Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Sæby og omegns skytteforening

Sæby og omegns skytteforening har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Sæby og omegns skytteforening

Klub CVR: 29661898

Skydning er en idræt, som kan dyrkes af alle, uanset alder, køn og fysik.

Hos Sæby og Omegns Skytteforening kan du prøve kræfter med både riffel og pistolskydning.
Skydning er en sportsgren for alle aldre, hvor specielt riffelskydning egner sig godt til børn helt ned til 6 år.
Når du møder op i foreningen vil du modtage en grundig instruks fra vores uddannede instruktører, som fortæller om både sikkerhed og teknik, så du har de bedste forudsætninger for at ramme plet.

Skydning er en idræt, som kan dyrkes af alle, uanset alder, køn og fysik.

Skydning er en præcisionssport, som handler om koncentrationsevne, balance og finmotorik.
Igennem skydetræning opøves evnen til at opnå en indre ro og selvbeherskelse, så skytten kan fokusere 100 % på skydningen, og herved opnå bedre skyderesultater.

Som skytte bliver man inddelt i klasser efter alder og færdigheder, så man altid konkurrerer imod jævnbyrdige.
Mange nøjes dog med at konkurrere med sig selv, og finde motivation ved løbende at forbedre egne resultater.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med denne spændende og krævende sport, så mød op på skydebanen på en af vore træningsaftener, og prøv om skydning er noget for dig.Du behøver hverken specielt tøj eller udstyr, da alt udstyr kan lånes i foreningen. Du kan med andre ord komme ”direkte fra gaden”. På skydebanen vil der altid være en instruktør til stede, som kan hjælpe dig med din træning. Instruktøren sikrer ligeledes, at sikkerheden altid er 100 % i orden

Træningstider:

Onsdage:

16,00 - 21,00: Riffel, Pistol, luftriffel og luftpistol

Børn, juniorer og Voksne

Holdtræning: Børn og juniorer kl. 16,00.

Opstart 6. september 2023 kl. 16,00

Torsdage:

10,00 - 12,00: For dig, der har muligheden på dette tidspunkt

Opstart den 16. august 2023, kl. 10,00

Sæby og Omegns Skytteforening giver dig muligheden for at udforske spændende skydning med både pistol og riffel i hjertet af Sæby. Uanset om du er nybegynder eller har tidligere erfaring, er vores prøvetræninger den perfekte måde at dykke ned i verdenen af skydning.

Skydning med Pistol i Sæby:

Vi har dedikerede pistolhold i Nordjyllands Hallens Fond (Sæby Fritidscenter), som byder velkommen til både piger/kvinder og drenge/mænd fra 12 år og opefter. Vores onsdagstræninger fra kl. 16:00 til 21:00 giver dig mulighed for at udforske pistolens verden og forfine dine færdigheder. Uanset om du er interesseret i at konkurrere eller blot lære skydningens kunst, er du velkommen.

Skydning med Riffel i Sæby:

Vores forening tilbyder også træningsmuligheder med riffel på samme beliggenhed i Nordjyllands Hallens Fond. Vi har hold for både børn, juniorer og voksne, og aldersgrænsen begynder ved 6 år og opefter. Træningsdage varierer, og der er noget for enhver smag.

Skydning med Riffel for Børn og Juniorer: Hvis du er en ung skytte, er vores onsdagstræninger fra kl. 16:00 til 21:00 en glimrende måde at opbygge dine færdigheder og lære om sikkerhed og præcision.

Skydning med Riffel for voksne: Vores torsdagstræninger fra kl. 10:00 til 12:00 giver voksne mulighed for at skyde med riffel og deltage i fællesskabet.

Skydning med Riffel (fra 8 år): Onsdagstræninger fra kl. 16:00 til 21:00 er åbne for alle over 8 år, og her kan du prøve kræfter med riffelskydning.

Uanset hvilket hold du vælger, vil vores erfarne instruktører og dedikerede medlemmer stå klar til at hjælpe dig med at komme i gang og besvare eventuelle spørgsmål. Skydning handler om præcision, koncentration og samfund, og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores prøvetræninger. Så kom og prøv det, og lad os sammen udforske skydningens verden i Sæby.

Sæby og omegns skytteforening har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Frederikshavn kommune