Om Nordsjællands Triatlon Klub

Klub alias: NTK

Klub CVR: 42570761

NTK⎮Nordsjællands Triatlon Klub er klubben der rummer unge piger og drenge, som har lyst til at udvikle og dyrke de 3 discipliner triatlon består af: Svøm

Triatlon for unge i NTK Nordsjællands Triatlon Klub er en social sport, hvor klubliv, socialt sammenhold og holdånd prioriteres højt. Det er stort set kun konkurrencen, der foregår individuelt. Triatlontræningen foregår på tværs af alder, køn og niveau og er derfor et socialt samlingspunkt, hvor man møder ligesindede med samme interesse.

Triatlon i NTK⎮Nordsjællands Triatlon Klub træner vi svømning, cykling og løb.

Du tilbydes undervisning i alle tre discipliner. Du behøver ikke at “kaste” dig ud i alle tre discipliner til en start. Du kan fravælge, hvis der er noget, du ikke føler dig klar til. I NTK vægter tryghed i træningen meget højt.

I triatlon for unge er det ikke lange distancer, der trænes til. Når vi deltager til stævner er det ofte ca. 300 m svømning, 10 km cykling og 2,5 km løb.
NTK deltager hvert år i Triatlon Danmarks tri DM serie hvor vi altid får gode resultater. Det er selvfølgelig frivilligt for alle atleter om de vil være med i konkurrencer.

Vores træning i NTK er målrettet mod unge i alderen 12-24 år. Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med hos NTK. Blot skal alle have lyst og være motiveret til at træne. Så kan du lide at være aktiv og have det sjovt – så er vores klub helt sikkert noget for dig!

Vores cheftræner Morten Rajczik planlægger træningen så både nybegyndere og let øvede og dem som gerne vil være elite får noget ud af hver enkelt træningspas.

Triatlon i Lillerød

Nordsjællands Triatlon Klub har aktive triatlon hold her: Engholm Svømmehal (Kratbjergskolen Afdeling Engholm) (Lærkenborg Alle 1a). Holdene træner tirsdage og lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 12 - 24 årige.

Nordsjællands Triatlon Klub har følgende triatlon hold i Lillerød.

Engholm Svømmehal (Kratbjergskolen Afdeling Engholm) (Lærkenborg Alle 1a):
Løb og svømning | Tirsdage, kl. 17:45 - 20:45
Svømning, løb og cykling | Lørdage, kl. 08:00 - 11:00

Triatlon i Blovstrød

Nordsjællands Triatlon Klub har aktive triatlon hold her: Blovstrød Svømmehal (Byagervej 12). Holdene træner fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 12 - 24 årige.

Nordsjællands Triatlon Klub har følgende triatlon hold i Blovstrød.

Blovstrød Svømmehal (Byagervej 12):
Svømning, løb og cykling | Fredage, kl. 15:30 - 18:00

Triatlon i Birkerød

Nordsjællands Triatlon Klub har aktive triatlon hold her: Birkerød Idrætscenter (Bistrupvej 1). Holdene træner søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 12 - 24 årige.

Nordsjællands Triatlon Klub har følgende triatlon hold i Birkerød.

Birkerød Idrætscenter (Bistrupvej 1):
Cykling - Triatlon | Søndage, kl. 10:00 - 13:00

Nordsjællands Triatlon Klub har træninger i følgende byer: