdomsafdelingen til en af Københavns største.
Vi anbefaler at de yngre spillere begynder til badminton sammen med deres forældre på MiniTon-hold.
For børn og unge har vi ungdomstræninger for de spillere, som har lyst til at blive udfordret på talent og ambitionsniveau, samt for begyndere, som kommer for at lære spillet.

Seniortræning
Klubtræningen for seniorspillere er inddelt i fire niveauer, fra A til D, og giver spillere til vores syv turneringshold der ligger indplaceret fra Serie 3 op til Danmarksserien. For at deltage i en klubtræning kræves et spillerniveau der modsvarer de(n) serie(r) som de turneringshold spillerne på den pågældende træning spiller på.
Vi har for tiden ikke nogen træninger for nybegyndere, men der findes enkelte pladser på de træninger vi har. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder.

Senior 40+
Senior 40+, eller i daglig tale veterantræningen, er for spillere der inden udgangen af sæsonen er fyldt 40 år. På veterantræningen er der ingen træner, og der fokuseres på at spille kampe frem for slag- og teknisk træning.
Træningen plejer desuden at afsluttes med en god gammeldags omgang hygge oppe i hallens café.
Spillere fra træningen repræsenterer BC37 i holdturneringens Senior+-rækker.
Træningen ligger om onsdagen fra kl. 18:30 til kl. 20:30.
Træningen er fuldtegnet, men hvis du er interesseret så giv os et kald eller mød op, da der evt. kan komme ledige pladser.

Senior 60+ badminton i dagtimerne
Senior 60+ retter sig særligt mod pensionister, som gerne vil holde sig i form og spille badminton med jævnaldrende i dagtimerne, og modne spillere med fleksible arbejdstider. Det er ikke et krav at man er fyldt 60, man må gerne være yngre, bare man kan spille om formiddagen.
Der ingen træner på holdet. Fokus ligger på socialt samvær og at vi hygger os ved at spille nogle gode kampe.
Træningen ligger om formiddagen, både onsdag og fredag fra kl. 10 til kl. 12.
Hvis du er interesseret i at spille med, så mød op til en træning – træningerne er ikke fuldtegnet, så vi har stadig plads til nye medspillere.
Spillere på denne træning som gerne vil deltage i holdturneringen, kan (afhængigt af niveau og belægning) spille på et af vore SEN+50-hold.

Hvad er badminton?
Badminton er et konkurrencespil og en færdighedssport. Derfor er det vigtigt at børnene er indstillede på at lære, når de kommer til badminton. Det bliver væsentligt sjovere at spille badminton, når man mestrer det grundlæggende og opdager at badminton udover slagtræning og benarbejde er et mentalt og taktisk udfordrende spil.
Klubben forventer at spillerne så snart de er klar, deltager i først begynderturneringer, og derefter holdkampe og individuelle turneringer.
Det betyder også at du som forældre til et badmintonbarn i BC37 ikke bare kan sende dit barn til badminton, men at du som i de fleste andre sportsgrene skal påregne at bruge nogle weekenddage på at støtte dit barn i sine sportslige udfoldelser.
Badminton byder i øvrigt på mange muligheder for at dyrke motion i ferier, hvor det er almindeligt at deltage i badmintoncamps og lignende.

Badmintonklubben af 1937, Amager har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

København kommune

København Kommunes brede udvalg af sportsaktiviteter

Motivu.dk/koebenhavn er din ultimative kilde til at udforske klubber og sportsgrene i København. Uanset om du søger efter specifikke klubber i København, ønsker at opdage forskellige sportsgrene i byen eller leder efter sportsklubber og spændende sportsaktiviteter, er vores hjemmeside skræddersyet til at opfylde dine behov. Vi tilbyder omfattende oplysninger om klubber og sportsgrene i København, så du kan finde præcis det, du leder efter. Uanset om det er fodbold, tennis, boksning, yoga eller andre populære sportsgrene, kan du finde relevante oplysninger og ressourcer hos os. Vores mål er at sikre, at du får den bedste oplevelse og kan udforske et væld af København Kommunes sportsaktiviteter.

Vi tilbyder detaljerede beskrivelser af klubber og sportsgrene, herunder deres beliggenhed, faciliteter, prøvetræninger, hold, medlemsgebyrer og anmeldelser fra andre sportsentusiaster. Vores mål er at give dig alle de nødvendige oplysninger, så du kan træffe informerede valg og finde den klub eller sportsgren, der passer bedst til dig og nærmest dig.

Vores hjemmeside er let at navigere og er meget brugervenlig. Du kan nemt søge efter klubber og sportsgrene enten ved at bruge vores søgefunktion, hvor du kan indtaste din lokation og filtrere resultaterne efter dine præferencer, eller ved at udforske vores kategorier og sektioner, der organiserer klubber og sportsgrene efter deres type og popularitet i København.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have adgang til opdaterede oplysninger, derfor arbejder vi konstant på at opdatere vores database og oprette nye klubber og sportsgrene. Vi opfordrer også brugerne til at dele deres erfaringer og anmeldelser af klubber og sportsgrene, så andre kan drage fordel af deres indsigt og feedback.

Hos Motivu.dk/koebenhavn er vi også opmærksomme på betydningen af fællesskab og samarbejde inden for sportsverdenen. Derfor stræber vi efter at facilitere kommunikation og forbindelse mellem sportsentusiaster, klubber og trænere. Vores hjemmeside indeholder muligheden for at tilmelde sig en gratis prøvetræning på et hold hos en af klubberne inden for Københavns Kommune.

Vi forstår, at valget af en klub eller sportsgren er en personlig beslutning, der kan påvirke dit velvære og sportsudøvelse. Derfor er vi her for at hjælpe dig med at gøre den rette beslutning. Uanset om du er interesseret i at finde en klub for at dyrke motion, konkurrere på højt niveau eller blot møde nye mennesker og have det sjovt, er Motivu.dk/København din troværdige guide til at opfylde dine sportsmål. Søg på tværs af foreningers tilbud og aktiviteter og find det hold som passer bedst til dig.

Så lad os sammen begynde din rejse mod at finde din næste klub eller sportsgren i København. Udforsk de forskellige hold og sportsaktiviteter i København, og lad os hjælpe dig med at opdage de muligheder og oplevelser, der venter på dig i Københavns dynamiske sportsmiljø.

Nedenfor har vi prøvet at besvare nogle af de typiske spørgsmål, du måske kan finde gavnligt i din søgende efter din næste klub eller aktivitet.

Hvilke klubber tilbyder fodboldtræning i København?

Der er adskillige klubber i København, der tilbyder fodboldtræning. Nogle af de populære klubber inkluderer FC København, Brøndby IF, B93, Fremad Amager og Hvidovre IF. Disse klubber har forskellige hold og træningsprogrammer til spillere på forskellige niveauer og aldre. Filtrer efter fodbold her på siden, for at se alle resultater som fodboldklubber i København tilbyder.

Hvor kan jeg finde en bokseklub i København?

I København er der flere bokseklubber, hvor du kan træne og forbedre dine boksefærdigheder. Nogle af de kendte bokseklubber i København inkluderer KBK Boxing, Bokseklubben Vægteren, BK Olympia og BK Dan. Disse klubber tilbyder træning for både begyndere og mere erfarne boksere. Du kan finde flere oplysninger om bokseklubber ved at søge på Motivu.dk/København og filtrere efter sportsgrenen boksning.

Er der nogen steder, hvor jeg kan prøve yoga i København?

Ja, der er flere steder i København, hvor du kan prøve yoga. Byen har et stort udvalg af yogastudier og fitnesscentre, der tilbyder forskellige yogaformer og niveauer. Nogle populære yogastudier i København inkluderer Yoga Factory, Hot Yoga Copenhagen, Hamsa Yoga Studio og Bikram Yoga Copenhagen. Disse studier tilbyder både begynderklasser og mere avancerede sessions. Filtrer efter yoga her på siden, for at se alle resultater som der findes i Københavns Kommune.

Hvilke sportsgrene er populære i København?

København er kendt for at være en aktiv by med en bred vifte af populære sportsgrene. Nogle af de mest populære sportsgrene i København inkluderer fodbold, løb, cykling, håndbold, svømning, tennis, badminton, fitness og basketball. Disse sportsgrene har et stort udvalg af klubber, faciliteter og arrangementer i byen. Du kan finde oplysninger om populære sportsgrene og relaterede klubber her på siden.

Er der klubber i København, der tilbyder børnetræning?

Ja, der er mange klubber i København, der tilbyder børnetræning i forskellige sportsgrene. Fodboldklubber som FC København, Brøndby IF og B93 har ungdomshold og træningsprogrammer for børn i forskellige aldersgrupper. Der er også klubber, der fokuserer specifikt på børnetræning i sportsgrene som svømning, gymnastik, håndbold og tennis. Du kan finde flere oplysninger om klubber, der tilbyder børnetræning og ungdomstræninger, hvilket har gavnet mange til bedre trivsel og helbred.

Hvordan kan jeg finde en tennisbane i København?

Hvis du leder efter en tennisbane i København, er der flere muligheder. Du kan starte med at undersøge tennis- og idrætsklubber i byen, da mange af dem har tennisbaner til rådighed for medlemmerne. Nogle populære tenniscentre i København inkluderer KB Tennis, Frederiksberg Tennis Club, Gentofte Tennis Klub og B93 Tennis. Derudover har København også offentlige tennisbaner, der kan bookes gennem kommunens idrætsfaciliteter. Hvis du vil starte i en tennisklub, så find et hold her på siden og start med en gratis prøvetræning.

Hvad er de bedste fitnesscentre i København?

København har mange fremragende fitnesscentre, der passer til forskellige behov og præferencer. Nogle af de bedste fitnesscentre i København inkluderer Fitness World, SATS, Fresh Fitness, DGI-byen Fitness og Fitnessdk. Disse centre tilbyder moderne faciliteter, et bredt udvalg af træningsudstyr, gruppetræning og personlig træning. De fleste fitnesscentre har også dygtige instruktører og trænere til rådighed for at hjælpe dig med at opnå dine træningsmål.

Hvor kan jeg tilmelde mig løbeklubber i København?

Hvis du er interesseret i at deltage i en løbeklub i København, er der flere muligheder at vælge imellem. Nogle populære løbeklubber i København inkluderer Sparta Atletik og Motion, Copenhagen Running Crew, Parkrun København og NBRO Running. Disse klubber arrangerer regelmæssige løbeture, træninger og sociale arrangementer for løbere på alle niveauer.

Fritidsaktiviteter i København Kommune

København Kommune byder på et mangfoldigt udvalg af fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Uanset om du er interesseret i kreative udfoldelser, sport og motion, eller kulturelle begivenheder, vil du finde et væld af muligheder her. Fritidsaktiviteterne i København Kommune strækker sig lige fra vandsport til parkudflugter og alt derimellem.

Fritidsaktiviteter for voksne i København Kommune

Som voksen i København Kommune er der et væld af fritidsaktiviteter at vælge imellem. Hvad end du er til sport, kulturelle oplevelser eller sociale arrangementer, vil du finde det hele her. København Kommune har en lang række sportsklubber, hvor voksne kan dyrke deres foretrukne sportsgrene som f.eks. fodbold, tennis, badminton, golf og meget mere. Derudover er der et aktivt kulturliv med teatre, koncerter og museer, hvor du kan nyde kunst og kultur i selskab med andre interesserede.

Fritidsaktiviteter for børn i København Kommune

København Kommune er en fantastisk by for børn og familier, og der er et hav af spændende fritidsaktiviteter, som børn kan deltage i. Uanset om det er sport, kreativitet eller leg, vil børnene finde noget, der passer til deres interesser og behov. Der er sportsklubber og -foreninger, hvor børn kan dyrke forskellige sportsgrene som fodbold, håndbold, svømning og gymnastik. Derudover er der kreative værksteder, teaterforestillinger og legepladser rundt omkring i kommunen. Børnene vil aldrig mangle noget at lave i København Kommune.

Sport i København Kommune: En Verden af Muligheder

København Kommune er et paradis for sportsentusiaster. Uanset hvilken sportsgren der fænger din interesse, vil du finde et væld af muligheder her. Fra boldspil som fodbold, håndbold og basketball til individuelle sportsgrene som løb, cykling og svømning - København Kommune har det hele. Der er også muligheder for mere alternative sportsgrene som klatring, yoga og parkour. Uanset om du er nybegynder eller erfaren udøver, vil du finde klubber og foreninger, der passer til dit niveau og dine ambitioner.

Hvad kan man gå til i København Kommune?

København Kommune byder på et utal af aktiviteter og tilbud for alle aldre og interesser. Uanset om du er på udkig efter sport, kultur eller sociale arrangementer, vil du finde noget, der passer til dig. Du kan gå til sportsaktiviteter som f.eks. fodbold, tennis, svømning, fitness og meget mere. Hvis du er mere til kulturelle oplevelser, kan du gå til teaterforestillinger, koncerter, kunstudstillinger og museer. Derudover er der et rigt foreningsliv, hvor du kan engagere dig og møde mennesker med fælles interesser. Uanset hvad du kan lide at gå til, vil København Kommune imødekomme dine behov.

Klubber og foreninger i København Kommune: Sammen om Interesser og Fællesskab

København Kommune har et rigt og mangfoldigt foreningsliv, hvor du kan finde klubber og foreninger inden for en lang række interesseområder. Uanset om du er interesseret i sport, kunst, musik, frivilligt arbejde eller noget helt andet, vil du kunne finde en klub eller forening, der matcher dine interesser. I disse klubber og foreninger kan du dyrke din interesse, møde ligesindede og være en del af et aktivt fællesskab. København Kommune lægger stor vægt på at understøtte det lokale foreningsliv og skabe rammerne for et aktivt og berigende fritidsliv.

København Kommune er en levende og pulserende by, der byder på et væld af fritidsaktiviteter, klubber og foreninger samt sportsmuligheder for både børn og voksne. Uanset om du er til sport, kultur eller sociale arrangementer, vil du finde et væld af muligheder her. Tag del i fællesskabet, udfold dig kreativt, og dyrk din passion i København Kommune - en skattekiste af oplevelser venter på dig.

Læs mere Luk