Om Jumping Fitness Svendborg

Klub CVR: 42204366

Sjov og effektiv træning med høj puls og sved på panden. Jumping Fitness er de seneste år blevet meget populært i Danmark. Intime rammer og fællesskab

Nyhed i Svendborg:
Jumping Fitness på Rytterhaven/Fåborgvej.
- effektiv og sjov træning!
Hop med på den nye fitness-trend i Jumping Fitness Svendborgs nye og moderne center. Her står 35 trampoliner, fed musik, lækkert lys og uddannet/certificeret instruktør klar til at give dig sved på panden, høj puls og en gang effektiv træning og fedtforbrænding.

Jumping Fitness forbedrer styrkelsen af de komplekse muskler i hele kroppen og er takket være trampolinens bløde affjedring velegnet til genopbygning efter skader. Jumping® Fitness har en gunstig virkning på det kardiovaskulære system, øger lungekapaciteten og den overordnede udholdenhed.

Her kan alle være med, og du kan træne, når du har tid og lyst, for der er hold hver dag: Formiddag, eftermiddag, aften - og i weekenderne.

Du binder dig ikke med et længere abonnement, men betaler blot 49,95,- for en times træning. Du kan også med fordel købe et klippekort og opnå rabat. Vi glæder os til at se dig!

"Spring i form med Jumping Fitness. Få pulsen op og forbrænd kalorier på en sjov og effektiv træning."

Cristina Thorbjørnsen, indehaver.


Jumping Fitness er et dynamisk fitnessprogram, som udføres på specielt udviklede trampoliner.

Grundlaget for Jumping Fitness er en kombination af hurtige og langsomme spring, variationer af traditionelle aerobictrin, dynamiske sprint og "powersport"-elementer.

Jumping Fitness er en fantastisk kardiotræning kombineret med god musik og glade mennesker.

Jumping Fitness er tre gange mere effektiv end løb, hvilket blandt andet skyldes den konstante tyngdekraftsændring, der medfører, at mere end 400 muskler bliver aktiveret samtidig. Jumping Fitness forbedrer styrken af de komplekse muskler i hele kroppen og er takket være trampolinens bløde affjedring velegnet til genopbygning efter skader. Jumping Fitness øger lungekapaciteten og den overordnede udholdenhed.

Jumping Fitness udføres af uddannede instruktører, der er indehavere af "Jumping Basis Diploma".
"Jumping er ikke vanskelig koreografi, men er velegnet for alle."

Jumping Fitness Svendborg har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Svendborg kommune