Om IDRÆT for Livet

Klub CVR: 42461458

Hos os er det vigtigste at være med. Alle er velkommen, vi ønsker dog specielt at gøre plads til alle os, som kan opleve at livet bøvler.

"Her går vi til fællesskab!" sådan sagde et af vores medlemmer til sidste generalforsamling. Det sagde han fordi det hos os ikke er det vigtigste at være dygtig, men at være med og være en del af fællesskabet.

IDRÆT for Livet er en folkeoplysende idrætsforening som blev stiftet i 2021. Vores mål er at skabe et frivilligt idrætsfællesskab for mennesker med psykiske sårbarheder. Som alle andre foreninger er det også her medlemmerne selv der er med til at lede og drive foreningen. En idrætskoordinator, ansat af Tønder kommune, støtter de frivillige i dette arbejde. Foreningen har efter de to første år det imponerende medlemstal på 140 medlemmer.
Vores medlemmer er fra 15-80 år og alle aldersgrupper er godt repræsenteret

Vi tilbyder følgende aktiviteter i Tønder og Toftlund:
Badminton, gåture, padeltennis, tennis, svømmehal, grundtræning, tri-træning, pool og billard

Vidste du, at IDRÆT for Livet blev nomineret som årets forening i Tønder kommune i 2022?

Vores medlemmer er hos os, fordi de ønsker at komme ud og være sammen med andre og være aktiv. Mange er hos os, fordi her er okay at have en dårlig dag, det behøver ingen at gemme væk hos os.

Det sociale fællesskab er vigtigt hos os, hvilket kommer til udtryk ved, at vi ofte mødes inden aktiviteterne og hænger ud efter. Det giver nemlig stor værdi at mødes i et frivilligt fællesskab. Vi arrangerer og sociale arrangementer internt i foreningen og med jævne mellemrum arrangerer vi også fælles ture og arrangementer med andre foreninger i Syddanmark.


Badminton i Tønder

IDRÆT for Livet har aktive badminton hold her: Tønder Sport og Fritidscenter (Sønderlandevej 4-6). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 15+ årige.

IDRÆT for Livet har følgende badminton hold i Tønder.

Tønder Sport og Fritidscenter (Sønderlandevej 4-6):
Badminton (kom og vær´ med hold) | Tirsdage, kl. 11:45 - 13:00
Badminton (kom og vær´ med hold) | Torsdage, kl. 15:00 - 16:00

Gang i Toftlund

IDRÆT for Livet har aktive gang hold her: (Elmevej 26, 6). Holdene træner onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 15+ årige.

IDRÆT for Livet har følgende gang hold i Toftlund.

(Elmevej 26, 6):
Gåtur i fællesskab (kom og vær´ med hold) | Onsdage, kl. 14:00 - 15:00

Gang i Tønder

IDRÆT for Livet har aktive gang hold her: Sind husets cafe (Østergade 40) og Tønder Sport og Fritidscenter (Sønderlandevej 4-6). Holdene træner mandage og tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 15+ årige.

IDRÆT for Livet har følgende gang hold i Tønder.

Sind husets cafe (Østergade 40):
Gåtur i fællesskab (kom og vær´ med hold) | Mandage, kl. 11:00 - 12:00

Tønder Sport og Fritidscenter (Sønderlandevej 4-6):
Gåtur i fællesskab (kom og vær´ med hold) | Tirsdage, kl. 15:00 - 16:00

Grundtræning i Tønder

IDRÆT for Livet har aktive grundtræning hold her: Tønder medborgerhus (Østergade 63). Holdene træner mandage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 15+ årige.

IDRÆT for Livet har følgende grundtræning hold i Tønder.

Tønder medborgerhus (Østergade 63):
Styrk kroppen (kom og vær med hold) | Mandage, kl. 16:00 - 17:00
Træn op til 1/10 Ironman (kom og vær´ med hold) | Torsdage, kl. 17:00 - 18:00

IDRÆT for Livet har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Tønder kommune

Velkommen til Tønder Kommune: Foreningsliv, Aktiviteter og Sportsgrene

Tønder Kommune byder velkommen til en skatkiste af fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Uanset om du er en ivrig sportsudøver eller bare ønsker at finde en klub eller forening, hvor du kan engagere dig og møde nye mennesker, har Tønder Kommune et bredt udvalg af muligheder at tilbyde. I denne artikel vil vi udforske foreningslivet, aktiviteterne for børn og voksne samt sportsgrenene, der kan findes i Tønder Kommune.

Fritidsaktiviteter i Tønder Kommune

Tønder Kommune er et paradis for fritidsaktiviteter, hvor folk i alle aldre kan udforske deres passioner og finde nye interesser. Her på siden er et kig på nogle af de fritidsaktiviteter, der er tilgængelige i Tønder Kommune.

Fritidsaktiviteter for voksne i Tønder Kommune

Voksne i Tønder Kommune kan nyde et bredt udvalg af fritidsaktiviteter, der spænder fra kulturelle og kunstneriske aktiviteter til udendørs eventyr og sociale klubber. Uanset om du er interesseret i at deltage i en malergruppe, lære at spille et musikinstrument eller deltage i en vandreklub, har Tønder Kommune noget for enhver smag. Foreningen "Kulturelt Mødested" arrangerer regelmæssigt kulturelle begivenheder og workshops, der giver voksne mulighed for at udforske deres kreative sider og møde ligesindede.

Fritidsaktiviteter for børn i Tønder Kommune

Tønder Kommune er et fantastisk sted for børn at udforske deres interesser og deltage i spændende fritidsaktiviteter. Med et bredt udvalg af sportsklubber, kunst- og håndværksværksteder og musikundervisning er der altid noget for børn at gøre. Tønder Kommune har også flere legepladser og parker, hvor børn kan lege og nyde det friske udendørsliv. Foreninger som "Børneklubben Tønder" og "Junior Sportsklub" arrangerer regelmæssige aktiviteter og begivenheder specielt designet til børn, hvilket sikrer, at der altid er noget sjovt at lave.

Sport i Tønder Kommune

Tønder Kommune har et aktivt sportsmiljø med et væld af sportsgrene at vælge imellem. Uanset om du er en passioneret atlet eller bare ønsker at holde dig aktiv og sund, vil du finde et bredt udvalg af sportsklubber og faciliteter i kommunen. Her er nogle af de populære sportsgrene, der tilbydes i Tønder Kommune:

Fodbold i Tønder Kommune
Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i Tønder Kommune. Med adskillige fodboldklubber, der spænder fra amatørhold til ungdomshold, er der mange muligheder for at dyrke denne elskede sport. Tønder Kommune har også flere godt vedligeholdte fodboldbaner, hvor kampe og træning finder sted.

Svømning i Tønder Kommune
For dem, der elsker at svømme, tilbyder Tønder Kommune flere svømmehaller og svømmeklubber, hvor folk i alle aldre kan lære at svømme eller forbedre deres teknik. Svømning er en fantastisk måde at holde sig i form og have det sjovt på samme tid, og i Tønder Kommune er der masser af muligheder for at hoppe i vandet.

Håndbold i Tønder Kommune
Håndbold er en populær holdsport i Tønder Kommune, og der er flere håndboldklubber, der tilbyder træning og kampe for både børn og voksne. Hvis du er interesseret i at blive en del af et energisk hold og udfordre dine færdigheder inden for denne hurtige sport, er der masser af muligheder for at deltage i håndboldaktiviteter i Tønder Kommune.

Klubber og foreninger i Tønder Kommune

Udover sportsklubberne er der mange andre klubber og foreninger i Tønder Kommune, der er dedikeret til forskellige interesser og hobbyer. Her er et kig på nogle af de klubber og foreninger, der kan findes i Tønder Kommune:

Kunst- og kulturforeninger i Tønder Kommune
Tønder Kommune er kendt for sin rige kultur- og kunstscene, og der er flere kunst- og kulturforeninger, hvor kunstnere og kulturinteresserede kan udfolde sig. Foreninger som "Tønder Kunstforening" og "Kulturelt Fællesskab Tønder" arrangerer udstillinger, workshops og andre begivenheder for at fremme kunst og kultur i kommunen.

Natur- og friluftsforeninger i Tønder Kommune
Med sin smukke natur og fantastiske landskaber tiltrækker Tønder Kommune også natur- og friluftsinteresserede. Foreninger som "Naturklubben Tønder" og "Friluftsliv Tønder" arrangerer udflugter, vandreture og andre aktiviteter, der giver folk mulighed for at udforske og nyde naturen i og omkring kommunen.

Uanset hvad dine interesser og præferencer er, vil du finde et væld af klubber og foreninger i Tønder Kommune, der kan tilbyde spændende aktiviteter og muligheder for at møde ligesindede.

Hvad kan man gå til i Tønder Kommune?

Svaret er en bred vifte af fritidsaktiviteter, sportsgrene og klubber, der er designet til at opfylde forskellige behov og interesser. Uanset om du er på udkig efter en ny sportsgren at udforske, vil deltage i en kreativ workshop eller bare ønsker at møde nye mennesker og blive en del af et fællesskab, er Tønder Kommune det perfekte sted at være. Gå ikke glip af alle de fantastiske muligheder, der venter på dig i denne dynamiske og livlige kommune.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk