Nordsjællands Triatlon Klub tryout image
Nordsjællands Triatlon Klub logo

Nordsjællands Triatlon Klub

Book en gratis prøvetræning

Book en gratis prøvetræning

Nordsjællands Triatlon Klub har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om klubben

NTK⎮Nordsjællands Triatlon Klub er klubben der rummer unge piger og drenge, som har lyst til at udvikle og dyrke de 3 discipliner triatlon består af: Svøm

Triatlon for unge i NTK Nordsjællands Triatlon Klub er en social sport, hvor klubliv, socialt sammenhold og holdånd prioriteres højt. Det er stort set kun konkurrencen, der foregår individuelt. Triatlontræningen foregår på tværs af alder, køn og niveau og er derfor et socialt samlingspunkt, hvor man møder ligesindede med samme interesse.

Triatlon i NTK⎮Nordsjællands Triatlon Klub træner vi svømning, cykling og løb.

Du tilbydes undervisning i alle tre discipliner. Du behøver ikke at “kaste” dig ud i alle tre discipliner til en start. Du kan fravælge, hvis der er noget, du ikke føler dig klar til. I NTK vægter tryghed i træningen meget højt.

I triatlon for unge er det ikke lange distancer, der trænes til. Når vi deltager til stævner er det ofte ca. 375 m svømning, 10 km cykling og 2,5 km løb.
NTK deltager hvert år i Triatlon Danmarks tri serie hvor vi altid får gode resultater. Det er selvfølgelig frivilligt for alle atleter om de vil være med i konkurrencer.

Vores træning i NTK er målrettet mod unge i alderen 12-20 år. Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med hos NTK. Blot skal alle have lyst og være motiveret til at træne. Så kan du lide at være aktiv og have det sjovt – så er vores klub helt sikkert noget for dig!
Vores cheftræner Kasper Pedersen planlægger træningen så både nybegyndere og let øvede og dem som gerne vil være elite får noget ud af hver enkelt træningspas.

Klubbens sportsgrene

Triatlon

Til lands, til vands og på cyklen. Triatlon er det man kalder en multisportsgren hvilket dækker over at det er en sport, som kombinere flere forskellige sportsgrene. En triatlon starter med svømning, dernæst cykling og slutter med løb.

De forskellige distancer
De seks mest udbredte triatlon distancer er de følgende: 4-18-4, sprint, olympisk distance, halv ironman, langdistance og ironman.
4-18-4 byder på 400 m svømning, efterfulgt af 18 kilometer på cyklen og slutter med 4 km løb. Dette er nogenlunde realistisk at kunne træne sig op til og er samtidig en god måde at prøve sig selv af på. Sprint er en anelse længere, her står det på 750 meter svømning, 20 km på jernhesten og 5 km løb. Hvis man har set triatlon til OL har man overværet mænd og kvinder først svømme 1500 meter, 40 km med cykelhjelm på for at slutte ballet af med 10 km løb. Skulle man være den konkurrenceprægede type, så er rekorderne 2 timer og 40,50 sekunder for kvinder og 1 time, 48 min og 24,01 sek for mænd. Det giver lidt at sigte efter.
Halv ironman består af 1900 meters svømning, 90 km. cykling og 21,09 km. løb. Langdistance triatlon er 3000 meters svømning, 120 km. cykling og 30 km. løb. Er man bidt af en gal triatlet og skal man være sikker på at imponere, så kan man forsøge at gennemføre en ironman. Denne - nærmest - ekstremsport består af intet mindre end 3800 meters svømning, en cykeltur på 180 km. (eller det man vil kalde en halv lang tour de france etape) for så at slutte med 42,195 km løb også kendt som et maraton. 

Hvis du som os bliver forpustet blot ved tanken om en Ironman, så bare rolig, en triatlon er trods alt meget andet end ironman. 


Jack of all trades
Det er ingen hemmelighed at en triatlon kræver at man kan lidt af det hele, men så er det jo godt at man kan få det trænet. Det kræver at du er sikker og tryg i vandet. At svømme trænere kroppen rigtig godt og styrker både ryg og arme, så det er en sund og god motionsform. Dernæst skal du ikke være bleg for at give den gas på cyklen, hvilket blandt andet er med til at give gode faste og stærke lår samt en god kondition. Til sidst lukker man ballet med en løbetur hvor det igen handler om ben og kondition, men særligt i en triatlon, også om evnen til at kunne æde sig selv og løbe videre selvom man har mælkesyre til op over ørene.

Det er ikke nok at man bare er god til den ene disciplin, for så taber man for meget på de andre. Det kræver derfor også selv disciplin og evnen til også at træne de ting man ikke nødvendigvis synes er det sjoveste. Til gengæld får du en ekstrem sund motionsform, og ved at gøre det igennem en klub, for du også et netværk, som kan hjælpe dig med at komme til træning og give dig den sidste motivation for at tag et træningspas mere. På motivu.dk kan du se mere om de steder hvor du kan træne op til en triatlon. Her kan du få hjælp af folk som har gjort det i mange år og ved hvad det kræver af træning. Da triatlon er en niche sport, kan du vide dig sikker på, at de trænere som tilbyder deres hjælp i klubberne, er nogen der virkelig brænder for sporten.

Kom nemt og godt i gang med triatlon
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til triatlon, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om triatlon er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Som multisport byder triatlon på mange udfordringer, men at det byder på tre er nok til at vi ikke synes at en fjerde udfordring skal være at melde sig til. Derfor har vi hos Motivu gjort nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale triatlonklub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse med starten på din triatlon!

Svømning

Svømmetræning
Har du en vaskeægte vandhund gemt inde i maven, og er du typen, der elsker alt, hvad der dufter af svømning og vandsport? Har du et barn eller flere børn, der har brug for svømmeundervisning og måske bogstavelig talt trænger til at blive skubbet ud på dybt vand? Eller måske du selv har problemer med at få motioneret og trænet i hverdagen og derfor søger fast svømmetræning for begyndere såvel som øvede? Uanset hvilket svømmerelateret behov, interessefelt og ønske du måtte have, kan du uden tvivl finde en perfekt løsning lige her på Motivu.dk.

Vi har nemlig samlet et bredt udvalg af tilbud inden for svømning, svømmetræning, svømmeundervisning og vandsportsaktiviteter fordelt på en lang række svømmeklubber rundt omkring i Danmark. På den måde kan du hurtigt få et overblik over dine mange muligheder og nemt finde den svømmeklub, der ligger lige i nærheden af dig, samt det tilbud, der matcher dine eller dine børns interesser. Tjek det store udvalg ud her på siden, og book en gratis prøvetime allerede i dag.


Hvorfor skal du eller dit barn vælge svømmetræning og svømmeundervisning?
Men hvorfor skal du overhovedet bruge tid på ugentlig svømmetræning, svømmeundervisning eller andre vandsportsaktiviteter? Jo, det er der faktisk rigtig mange gode grunde til.

For det første er svømning en aktivitet, der forener sjov og leg på den ene side med motion og motorisk læring på den anden side. Du slår altså populært sagt to fluer med ét smæk, samtidig med at du får sikret fysisk aktivitet flere gange om ugen, hvilket anbefales af sundhedsstyrelsen.

For det andet er svømning en effektiv motionsform, der bidrager til betydelig kalorieforbrænding, og som samtidig er skånsom i forhold til muskel- og ledbelastning. Og med et skræddersyet svømmetræningsprogram, fast privatundervisning eller kollektiv holdtræning i en svømmeklub får du en god grund til rent faktisk at komme op af sofaen og få rørt dig i hverdagen.

For det tredje er det videnskabeligt bevist, at svømning for børn og voksne generelt er sundt for både krop og sjæl – uafhængig af hvilken form for svømning eller svømmetræning der er tale om.

Kort sagt: Svømmetræning er bogstavelig talt et sundt afbræk fra hverdagens stress og jag, hvor du får mulighed for at udfolde dig fysisk og opbygge fornyet energi til hverdagens øvrige gøremål.


Et væld af forskellige typer svømmeundervisning – for voksne, børn og vandhunde
Svømning er en ekstremt bred kategori, der under sig samler et væld af discipliner – herunder ikke mindst svømmetræning i forskellige afskygninger. Mulighederne er mangfoldige, og det kan derfor være helt uoverskueligt at finde hoved og hale i, hvilken form for svømning eller svømmeaktivitet der passer bedst til dine behov og interesser.

Netop derfor har vi hos Motivu.dk gjort det nemt og overskueligt for dig. Her på siden har vi samlet en bred vifte af svømmetræningstilbud fra idrætsforeninger og svømmeklubber landet over. Du kan vælge mellem alt lige fra de klassiske og mest udbredte former for svømmetræning til de mere særegne vandsportsaktiviteter eller tilpassede svømmeundervisning.

Blandt foreningernes og svømmeklubbernes mange muligheder finder du eksempelvis:

·      Svømmeundervisning for børn
·      Svømmeundervisning for voksne
·      Svømmetræning for begyndere, let øvede og øvede
·      Svømning med fokus på tilvænning til vand
·      Undervandsrugby
·      Vandpolo
·      Seniorsvømning (+50 år).

Og mange andre spændende kategorier. Her på siden kan du med andre ord finde udgaver af svømning for børn, voksne og alle typer vandhunde i alle tænkelige aldersgrupper. Tjek det brede udvalg ud, og book en gratis prøvetime online til netop den svømmeklub, der ligger tættest på dig.


En lokal svømmeklub gør din svømmetræning til et socialt fællesskab
Der er stor forskel på at svømme på egen hånd i en svømmehal i forhold til at møde op i en svømmeklub og dyrke svømmetræning, svømmeundervisning eller vandsport sammen med andre holddeltagere. Svømmeklubber repræsenterer nemlig et stærkt socialt fællesskab, der er spundet op omkring en fælles interesse for vand, fysisk udfoldelse, sjov, leg, læring og samvær – uafhængig af typen af svømmeundervisning. Voksne og børn møder op i svømmeklubben med et fælles mål og den samme gode indstilling, hvilket skaber et unikt sammenhold, som ligger ud over selve svømningen.

På Motivu.dk kan vi i samarbejde med DGI præsentere et bredt netværk af gode, lokale og kvalitetsstemplede svømmeklubber fra hele landet, hvilket er din personlige garanti for at kunne finde en svømmeklub i dit geografiske nærområde. Samtlige svømmeklubber er udstyret med veluddannede og professionelle trænere, der har dyb passion for deres fag og et stort fokus på både glæden og sikkerheden ved svømning. På den måde kan du trygt og roligt kaste dig ud på dybt vand og udfordre dig selv i din svømmetræning og på den måde opnå en stejl læringskurve.

Med en svømmeklub eller idrætsforening får du altså både socialt fællesskab og sikre rammer, der giver dig eller dine børn de optimale betingelser for at lære at svømme på den rigtige måde.


Find et skræddersyet svømmetræningsprogram – nøjagtig efter dine behov
Hos Motivu.dk går vi ind for, at svømning er for alle. Det betyder også, at du her på siden kan finde svømmeundervisning, svømmetræning og vandsport, der henvender sig til alle niveauer. Uanset om du eller dine børn ikke er vant til eller føler jer utrygge ved kontakt med vand, eller om du allerede er en haj til svømning, er der et svømmetræningsprogram eller en vandaktivitet, der matcher lige nøjagtig dine evner og ambitioner.

Foreningerne tilbyder alt lige fra svømmetræning for begyndere med fokus på læring til mere udfordrende og fysisk krævende træningsforløb. Skulle du være på udkig efter en specifik svømmedisciplin, eksempelvis crawl, er de også leveringsdygtige med specialiserede svømmetræningsprogrammer i lige netop den svømmestilart, du ønsker. Og derudover har mange af de svømmeklubber, som vi samarbejder med, en række særlige voksenkoncepter og -events med forskellige temaer og fokusser. 

Tag på opdagelse her på siden, og find det tilbud, der er som skræddersyet til dig og dine behov.


Book en gratis prøvetime her – og kom godt i gang med din svømmetræning
Har du eller dine børn lyst til at begynde til svømmeundervisning, men kan du ikke lige overskue at finde ud af, hvilken svømmeklub der ligger i nærheden? Og måske du også er lidt usikker på, om den specifikke type svømmetræning, du har udset dig, nu egentlig også er det rette valg? Bare rolig: Vi har løsningen til dig.

Hos Motivu.dk har vi nemlig sat alle dine valgmuligheder i system og gjort det nemt, hurtigt og simpelt at træffe den rigtige beslutning. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning, så du kvit og frit kan afprøve, hvorvidt svømning er noget for dig.

Det hele foregår online her på siden, hvor du kan vælge mellem alle idrætsforeningernes og svømmeklubbernes mange tilbud. Det eneste, du rent faktisk skal gøre, er at vælge den dato og det klokkeslæt, som passer ind i din og/eller dine børns kalender og derefter udfylde vores online kontaktformular med følgende kontaktinformationer:

·      Fornavn
·      Efternavn
·      E-mail
·      Telefonnummer
·      Eventuelt dit barns navn og efternavn samt fødselsår.

Og vupti – så er du tilmeldt dig til din gratis prøvetræning. Nemt, hurtigt og ubesværet.

På samtlige svømmetræningstilbud kan du i øvrigt orientere dig om, hvor mange ledige pladser de hver især har. Skulle du have nogle former for spørgsmål til en af svømmeydelserne eller, hvordan man booker en gratis prøvetræning, må du endelig ikke tøve med at kontakte os pr. e-mail kontakt@motivu.dk eller telefon +45 21832321.

Rigtig god fornøjelse og svømmelyst!


Løb

Det kan være svært at snørre skoene og komme ud af døren for at løbe en tur. Dagen kan have været hård, det kan være koldt udenfor og mørket falder så småt på. Det spøjse ved løb er, at man ved det er godt for en. At motionen er sund, at man har det godt når man kommer hjem og at hovedet bliver clearet så snart man har løbet de første par hundrede meter. Alligevel kan det være svært at komme afsted, men så er det jo heldigt, at du kan melde dig ind i en løbeklub for at få det sidste skub til at komme ud af døren. 

Interval, langdistance eller bare for sundheden
Det kan være med forskellige mål at man starter på at løbe. For nogen er det for at begynde at leve et sundere liv med mere motion. For andre er det målet om at løbe et specifikt løb eller distance på en god tid. For helt tredje kan det bare være for at få motion sammen med andre, men hvor det ikke kræver andet end at møde op og et par løbesko. Uagtet hvem af disse typer du eller dit barn er, så har vi på motivu.dk en løbeklub, som passer til jer.

Det kan være løbetræning for begyndere og letøvede, hvor det handler om at komme i gang med at løbe. Hos FIF Atletik & Motion foregår det med en 5-10 km distance og passer derfor godt til dem, som gerne vil løbe royal run. Det kan være Mini Runners hos HvRunners for børn i alderen 7-9 år. Det er for børn som gerne vil være aktive og lære at holde af at dyrke motion. Her er fokus - udover på løb - også på motorisk træning og det at have det sjovt med idræt. Et sidste eksempel fra motivu.dk er en personlig favorit i form af 10-20-30 løb. Det er en øvelse som ingen rigtig holder af, men som virkelig presser løberen på en fed måde. I alt sin enkelhed så handler det om at starte i 30 sekunder i et lavt tempo, derfra sætter man tempo på i 20 sekunder for at slutte med 10 sekunders sprint. Hos Blovstrød Løverne gør man det fem gange før man holder to minutters pause, for så at gøre det fem gange mere. Det er en hård, men ekstrem sund træningsform hvis fordele blandt andet er: hurtig og god kondition, øget forbrænding i op til 24 timer efter og gunstig effekt på kolesterolindholdet i blodet.

Der er altså mange forskellige typer løb, man kan melde sig til på Motivu, nu skal du bare finde den, som passer bedst til dig.

Sjovt at løbe - sjovere i fællesskab
Som nævnt i indledningen, så kan det være svært at tag sig sammen til at komme ud af døren. Der er altid en undskyldning for at lade vær, men i en klub for du en grund til at tage afsted. Det kan være det gode kammeratskab, som trækker, det kan være følelsen af pligt og det faktum at hvis man først har sagt A så har man også sagt B. Hvorom alting er, så hjælper det at være med i en klub, på lysten til at dyrke motion.

Udover en ekstra grund til at tag til træning, for du i en løbeklub også et socialt netværk som gør det hyggeligt at være til træning. Det hjælper til at man kan presse hinanden, have det sjovt med at konkurrere, men også hjælpe hinanden når benene ikke lige er som man havde håbet på. På løbeturene kan man alt efter tempo og mål få hygge snakket lidt, mens man ser naturen passere forbi. Så nu skal du bare spørge dig selv, har du virkelig lyst til at lade vær med at melde dig ind i en løbeklub? Dernæst kan du spørge dig selv hvordan du melder dig til en træning, men det har vi svaret på.


Kom nemt og godt i gang med løb
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til løb, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om løb er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Det kan være hårdt nok at komme i gang med at løbe, så lad det være knap så hårdt at melde sig til en træning. Hos Motivu har vi gjort nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale løbeklub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse med starten på din løbetur!


Klubben er en del af

Rudersdal kommune

Rudersdal:

Rudersdal er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Rudersdal er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Rudersdal står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Kongens Lyngby, Virum, Holte, Nærum, Skodsborg, Vedbæk, Hørsholm, Birkerød som har et centralt mødested for byens borgere i Rudersdal.

I Rudersdal findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Akademisk Skytteforening, Birkerød Badmintonhal, Birkerød Idrætscenter, Birkerød Ridecenter, Birkerød Skole, Birkerød Tennis- og squashanlæg, Bistrupskolen, Dronninggårdskolen, Egebækskolen, Egene Ridecenter, Elleslettegård Ridecenter, SATS Bistrupvej Rudersdal, SATS Rundforbivej Rudersdal, Fitness World Birkerød Kongevej Rudersdal, Fitness World Holte Midtpunkt Rudersdal, Furesø Golfklub, Gøngehusfarmen, Holte Ride-Klub, Holte Tennisklub, Høsterkøb Skole, Impuls Motionscenter, Nordvangsparken, Ny Holte Skole, Nærum Gymnasium, Nærum Privatskole, Nærum Skole, Nærum Tennisklub, Nærum Ungecenter, Petersborg Ridebaner, Rudegaard Idrætsanlæg, Rudersdal Tennisklub, Rundforbi Idrætsanlæg, Rundforbi Tennishal, Sjælsøskolen, Skodsborg Kurhotel, Kurhotel Skodsborg, Skovlyskolen, Skydeanlæg ved Tornevangsvej, Søllerød Golfklub, Søndervangshallen, Toftevangsskolen, Trørød Tennisklub, Trørødskolen, Vangeboskolen, Vedbæk Skole, Vedbæk Stadion, Vedbæk Tennisklub, Ørholm Ryttergård, Søhuset Motionscenter, Energii Øverødvej Rudersdal, LOOP Fitness Nærumvænge Torv Rudersdal, FysioDanmark Søndervangen Rudersdal, LOOP Fitness Hovedgaden Rudersdal, Kirkeskoven, Rude Skov, Geelskov, Ravneholm Skov, Bistrup Hegn, Rude Skov Nord, Geel Skov, Kaatsu Fitness Holte Midtpunkt Rudersdal, Birkerød Skatepark, Vedbæk Minirampe, Vedbæk Skatepark som ligger i Rudersdal.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk