Om Filippa Outdoor løb

Klub CVR: 36346043

“Filippa Outdoor - løb” 🏃‍♀️🏃 er for personer der gerne vil løbe ture sammen i naturen

Lidt af hvert og retningslinjer for “Filippa Outdoor - løb”.

Velkommen. 🎉
Filippa Outdoor er en underafdeling af Hundstrup Borgerforening. Du er altid meget velkommen som medlem i Filippa Outdoor, og som medlem bliver du automatisk indmeldt i Borgerforeningen. Filippa Outdoor dækker over flere former for udendørs aktiviteter, igangsat af Borgerforeningens medlemmer.
“Filippa Outdoor - løb” 🏃‍♀️🏃 er for personer der gerne vil løbe ture sammen i naturen, hovedsageligt i skov, på grusstier, trail ruter, men der vil også være ture delvist på asfalt. I løb handler det ikke blot om at have noget til fælles, men lige så meget at være fælles om noget, og vi er fælles om at løbe, med plads til alle niveauer, forudsætninger og ambitioner. Vi er en del af hinandens frirum og sætter stor pris på at bevæge os. Enten hen i mod et fælles mål eller egne mål.

Visioner. 🤔
• Vi ønsker at skabe et socialt foreningsliv gennem løb og motion i naturen.
• Løb skal være sjovt og et godt fællesskab på tværs af alder og køn.
• Vi lægger vægt på det sociale aspekt, skaber nye løbevenskaber.
• Uddannede instruktører til alle niveauer.
• Skabe løbehold på flere niveauer, så de enkelte løbere frit kan rykke op eller ned.
• Opstart af begynder løbe-hold forår og efterår.

Hvorfor træner vi? 🥵Hvorfor træne i forening?
Mangler du motivation eller fremgang, eller bliver du tit skadet? Vil du gerne blive en hurtigere løber, eller mangler du det gode selskab?
Det kan også være du har det som de fleste; en travl og hektisk hverdag fyldt med arbejde, børn, indkøb, madlavning, forældremøder og andre gøremål. Når hverdagen ruller derudaf, har vi en helt fantastisk evne til at tilsidesætte vores egne behov til fordel for at få alle de praktiske ting gjort.
“Jeg kan jo bare løbe en tur i aften efter ungerne er puttet”
Men sandheden er jo, at det i langt de fleste tilfælde er sofaen og det nyeste afsnit af din yndlingsserie, 🖥 der vinder over løbeturen.🙈
Problemet er, at den manglende motion giver mindre overskud til alle de andre daglige gøremål. Og dermed bliver sandsynligheden for, at du kommer afsted gradvist mindre efterhånden som formen bliver dårligere. 😮‍💨
Det er en ond cirkel! 👹
Her er det den gode fælles træning, med erfaren vejledning, kommer i spil. Du er nemlig IKKE ALENE! Vi er mange som kender det med, at det sværeste er at få løbeskoene på, og komme ud af døren. Men foregår din træning i den positive ånd, med god vejledning og sparring med andre motionister/løbe entusiaster,🏃‍♀️🏃 bliver det pludseligt nemmere.😉
Desuden er løb en tidseffektiv motionsform, hvor du kan opnå en stor effekt med bare få timers indsats om ugen, og gjort på den rigtige måde, bliver løbeturen ikke blot en sur pligt, men en skøn måde at prioritere dig selv på. Det bliver noget du glæder dig til, som dagens positive afbræk. Det giver dig overskud,🤩 sundhed og en masse ny energi samt en fast rutine med at løbe.

I “Filippa Outdoor - løb” forsøger vi at tilbyde træning, som vi mener flest mulige motionsløbere, vil kunne få glæde af og udvikles ved. Det overordnede mål for vores træning er at stimulere løbe og bevægelses glæde.
Mange løbere døjer med skader, og en stor del af dem skyldes for svage muskler i ben og krop, samt at man let kommer til at øge træningsmængden for hurtigt.
I den træning vi tilbyder, er der løbeteknik, løbeøkonomi og træningspas der er hårde (da man skal presse kroppen for at få pulsen op).🥵😉

Desuden trænes der på udholdenhed/fedtforbrænding - træning med relativ lav puls. Det er ikke for at man skal tabe sig, men fordi man kan træne kroppens evne til at forbrænde fedt som energikilde (som supplement til de lettere tilgængelige kulhydrater). Det har man brug for - og glæde af - på længere løbeture. For at få det fulde udbytte af træningen, specielt hvis du vil forbedre dig, er det vigtigt at træne mindst tre gange om ugen.
Ud over de to ugentlige træningsgange som foreningen tilbyder, bør du supplere med 1 egen træning om ugen.
Det er også en virkelig god ide at tilføje noget “core-træning” 🏋‍♂️- altså træning der styrker den muskulatur som bærer din krop.💪

Vi kan hjælpe dig med at sammensætte et løbeprogram, der gradvist bygger dig op. Langsomt, vedholdende og tålmodigt. Så du undgår skader og finder glæden og motivationen ved at løbe. Eller bliver en hurtigere løber, der når de mål/drømme du har sat dig.

Begynderhold/løbeskole.
Mange stiller sig selv spørgsmålet: “Hvordan kommer jeg i gang med at løbe?”🏃‍♀️🏃🤔
Alle kan lære at løbe. Som ny løber bliver du klædt på til at udfolde dig sikkert i løbeskoene.👟
Giv dig selv en god start på din løbekarriere/nye livsstil. Er du ny løber eller vil du bare gerne i gang igen efter en pause eller skade. Så vil løbe-skolen være det helt rigtige for dig.
Vi starter stille og roligt op med et 12 ugers løbeprogram, med 2 ugentlige fælles træninger, ledet af løbetræner. Så har du 1 dag med selvtræning. Programmet er lavet til at du vil kunne løbe 5 km efter de 12 uger. Ja, du læste rigtigt....
Det er ikke bare at løbe, men du vil lære en masse om korrekt løbeteknik, løbeøkonomi og styrkeøvelser. Sådan at du ikke får skader, som du måske tidligere har været ude for.
Det gælder om at træne stabilt året rundt, uden at blive skadet og uden at miste motivationen. Få skabt de gode løbe vaner/rutiner, så man kan fastholde sit løb, og det ikke kun er i godt vejr man kommer afsted.
Men husk så: ☝️
• 3 x træning pr. Uge. Hver uge!
• Tabt træning kan ikke indhentes.
• Det er hastigheden der giver skader.
Du behøver ikke have det “sidste skrig” i løbeudstyr. Bare du har et par rimelige løbesko, er det ok. Resten kan du skaffe hen af vejen, afhængig af behov og årstid.
Det koster 250,00 kr. at deltage i løbeskolens forløb på de 12 uger, hvilket svarer til et halvårskontingent.
Deltager du i løbeskolens 12 ugers forløb, får du;
• 12 ugers træningsprogram
• Korrekt løbeteknik, løbeøkonomi og styrkeøvelser.
• 2 ugentlige træningsaftner i godt selskab.
• Adgang til instruktør som fastholder dig i din træning.
• Et startnummer og T-shirt til finale-klubløbet.
Der er opstart af løbe-skolen henholdsvis forår og efterår. Datoerne vil blive lagt op på Facebook.
Indmeldelse.
Du er velkommen til at prøve et par løbeaftner, inden du beslutter dig for, om du vil indmeldes i “Filippa Outdoor - løb”.
Du kan starte i foreningen hele året - når det passer dig, men hvis du er ny/begynderløber er det dog bedst du starter med løbe-skolen.

Alle der har lyst er velkommen, men man skal deltage aktivt i fællesskabet.
Der kan selvfølgelig være undtagelser, så som skader o.l. Det er en social klub, vi forventer at man har lyst til at deltage i klubbens fælles arrangementer og opgaver, så som løbearrangementer, samkørsel, kagebagning og lignende foreningsopgaver.
Faste træningsdage.
Vi træner fast onsdag kl. 17,00 til 18,00 og søndag kl. 8,00 til 9,00.
Løbe-skolen træner fast onsdag kl. 18,00 til 19,00 og søndag kl. 9,00 til 10,00.
Træningen starter på P-pladsen foran Filippahuset. Lejlighedsvis tager vi på tur - så annonceres startstedet på Facebook.

Gæster.
Det er tilladt ind i mellem, at have gæster med til løb. Det kan være at familiemedlem eller en ven.
Udmeldelse – eksklusion.

Der ydes ikke refusion på kontingentet.
Medlemskab kan bringes til ophør, hvis der ikke betales kontingent, eller hvis man udviser en adfærd, som kan skade foreningen. Udelukkelse af sidstnævnte årsag kan medlemmet anke, og medlemmet kan få sin sag behandlet på førstkommende ordinære generalforsamling. Udmeldelsen skal altid ske skriftlig.

Kontingent 2023.
• Medlemskontingent Hundstrup Borgerforening (obligatorisk) 100,00 kr. pr. år.
• Helårskontingent “Filippa Outdoor - løb” 320,00 kr. (420,00 inkl. borgerforeningen) ved start mel. 1/1-22 og 30/6-23.
• Halvårskontingent “Filippa Outdoor - løb”160,00 kr. (260,00 inkl. borgerforeningen) ved start mel. 1/7-22 og 31/12-23.
Klubtøj.
“Filippa Outdoor - løb” har en rigtig flot aftale med Sporten i Svendborg.
Alle betalende medlemmer får en god rabat, når vi bestiller samlet i klubben (2-3 gange årligt), og klubbens log vil blive påtrykt
Fusion og Liiteguard er løbeklubbens fortrukne løbetøjsmærker. Det er to danske kvalitetsmærker.

Medlemsfordele.
• Sparring med fast løbetræner.
• Planlægning af individuelt træningsprogram.
• Rabat på egne arrangementer; løb, foredrag o.l.
• Leje af festlokaler i Filippa Huset (Borgerforeningen)
• Rabat på leje af Filippa Husets borde og stole (Borgerforeningen)
• Gratis lån af Filippa Husets store gril og æblepresse (Depositum på 200,00)

Færdselsregler.
Alle overholder gældende færdselsregler.
Ved løb på offentlig vej, løber vi i venstre side og max 2 ved siden af hinanden. Kommer der modkørende trafik trækker vi ind på én række.
Hold til højre ved løb på stier.
Når du løber i den mørke periode SKAL alle løbere bære lys og reflekser.
Tag selv ansvar og vis hensyn i trafikken.

I skoven.
Husk også vi er gæster i skoven, hvad enten den er privat eller offentlig. Ryd op efter dig selv (og også gerne efter andre, hvis der er behov) så vi alle kan bruge og glædes over skoven.
Skoven er levested for en masse dyr og fugle. De bor her, og bliver let skræmt og forstyrret af mennesker. Forsøg at bevæg dig hensynsfuldt og forsigtigt gennem skoven. Undlad at gå tæt på og berør aldrig dyreunger og reder.
Respekter hvis skoven er lukket grundet jagt og vis hensyn til jægerne ved starten af bukkejagten den 16. maj. Det beror også på skovejerens velvilje, at vi får tilladelse til at løbe i skoven.

Hund. 🐕‍🦺
Det er tilladt at løbe med hund i snor, i foreningen, såfremt hunden er styrbar.
Hunden må ikke udvise uhensigtsmæssig adfærd som f.eks. overdreven gøen eller gøre udfald mod biler, cyklister og andre i trafikken. Det forventes at hunden er trafiksikker (primært i forhold til asfalt ture), og at man holder en fornuftig afstand, og udviser hensyn, til de øvrige løbere.
Overhold gældende regler om færdsel med hund i skov, ved strand o. l.
Hunden skal ligesom mennesker bære reflekser og lys i den mørke tid.
Husk at medbringe vand og prutteposer.
Husk løb med hund er en sport – ikke en mulighed for at socialisere din hund.

Musik. 🎼🎧
Der opfordres til at man ikke hører musik på løbeturen, da det forstyrrer dit fokus på din løbeteknik.
Er der løbere der vil høre musik, skal der anvendes høretelefoner. Det er god stil at tage hensyn til sine medløbere, og f.eks. melde ud at man hører musik på turen.
Foreningens medlemskab.
Filippa Outdoor er medlem af DGI.

Løb i

Filippa Outdoor løb har aktive løb hold her: Filippahuset (Filippavej 64). Holdene træner onsdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 12+ årige.

Filippa Outdoor løb har følgende løb hold i .

Filippahuset (Filippavej 64):
Motionsløb 5 til 8 km | Onsdage, kl. 17:00 - 18:00
Løbetræning / rolig tur | Søndage, kl. 08:00 - 09:00

Filippa Outdoor løb har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Svendborg kommune

Fritidsaktiviteter i Svendborg Kommune

Svendborg Kommune byder på et væld af spændende fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Uanset om du er på udkig efter motion, kreativ udfoldelse eller sociale aktiviteter, vil du finde et bredt udvalg af muligheder her i kommunen.

Der er et væld af fede muligheder for at dyrke idræt i Svendborg Kommune. Er du til det højtflyvende og saltomortaler så kan kaste dig over springgymnastikken. Skal det være mere jordnært, men dog stadig med stor elegance kan du give dig i kast med gymnastik. Er du en vandhund som er tosset med hovedspring, leg i vandet eller træning i vandet, kan du crawle din vej til svømning, give den gas til aqua fitness eller blive en ung kombi af Hasselhoff til livredningskursus. Er du mere til præcision, kontrolleret vejrtrækning og noget der siger bang, kan du sigte efter at blive en god skytte til skydning med riffel og pistol. Om man er ung eller senior, kan man have et ønske om at være i god form. Det kan man sagtens komme i Svendborg, hvor der er alt fra grundtræning til OCR træning og crossfit. Manglen på muligheder kan i hvert fald ikke holde en tilbage. Er man mere til motion på cyklen, kan man både kaste sig over indendørs cykling og spinning. Er du mere til tunge vægte og fornemmelsen af at være Hulk, så har du mulighed for at opleve den fornemmelse til vægtløftning. For nogen kan det med vægte virke lidt for tungt, men så er det jo godt at man stadig kan give den gas med sin atletiske formåen til atletik. Skal det hellere være roligt, idyllisk og med højt humør, så kan du prøve dig selv af på golfbanen. Måske har du set viaplay serien røven af 4. division med Michael Sørensen, måske har du hørt den legendariske fortælling om Guldfuglen fra Tåsinge eller også har du stiftet bekendtskab med familien Troensegaard på fodboldbaner rundt omkring i landet. Fælles for alle, er at de er fodboldkoryfæer fra det sydfynske, og det kan du nu også blive.

I Svendborg Gymnastikforening har du mulighed for at give dig i kast med springgymnastik. Her er målet at have det sjovt, og lære nye tricks som udvikles på måtte og trampolin. Du kan både gå til tumling basis hvor du langsomt, men sikkert, bliver indført i magien som er springgymnastik samt springgymnastik for unge fra 10 år og opefter. Samme muligheder gør sig gældende i Oure Gudme Idrætsforening hvor de også tilbyder spring/rytme for piger. Er du en større vandhund end landkrabbe, så har du et væld af muligheder i Svendborg Kommune. Her kan du prøve de klassiske svømmediscipliner som brystsvømning og crawl, du kan give den en skalle til Aqua fitness, er dit barn mellem 4 og 6 år kan han/hun have det sjovt til Plaske/Legehold, er du voksen og bange for vandet kan du komme dig over det til Vandskræk Voksne hvor du selv vælger hvad målet med træningen er. Er du god i vandet, men har lyst til at prøve noget anderledes, så kan du give den gas som Hasselhoff til juniorlivredning. Her er målet at lære dig hvordan man kan redde menneskeliv i vandet. Du kan gå til svømning i Søløven Svømmeklub og Svendborg Svømmeklub. Har du set American Sniper en gang eller to for meget? Synes du at Jude Law er en halvdårlig skytte i Enemy at the Gates? Nu kan du teste dig selv til skydning med riffel og pistol hos både Lunde skytteforening og Ollerup skytteforening. Det kræver ingen forudgående kendskab til skydning, men du vil blive introduceret for sikkerhedsregler for håndtering af våben samt forskellige skydestillinger. En aktiv krop er en sund krop, men det at holde sig i form og dyrke motion hjælper også på det mentale. Er du seniorer i Svendborg Kommune har du rigelig med muligheder for både at holde dig fysisk aktiv, men også at have det sjovt med andre ligesindede. Du kan gå til frisk motion som er for dem der ønsker at få sig rørt på en god og sjov måde. Frisk motion foregår i Tåsinge Hallen, Svendborg Idrætshal, Skårup Hallen og Thurø Hallen. Skal der være mere fart over feltet kan du sætte kroppen i hare og melde dig til Turbo motion hvor intensiteten er højere end til frisk motion. Her er der fokus på balance, koordination og kreativitet samtidig med at man har det sjovt med de andre. Holder du mere af at være herrer i eget hus samtidig med at få svedt igennem, kan du melde dig til spinning på Johs. Jørgensenvej. Spinning instruktøren kommer til at styre intensiteten, men du styrer selv modstanden. Måske har du hørt om crossfit bølgen som har ramt kongeriget, men altid tænkt at det var noget være københavneri. Nu har du muligheden for selv at prøve kræfter med crossfit som er en times effektiv træning af kroppens store muskler. Du kan godt gøre dig klar til at få svedt igennem, men også at have det sjovt. Alle disse tilbud kan findes hos Svendborg Senior Idræt, som bygger på værdigrundlagene: Rummelighed, faglighed, kvalitet, ordentlighed, tillid, dialog og samarbejde. Der er ingen undskyldning for ikke at holde sig aktiv efter man runder de 60.

Hos Svendborg Senior Idræt er der mulighed for at forældre eller bedsteforældre kan komme i form, men skulle du ikke helt have ramt de 60 år, har du også muligheder. Du kan blandt andet tag med til OCR træning hos Tåsinge Gymnastikforening, eller til crossgym i Ollerup Gymnastikforening. Både OCR træning og crossgym kræver at du ikke er bange for at bruge kroppen, eller have ondt i den dagen efter. Om du er ung eller… knap så ung, har du mulighed for at agere tempo monster i SG Atletik. Her kan du deltage i træning som konkurrenceløber både som junior og seniorer, give den gas med de andre veteran motionister eller give den gas med de andre børn og unge i de klassiske atletik discipliner såsom spring og sprint. SG Atletik danner rammer for Svendborgs løbe- og atletikudøvere. Alle aldre er repæsenteret i klubbens forskellige hold. Er du mere til indenfor end udenfor, og hjælper høj musik og dygtige trænere dig til lige at give den en skalle ekstra, så har Ollerup Gymnastikforening disciplinen for dig. Cykling indendørs eller Indoor Cycling er en høj intens motionsform som sætter gang i kredsløbet, men hvor du selv vælger hvor hårdt det skal være. Dette gør det til en eminent træningsform for alle aldre og baggrunde. Dette kombineret med uddannede Indoor Cycling instruktører skaber ganske simpelt en verdensklasse træningsform. Er du tosset med at løfte tungt, eller kunne du bare godt tænke dig at prøve kræfter med vægtløftning, har du mulighed for at gøre dette hos Svendborg Atlet Club. Her starter træningen med lidt gymnastik så man bliver varm i kroppen, før teknikken øves med lette vægtstænger. Derfra vil der løbende blive sat flere og flere kilo på. Alt det kræver af dig, er at du møder op i træningstøj, og så er du good to go. Efter træningen har du sågar mulighed for at komme i bad og sauna i klubben, så de ømme muskler kan få sig lidt ekstra varme. Ikke ulig vægtløftning og den konkurrence det er med en selv, kan du få samme oplevelse i Svendborg Golf Klub. Her er der prøvetræning for juniorer som kan prøve kræfter med det både fysiske og mentale spil som golf er. Du vil få træning så du kan blive endnu bedre og på sigt kan blive familiens overhovede på golfbanen. Svendborg Golf Klub har en stor og velfungerende juniorafdeling, som kombineret med ugentlige klubaftener gør golf til en meget social sport. Det er svært at sige Tåsinge uden at tilføje Forenede Boldklubber. Fodboldklubben som blev landskendt takket være Viaplay programmet Røven af 4. Division har skabt et væld af koryfæer i årenes løb. Nu har du mulighed for at blive en del af det fantastiske sammenhold som eksisterer i Tåsinge Forenede Boldklubber. Du kan nemlig melde dig til en prøvetræning hos deres Kvindesenior hold. Her er der fokus på at alle får noget ud af træningen, alt det kræver af dig, er at du møder op og giver den gas. Bagefter er der plads til det gode sociale som også er et kendetegn for Tåsinge Forenede Boldklubber. Der er således rigeligt med muligheder for at bevæge sig i Svendborg Kommune. Foreningerne i Svendborg Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Fritidsaktiviteter for voksne i Svendborg Kommune

Hvis du som voksen er interesseret i fritidsaktiviteter, så er Svendborg Kommune det rette sted for dig. Her kan du deltage i en lang række aktiviteter, der passer til forskellige interesser og fitnessniveauer. Svendborg byder på et bredt udvalg af fitnesscentre, hvor du kan træne individuelt eller deltage i holdtræning. Der er også mulighed for at deltage i forskellige idrætsgrene som fodbold, håndbold, tennis og golf. For dem der foretrækker mere afslappende fritidsaktiviteter, er der mulighed for at gå på opdagelse i de smukke naturområder omkring Svendborg og nyde en dejlig gå- eller løbetur langs kysten.

Fritidsaktiviteter for børn i Svendborg Kommune

Svendborg Kommune har også et bredt udvalg af fritidsaktiviteter til børn. Her kan de udforske og udvikle deres interesser og talenter gennem en bred vifte af aktiviteter. Børn kan deltage i forskellige sportsaktiviteter som fodbold, håndbold, svømning og gymnastik. Der er også mulighed for at tilmelde sig musik- eller kunstundervisning, hvor børnene kan udfolde deres kreativitet og talent. Kommunen har også en række legepladser, hvor børnene kan lege og møde nye venner. Derudover arrangeres der regelmæssigt forskellige events og aktiviteter, som børnene kan deltage i og have det sjovt sammen med andre.

Sport i Svendborg Kommune

Svendborg Kommune er et paradis for sportsentusiaster. Her finder du et bredt udvalg af sportsgrene, som du kan dyrke og udfolde dig i. Hvis du er til boldspil, kan du deltage i fodbold-, håndbold-, basketball- eller volleyballholdene i kommunen. Hvis du er mere til individuelle sportsgrene, er der også gode muligheder for at dyrke tennis, golf, badminton og løb. Svendborg har også faciliteter til vandsport, herunder sejlads, kajakroning og dykning, takket være den smukke beliggenhed ved vandet.

Hvad kan man gå til i Svendborg Kommune?

I Svendborg Kommune er der utallige aktiviteter og fritidsmuligheder at vælge imellem. Uanset om du er interesseret i sport, kulturelle aktiviteter eller bare ønsker at nyde den smukke natur, vil du finde noget, der passer til dig. Du kan deltage i sportsklubber, hvor du kan dyrke din yndlingssport sammen med ligesindede. Kommunen har også en bred vifte af kulturelle foreninger, hvor du kan deltage i musikalske optrædener, teaterforestillinger eller kunstudstillinger. Derudover arrangeres der løbende events, koncerter og festivaler, der giver dig mulighed for at opleve spændende kulturelle begivenheder i Svendborg.

Klubber og foreninger i Svendborg Kommune

I Svendborg Kommune er der et rigt foreningsliv med mange klubber og foreninger, der dækker et bredt spektrum af interesser. Uanset om du er interesseret i sport, musik, kunst eller frivilligt arbejde, vil du finde en forening, der passer til dine interesser. Der er sportsklubber for forskellige idrætsgrene, musikforeninger, kunstforeninger og frivillige organisationer, hvor du kan engagere dig og være en del af et fællesskab. Gennem klubber og foreninger i Svendborg Kommune kan du møde ligesindede, udvikle dine interesser og skabe nye venskaber.

Svendborg Kommune er et sted, hvor fritidsaktiviteter, sport og foreningsliv blomstrer. Uanset om du er voksen eller barn, vil du finde et væld af muligheder for at udforske dine interesser og deltage i spændende aktiviteter. Kom og oplev alt det, som Svendborg Kommune har at tilbyde, og bliv en del af det aktive og mangfoldige fællesskab, der findes her.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk