Om IDRÆT for Livet

Klub CVR: 42461458

Hos os er det vigtigste at være med. Alle er velkommen, vi ønsker dog specielt at gøre plads til alle os, som kan opleve at livet bøvler.

"Her går vi til fællesskab!" sådan sagde et af vores medlemmer til sidste generalforsamling. Det sagde han fordi det hos os ikke er det vigtigste at være dygtig, men at være med og være en del af fællesskabet.

IDRÆT for Livet er en folkeoplysende idrætsforening som blev stiftet i 2021. Vores mål er at skabe et frivilligt idrætsfællesskab for mennesker med psykiske sårbarheder. Som alle andre foreninger er det også her medlemmerne selv der er med til at lede og drive foreningen. En idrætskoordinator, ansat af Tønder kommune, støtter de frivillige i dette arbejde. Foreningen har efter de to første år det imponerende medlemstal på 140 medlemmer.
Vores medlemmer er fra 15-80 år og alle aldersgrupper er godt repræsenteret

Vi tilbyder følgende aktiviteter i Tønder og Toftlund:
Badminton, gåture, padeltennis, tennis, svømmehal, grundtræning, tri-træning, pool og billard

Vidste du, at IDRÆT for Livet blev nomineret som årets forening i Tønder kommune i 2022?

Vores medlemmer er hos os, fordi de ønsker at komme ud og være sammen med andre og være aktiv. Mange er hos os, fordi her er okay at have en dårlig dag, det behøver ingen at gemme væk hos os.

Det sociale fællesskab er vigtigt hos os, hvilket kommer til udtryk ved, at vi ofte mødes inden aktiviteterne og hænger ud efter. Det giver nemlig stor værdi at mødes i et frivilligt fællesskab. Vi arrangerer og sociale arrangementer internt i foreningen og med jævne mellemrum arrangerer vi også fælles ture og arrangementer med andre foreninger i Syddanmark.


Badminton i Tønder

IDRÆT for Livet har aktive badminton hold her: Tønder Sport og Fritidscenter (Sønderlandevej 4-6). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 15+ årige.

IDRÆT for Livet har følgende badminton hold i Tønder.

Tønder Sport og Fritidscenter (Sønderlandevej 4-6):
Badminton (kom og vær´ med hold) | Tirsdage, kl. 11:45 - 13:00
Badminton (kom og vær´ med hold) | Torsdage, kl. 15:00 - 16:00

Gang i Toftlund

IDRÆT for Livet har aktive gang hold her: (Elmevej 26, 6). Holdene træner onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 15+ årige.

IDRÆT for Livet har følgende gang hold i Toftlund.

(Elmevej 26, 6):
Gåtur i fællesskab (kom og vær´ med hold) | Onsdage, kl. 14:00 - 15:00

Gang i Tønder

IDRÆT for Livet har aktive gang hold her: Sind husets cafe (Østergade 40). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 15+ årige.

IDRÆT for Livet har følgende gang hold i Tønder.

Sind husets cafe (Østergade 40):
Gåtur i fællesskab (kom og vær´ med hold) | Mandage, kl. 11:00 - 12:00

Billard i Tønder

IDRÆT for Livet har aktive billard hold her: (Østergade 65A). Holdene træner fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 15+ årige.

IDRÆT for Livet har følgende billard hold i Tønder.

(Østergade 65A):
Pool og Billard | Fredage, kl. 12:00 - 15:00

IDRÆT for Livet har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Tønder kommune