X-trainer tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Kan varmt anbefale at gå til spinning i Xtrainer. Det er rigtig god træning og vi hygger os

Michael Bargholz

Fantastisk storskærmskoncept, hvor man kan følge egen og andres indsats - og måske indhente naboen.

Michael Frost

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 7 åbne hold i X-trainer

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om X-trainer

Klub CVR: 33035950

Indendørs cykling

X-trainer studio er Danmarks første center udelukkende med indendørs cykling og brug af træningsdata. Vores passion er udelukkende indendørs cykling og derfor fokuserer vi kun på denne motionsform.

Vi har en målsætning om at skabe de bedste oplevelser for alle udøvere uanset om man er seniormotionist eller eliteudøver. Derfor har vi skabt optimale betingelser i X-trainer studio med en 120 m2 stor cykelsal til træning og hele 43 X-trainer cykler, kraftig udluftning, gode omklædningsfaciliteter og et café-område. I alt 320 m2 moderne faciliteter

Hvordan bliver jeg medlem?
Send mail til info@xtrainer.dk Så vil du blive kontaktet pr. email. Eller mød op i kontortiden, medbringende dit sygesikringskort og kontooplysninger.

Hvad skal jeg have med til træning?
Medbring cykelbukser (alternativ shorts), cykeltrøje (alternativ t-shirts), cykelsko (alternativ gummisko). Der kan lånes cykelsko når du er til prøvetræning. En vandflaske (0,7 - 1,0 liter) og et lille håndklæde til sved. Og så et håndklæde til badet. Husk dit medlemskort til registrering af din ankomst.

Hvad nu hvis jeg er forhindret i at kan komme til træning?
Det er vigtigt, at du senest 2 timer før træning, melder dig fra på hjemmesiden, så en anden deltager kan få din plads. Du skal også huske dit medlemskort når du møder i studio. Glemmer du det, koster det 20 kr. i gebyr.

Er jeg bundet til medlemskabet?
Nej, et PBS medlemskab kan opsiges senest d.15. i måneden med varsel til den 1. i efterfølgende måned på mail info@xtrainer.dk Hvis ikke du modtager et svar retur inden 5 hverdage, bedes du henvende dig pr. tlf. +45 60545478

Kan jeg stille mit medlemskab i bero?
Ja, det kan du godt. Du kan sætte dit medlemskab gratis i bero op til 3 måneder om året (dog min. 2 måneder ad gangen). Dette skal varsles senest d. 15. i måneden. Bero ud over 3 måneder koster et gebyr på 150,00 kr. pr. berosætning.

Kan jeg deltage i de forskellige events?
Som medlem af X-trainer studio kan du deltage i alle vores events, til en speciel medlemspris prissat efter hvad slags event vi afholder.

Kan man lave firmaaftaler?
Ja, hvis man tilmelder 5 personer eller flere, kan der laves en firma/foreningsaftale, der giver 10% i mængde rabat på vores mådentlige medlemskab, betalt via PBS.

Spinning i Gladsaxe

X-trainer har aktive spinning hold her: X-trainer Studio (Lerhøj 17, 1.). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage, torsdage, fredage, lørdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 15+ årige.

X-trainer har følgende spinning hold i Gladsaxe.

X-trainer Studio (Lerhøj 17, 1.):
Spinning - indendørs cykling | Mandage, kl. 16:45 - 17:50
Spinning - indendørs cykling | Tirsdage, kl. 16:45 - 17:50
Spinning - indendørs cykling | Torsdage, kl. 16:45 - 17:50
Spinning - indendørs cykling | Fredage, kl. 16:15 - 17:20
Spinning - indendørs cykling | Søndage, kl. 09:15 - 10:20
Spinning - indendørs cykling | Lørdage, kl. 08:15 - 09:50
Spinning - indendørs cykling | Onsdage, kl. 06:30 - 07:35

X-trainer har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gladsaxe kommune