Om Hesselager Fodbold

Klub alias: HES

Klub CVR: 42137359

Hesselager Fodbold - Sport, sammenhold og oplevelser

Hesselager Fodbold – Sport, Sammenhold og Oplevelser

Hesselager Fodbold er en fodboldklub beliggende i den lille by Hesselager på Fyn. Klubben har eksisteret i mere end 100 år og er en central del af det lokale samfund, hvor fodbold er en passion for både børn og voksne.

Kært barn har mange navne, og det gælder også for Hesselager Fodbold, som også er kendt som HES. HES er en fodboldklub beliggende i Hesselager på Fyn. Klubben har en stolt tradition for at udvikle både børn og voksne som fodboldspillere og som mennesker. HES er en klub med stort fokus på det sociale liv og det at skabe oplevelser, som spillere kan huske og tage med sig resten af livet.

Hesselager Fodbold er en klub, som har et hold for enhver aldersgruppe, og som arbejder målrettet på at udvikle den enkelte spillers fodboldfærdigheder. Uanset om man er nybegynder eller en erfaren fodboldspiller, er man altid velkommen i klubben. Klubben tilbyder fodboldtræning for alle fra 2 til 99 år og har hold til både piger og drenge i alle aldersgrupper, samt herre- og kvindeseniorhold.

For de alleryngste spillere tilbyder HES Bold og Bevægelse, som er for børn i alderen 2-5 år. Her får børnene mulighed for at udfolde sig med bolden på en sjov og legende måde, samtidig med at de får en grundlæggende forståelse for fodboldspillet og dets regler.

For de lidt ældre børn er der U7/8 MIX, som er for spillere i alderen 6-7 år. Dette hold er for både piger og drenge og er en sjov og udfordrende måde at lære at spille fodbold på. Her er der fokus på teknik, samarbejde og fair play.

For de ældre børn er der holdene U9/10 Drenge og U9/10 Piger, som er for spillere i alderen 8-9 år. På disse hold lærer spillerne mere avancerede teknikker og taktikker, samtidig med at der stadig er fokus på det sjove og sociale ved fodboldspillet.

For spillere i alderen 10-12 år er der U11/12 Drenge og U11/12 Piger. Disse hold er for de spillere, som ønsker at tage deres fodboldspil til næste niveau. Her er der fokus på at udvikle spillerens færdigheder, samtidig med at der lægges vægt på teamwork og holdånd.

For de ældre ungdomsspillere er der U14-15 Drenge og U14-16 Piger, som er for spillere i alderen 13-16 år. Her bliver spillerne udfordret på deres tekniske og taktiske færdigheder, samtidig med at der fokuseres på at udvikle spillerens fysiske og mentale styrke.

Hesselager Fodbold har også seniorhold for både mænd og kvinder. Herre Senior Serie 4 er for de spillere, som ønsker at spille på en mere seriøs og konkurrencepræget niveau, mens Herre Senior Serie 2 er for de spillere, der ønsker at spille på et endnu højere niveau. Senior Kvinder er et nyt hold, der blev dannet i 2020, og det er en stor glæde for klubben at have et hold for kvinder også.

Selvom fodbold er vores kerneaktivitet, har Hesselager Fodbold også fokus på at hjælpe medlemmerne med at udvikle sig uden for banen. Vi tilbyder forskellige workshops og kurser til vores frivillige trænere, så de hele tiden kan videreudvikle deres kompetencer og give vores spillere den bedst mulige træning. Vi tror på, at det at være træner i Hesselager Fodbold ikke kun handler om at lære spillerne om fodbold, men også om at give dem redskaber og færdigheder, som de kan bruge senere i livet.

Ud over træning og workshops afholder vi også årlige arrangementer, som for eksempel klubaftener, fælles grillfester og generalforsamlinger. Disse arrangementer er med til at skabe sammenhold og styrke fællesskabet i klubben. Vi lægger vægt på at have en åben og imødekommende kultur, hvor alle føler sig velkomne.

Hesselager Fodbold har også en stor gruppe af frivillige, som bidrager til klubben på forskellige måder. Uden dem ville det ikke være muligt at opretholde det høje niveau af træning og organisering af arrangementer. Vi sætter stor pris på deres indsats, og det er vigtigt for os at anerkende og takke dem for deres arbejde.

Hesselager Fodbold er en klub med høje ambitioner både på og uden for banen. Vi stræber efter at skabe en klub, hvor alle er velkomne og har mulighed for at udvikle sig både som fodboldspiller og menneske!

Vi ses i Hesselager Fodbold

Fodbold i Hesselager

Hesselager Fodbold har aktive fodbold hold her: Hesselager Stadion (Østergade 52). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Hesselager Fodbold har følgende fodbold hold i Hesselager.

Hesselager Stadion (Østergade 52):
Fodboldtræning for U7/8 Mix | Tirsdage, kl. 16:30 - 17:30
Fodbold for Piger - U9/10 | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:00
Fodboldtræning for U11/12 Piger | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30
Fodbold for Drenge - U9/10 | Torsdage, kl. 17:00 - 18:00
Fodbold for U11/12 Drenge | Torsdage, kl. 17:00 - 18:30
Kvinde Senior | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:00
Fodbold for U13/14 Piger | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30
Fodbold for U13/14 Drenge | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30
Herre Senior S2+S4 | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:00

Hesselager Fodbold har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Svendborg kommune