Om Åstrup Idrætsforening

Klub alias: Åstrup IF

Klub CVR: 31548691

Åstrup IF har plads til alle - og har mange forskellige aktiviteter

Åstrup IF - Der er plads til alle!

I Åstrup IF er der plads til både bredden og eliten og er for alle: De små – de lidt større – de unge – de voksne og seniorer. Vi bestræber os dagligt på, at du skal føle dig velkommen. Vi er så heldige, at alle vores hjælpere, trænere, instruktører, ledere m.fl. er passionerede for den opgave, de nu engang har.

Mange forskellige sportsgrene
I Åstrup IF er der mange valgmuligheder i forhold til sportsgrene. Find den afdeling, der er interessant for dig: Badminton, Fitness, Fodbold, Folkedans, Motion for Livet, Håndbold, Krolf, Petanque, Senior Idræt og Åstrup på Tværs (Åstrup på Tværs er ikke en decideret afdeling, men aktiviteter på tværs af afdelingerne. Det kan være Dans – Gåture – Stavgang – Blomsterdekoration – Kanoture – Foredrag – Sangaftener – Natur-ture – Skovture og meget, meget mere…)

Petanque i Grenaa

Åstrup Idrætsforening har aktive petanque hold her: Åstrup Fritidscenter (Mellemstrupvej 21). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

Åstrup Idrætsforening har følgende petanque hold i Grenaa.

Åstrup Fritidscenter (Mellemstrupvej 21):
Motions petanque for seniorer (16+ år) | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:30

Fodbold i Grenaa

Åstrup Idrætsforening har aktive fodbold hold her: Åstrup Fritidscenter (Mellemstrupvej 21). Holdene træner onsdage og er for drenge/mænd i alderen 6 - 8 årige.

Åstrup Idrætsforening har følgende fodbold hold i Grenaa.

Åstrup Fritidscenter (Mellemstrupvej 21):
Børnefodbold 6-8 år | Onsdage, kl. 17:00 - 18:00

Zumba i Grenaa

Åstrup Idrætsforening har aktive zumba hold her: Åstrup Fritidscenter (Mellemstrupvej 21). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 15+ årige.

Åstrup Idrætsforening har følgende zumba hold i Grenaa.

Åstrup Fritidscenter (Mellemstrupvej 21):
Zumba fitness | Mandage, kl. 17:00 - 18:00

Åstrup Idrætsforening har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Norddjurs kommune