Hvidovre attack floorball club  tryout image
Hvidovre attack floorball club  logo

Hvidovre attack floorball club

Tilmeld gratis prøvetræning

Tilmeld gratis prøvetræning

Om Hvidovre attack floorball club

Klub alias: Attack fc

Hvidovre attack floorballclub - en sport og klub for alle

Hvidovre Attack er en af landets største floorball-klubber med ca. 300 medlemmer fordelt på 20 forskellige hold.
Vi har hold for alle, lige fra de yngste børn til motionister til elite- og landsholdsspillere.

For Attack er FÆLLESSKAB, UDVIKLING og ENGAGEMENT nøgleord, og vi er altid klar til at byde nye spillere velkommen.

Floorball er det spil, du kender fra skolen eller fritidsklubben. Her kaldte du det sikkert hockey. Men har du haft det sjovt med den hvide bold med de 26 huller, ja så er det floorball du har spillet.

Floorball er et hurtigt spil med masser af afleveringer, temposkift og mål. Flere forskere på bl.a. Københavns Universitet har dokumenteret, at floorball er særlig gavnligt i forhold til konditionstræning.

Floorball spilles normalt på en håndboldbane (40x20m) med 50cm høje bander rundt om banen. Der er 5 markspillere og en målmand på banen ad gangen for et hold. Når børn under 10 år spiller floorball, gøres det dog på en mindre bane med færre spillere på banen ad gangen.

Udstyr
Det eneste det kræver, er, at du har et par indendørs sko og almindeligt sportstøj. Du vil kunne låne floorballstav til at begynde med. En god stav kan anskaffes fra mellem 300-1000 kr. Vi anbefaler, at du kontakter Floorballcenteret på Damhustorvet for at købe udstyr.

Enkle regler
Målmand har ingen stav og skal bære hjelm.
Det er ikke tilladt at:
Slå, løfte, eller sparke modstandernes stav
Føre bladet over knæhøjde
Gribe bolden med hænderne
Heade til bolden med hovedet
Score med foden
Ligge ned og spille
Kaste med staven
Fastholde eller skubbe en modspiller
Forseelser begået kan give frislag, straffeslag eller medføre udvisning i 2 eller 5 min..

Spilletiden i en seniorkamp er 3x20 min med 10 min. pause mellem perioderne. Den er lidt kortere for ungdom.

Ny spiller i klubben - hvordan?
Hvidovre Attack byder altid nye spillere velkommen!

Vi er en klub der vægter socialt sammenhold og sportslig udvikling højt, så vi vil gøre, hvad vi kan, for at du finder det rette hold, og føler dig godt tilpas i klubben.


Sådan gør du, hvis du vil spille i Attack:

1. Find dit hold her i blandt. Her kan du se diverse info om holdet, træningstider, kontingent.

2. Kom til prøvetræning. Alle kan træne tre gange gratis, før de beslutter sig for at melde sig ind i klubben. Man kan låne stav af klubben i den første tid.

3. Meld dig ind i klubben.

4. Kom godt i gang. Når du starter på et ungdomshold, vil der være en Attack Ambassadør på holdet, som sørger for at tage godt imod dig og hjælpe dig i gang.

Alle klubbens spillere køber selv deres eget spillertøj. Et spillersæt koster ca. 500 kr., men hør holdet træner/holdleder ad, inden du bestiller tøjet.

Floorball i Hvidovre

Hvidovre attack floorball club har aktive floorball hold her: Frydenhøjskolen (Egevolden 106) og Avedøre Idrætscenter (Trædrejerporten 1). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage og fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 4+ årige.

Hvidovre attack floorball club har følgende floorball hold i Hvidovre.

Frydenhøjskolen (Egevolden 106):
U5/U7 floorball i Hvidovre Attack FC | Onsdage, kl. 16:15 - 17:45
U9 floorball i Frydenhøjhallen (Tirsdage) | Tirsdage, kl. 17:30 - 18:45
U11 floorball i Frydenhøjhallen (Tirsdage) | Tirsdage, kl. 16:15 - 17:30
U11 floorball i Frydenhøjhallen (Fredage) | Fredage, kl. 16:30 - 18:00
U13 Drenge - Floorball for alle niveauer (mandage) | Mandage, kl. 18:00 - 19:30
U13 Drenge - Floorball for alle niveauer (onsdage) | Onsdage, kl. 18:00 - 19:30
U15 Drenge - Floorball (mandage) | Mandage, kl. 16:30 - 18:00
U15 Drenge - Floorball (onsdage) | Onsdage, kl. 17:00 - 19:00
Motionsholdet er holdet for ALLE (floorball) | Onsdage, kl. 20:30 - 22:00
Hvidovre Attack 5. herrer (floorball for nye) | Mandage, kl. 20:15 - 21:30
Hvidovre Attack 5. herrer (floorball for nye) | Tirsdage, kl. 18:45 - 20:00

Avedøre Idrætscenter (Trædrejerporten 1):
U9 floorball i Avedøre Idrætscenter (Fredage) | Fredage, kl. 16:30 - 18:00
U13 Piger - vi spiller social floorball | Onsdage, kl. 18:00 - 19:00
Fitness og floorball for kvinder (+35 år) | Onsdage, kl. 17:30 - 19:00
Formiddagsfloorball for seniorer og voksne (+65) | Mandage, kl. 15:00 - 16:00
Formiddagsfloorball for seniorer og voksne (+65) | Onsdage, kl. 11:00 - 12:00
Floorball Fighters (12-25 år med særlige behov) | Onsdage, kl. 16:00 - 17:00

Klubben er en del af

Hvidovre kommune

Hvidovre:

Hvidovre er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Hvidovre er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Hvidovre står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Rødovre, Hvidovre, Brøndby Strand som har et centralt mødested for byens borgere i Hvidovre.

I Hvidovre findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Hvidovre Stadion, HBC-Hallen, Præstemosehallen, Frihedens Idrætscenter, Fitness World Bibliotekvej Hvidovre, Fitness World Strandmarksvej Hvidovre, Fitness World Laurits Olsensvej Hvidovre, Fysioterapi & Motion, Avedøre Idrætscenter, Hvidovre Gymnasium, Avedøre Stadion, Avedøre Skole, Strandmarkens Fritidscenter, Langhøjskolen, Gungehusskolen, Sønderkærhallen, Rebæk, Dansborgskolen, Frydenhøjskolen, Præstemoseskolen, Holmegårdsskolen, Risbjergskolen, Hvidovre-Avedøre Rideklub, Præstemosebadet, Stevnsbogaard Hestepension, PMT GYM Rødovre, Quark Naturcenter, LOOP Fitness Arnold Nielsens Boulevard Hvidovre som ligger i Hvidovre.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk