Om Badmintonklubben af 1937, Amager

Klub alias: BC37 Amager

BC37 Amager er en lokal badmintonklub på Amager for alle unge som gamle, med egen badmintonhal, placeret tæt på Øresund Metro station.

BC37 Amager er en lokal badmintonklub på Amager, med egen badmintonhal, placeret tæt på Øresund Metro station. Klubben er let at komme til både med offentlig transport, i bil (egen parkering) og på cykel.

I BC37 har vi et stærkt fællesskab hvor vi sammen tager ansvar for klubben og vores medlemmer. Alle medlemmer passer godt på hinanden og værner om klubbens fælles faciliter.
Alle spillere møder op til deres træningstider med en positiv indstilling, og vi hjælper alle hinanden med at blive bedre på banen. Vi ønsker at investere i hinandens tid og udvikle os i fællesskab så vi kan styrke vores hold og klub.
Klubben er altid imødekommende over for nye spillere, og vi har et særligt fællesskab og fair konkurrence for øje blandt alle spillere.

BC37’s vision er
at drive en breddeklub hvor både fællesskab og fysisk udfoldelse er i fokus, med høje ambitioner for at udvikle den enkelte spiller, uanset hvilken træning de kommer fra.
at uddanne og dygtiggøre vores trænere så de hele tiden er ajour med de bedste træningsteknikker
at alle kan spille holdkampe og yde deres bedste både på og uden for banen, for sammen at styrke klubbens engagement, sammenhold og niveau
at alle kan samles efter træning i klubbens cafe, hvor der kan købes sodavand, øl og snacks
at sociale arrangementer på tværs af holdene prioriteres i klubben og er med til at styrke os som klub

Klubbens historie
BC37, dengang Badminton Clubben af 1937 - B.C. 37, blev stiftet den 24. september 1937 med Rasmus Christensen og Uffe Holm som initiativtagere. I nævnte rækkefølge blev disse to herrer klubbens første formand og kasserer.
Klubbens medlemmer startede med at spille i hallen på Øresundsvejen skole, men allerede i 1938 fik klubben tider et par gange om ugen i en nyopført hal i Sundby Idrætspark på Englandsvej.
Helt fra klubbens spæde start har deltagelse i holdturnering og turneringer mellem klubber været et omdrejningspunkt for klubbens aktivitet. Det er klubbens ånd, at medlemmerne deltager i konkurrence, samtidigt med at det sociale samvær og den noble opførsel på og udenfor banen aldrig glemmes.
I 1960 blev etableret en byggefond som investerede i obligationer, og der blev sparet op til at bygge egen hal. Badmintonhallen på Strandlodsvej blev rejst i 1977, og har lige siden været hjemsted for badmintonklubben.

Ungdomstræning
BC37 har en af byens største ungdomsafdelinger.
Flere end 250 børn og unge i alderen 4-19 år spiller badminton i BC37. Det gør ungdomsafdelingen til en af Københavns største.
Vi anbefaler at de yngre spillere begynder til badminton sammen med deres forældre på MiniTon-hold.
For børn og unge har vi ungdomstræninger for de spillere, som har lyst til at blive udfordret på talent og ambitionsniveau, samt for begyndere, som kommer for at lære spillet.

Seniortræning
Klubtræningen for seniorspillere er inddelt i fire niveauer, fra A til D, og giver spillere til vores syv turneringshold der ligger indplaceret fra Serie 3 op til Danmarksserien. For at deltage i en klubtræning kræves et spillerniveau der modsvarer de(n) serie(r) som de turneringshold spillerne på den pågældende træning spiller på.
Vi har for tiden ikke nogen træninger for nybegyndere, men der findes enkelte pladser på de træninger vi har. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder.

Senior 40+
Senior 40+, eller i daglig tale veterantræningen, er for spillere der inden udgangen af sæsonen er fyldt 40 år. På veterantræningen er der ingen træner, og der fokuseres på at spille kampe frem for slag- og teknisk træning.
Træningen plejer desuden at afsluttes med en god gammeldags omgang hygge oppe i hallens café.
Spillere fra træningen repræsenterer BC37 i holdturneringens Senior+-rækker.
Træningen ligger om onsdagen fra kl. 18:30 til kl. 20:30.
Træningen er fuldtegnet, men hvis du er interesseret så giv os et kald eller mød op, da der evt. kan komme ledige pladser.

Senior 60+ badminton i dagtimerne
Senior 60+ retter sig særligt mod pensionister, som gerne vil holde sig i form og spille badminton med jævnaldrende i dagtimerne, og modne spillere med fleksible arbejdstider. Det er ikke et krav at man er fyldt 60, man må gerne være yngre, bare man kan spille om formiddagen.
Der ingen træner på holdet. Fokus ligger på socialt samvær og at vi hygger os ved at spille nogle gode kampe.
Træningen ligger om formiddagen, både onsdag og fredag fra kl. 10 til kl. 12.
Hvis du er interesseret i at spille med, så mød op til en træning – træningerne er ikke fuldtegnet, så vi har stadig plads til nye medspillere.
Spillere på denne træning som gerne vil deltage i holdturneringen, kan (afhængigt af niveau og belægning) spille på et af vore SEN+50-hold.

Hvad er badminton?
Badminton er et konkurrencespil og en færdighedssport. Derfor er det vigtigt at børnene er indstillede på at lære, når de kommer til badminton. Det bliver væsentligt sjovere at spille badminton, når man mestrer det grundlæggende og opdager at badminton udover slagtræning og benarbejde er et mentalt og taktisk udfordrende spil.
Klubben forventer at spillerne så snart de er klar, deltager i først begynderturneringer, og derefter holdkampe og individuelle turneringer.
Det betyder også at du som forældre til et badmintonbarn i BC37 ikke bare kan sende dit barn til badminton, men at du som i de fleste andre sportsgrene skal påregne at bruge nogle weekenddage på at støtte dit barn i sine sportslige udfoldelser.
Badminton byder i øvrigt på mange muligheder for at dyrke motion i ferier, hvor det er almindeligt at deltage i badmintoncamps og lignende.

Badminton i København S

Badmintonklubben af 1937, Amager har aktive badminton hold her: Badmintonklubben af 1937 (BC37) (Strandlodsvej 69). Holdene træner onsdage og fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 40+ årige.

Badmintonklubben af 1937, Amager har følgende badminton hold i København S.

Badmintonklubben af 1937 (BC37) (Strandlodsvej 69):
60+ Badminton, Fredag formiddag, alle niveauer | Fredage, kl. 10:00 - 12:00
60+ Badminton, Onsdag formiddag, alle niveauer | Onsdage, kl. 10:00 - 12:00

Klubben er en del af

København kommune

Find din næste idræt i København! 
Klubberne i Københavns Kommune glæder sig til at tage imod nye medlemmer, der leder efter en mere aktiv hverdag og et nyt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i klubberne til en-to-tre gratis prøvetræning. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”prøvetræninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig eller dit barn.

Der er et hav af muligheder for, at være finde din næste prøvetræning i Københavns Kommune. Hvis du for eksempel har svært ved at stå stille og gerne vil frem i verden, så kan du melde dig ind i fægteklubben Trekanten. Fægteklubben Trekanten er en klub med stærke værdier, som brænder for at udvikle klubben og deres fægtere, både nye som gamle medlemmer. Det kan man blandt andet se igennem deres tilbud på Motivu, som blandt andet byder på: Fægtning for begyndere, Fægtning for øvede, Familiefægtning - Dyrk sport med dit barn, Fægtning for børn (7-12 år) og Fægtning for unge. Er man endnu ældre, men stadig frisk på en svingom og sved på panden, så kan man melde sig til Fægtning for seniorer. Dedikation er en af de vigtigste værdier og gennemsyrer, alt hvad de gør i klubben. De støtter alle deres fægtere i, at nå så langt som lysten rækker, og uddanner trænere, så de altid har den nyeste viden indenfor fægtesporten og de pædagogiske metoder.

Er du 60+ kan det være svært at komme i gang med en idræt, men sådan er det ikke i København. Her kan du melde dig ind i klubberne som Valby Badminton Club, Vanløse Floorball eller AFC Ørestaden Spartans, som tilbyder Badminton for børn, unge, voksne og seniorer, Floorball for damer, Amerikansk fodbold for seniorer. Fælles er det sociale samvær, men også det at være aktiv sammen med andre. Skulle man se mere frem til en kop kaffe eller øl/vand i tutten når strabadserne er overstået, betyder det næsten ligeså meget. Uagtet af hvilket humør du møder ind med, er du garanteret at gå fra en træning med sved på panden og et smil på læben, især hvis du har været til Karate for nybegyndere hos Østerbro Karate Skole.

Er det tid til at få styrket kondien, boldøjet og det sociale i tørrerammer? Tænker du at dine ben og arme godt kunne trænge til at komme i topform med en basketball i hænderne? I så fald kan det ske at du skal give dig i kast med basketball hos B3B Basket. Hos B3B Basket kan du melde dig til Herre 6 (Old Boys +40) på Bellahøj Skole. 

Udover de nævnte klubber og træninger kan du finde en masse andet godt som helt sikkert er noget for dig. Tag også et kig på Copenhagen Wolves RFC, Københavns Taido Dojo, Københavns Sport Stacking Klub, Amager Triatlon Klub, Ørestad IF eller Jokokan København Karateskole.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk