Om klubben

Klub alias: H.H.I

H.H.I. - foreningen for dem med særlige behov.

H.H.I. - Foreningen for dem med særlige behov, er en lille idrætsforening i Haderslev vi har i øjeblikket ca 50 medlemmer vi tilbyder i øjeblikket motions floorball, og andre idræts aktiviteter foreningen vores formål er at samle så mange idræts udøver med særlige behov som muligt klubben blev Stiftet den 15. maj 1979.. Foreningen er tilsluttet Parasport, Haderslev Samvirke og Danmarks Idræts – Forbund. DGI. vi har fokus på kammeratskab hvor der skal være plads til alle udover Floorball tilbyder foreningen følgende idrætsgrene Hal hockey samt Boccia du kan læse mere om foreningen på vores hjemmeside. haderslevhandicap.dk hvor du også finder yderlig info omkring foreningen.

Klubbens sportsgren

Floorball

Du kender måske floorball fra idrætstimerne eller har måske hørt om det en gang eller to. Modsat andre sportsgrene er det en forholdsvis ny sport som stadig er i udvikling, og som bliver mere og mere populært. 
 

Hvad er floorball?
 
Floorball er en del af hockey familien (andre populær sport i denne genre er Ishockey og hockey), som er kendetegnet ved, at det spilles med en stav og bold. Floorball startede ikke som sig egen sportsgren, men var en træningsform for ishockeyspillere, når de ikke var på isen, det blev dog etableret som sin egen sportsgren og er mest populært i Europa specielt Sverige. 
 
Floorball er en mulighed for at dyrke motion i et holdfælleskab, der er fokus på sammenhold, teknik og træning. Det er sjovt og nemt at starte til, man kan starte med at spille stavsporten med det samme. 
 

Hvor kan jeg spille floorball?
 
På motivu kan du både finde floorball på motions niveau og mere seriøst med fokus på kampe, her kan du se, hvilke steder i landet, du kan melde dig til en gratis prøvetræning i floorball. Blandt andet kan man finde mange børne og ungdomshold hos Frederiksberg og Vanløse Floorballklubber, som danner en af landets største floorballklubber, flere af holdene deltager i Danmarksturneringen under Floorball Danmark. Her er træningen en god blanding af sjov og leg, såvel som fokus på teknik og performance. Hos Aalborg Flyers Floorball Club er det muligt at komme til prøvetræning på deres damehold, hvis man er let øvede inden for sportsgrenen, det er desuden den ældste registrerede Floorball klub i Danmark. Er man mere til motions floorball, er der diverse foreninger og klubber der tilbyder det, blandt andet Måløv Idræts Forening og Idræt i dagtimerne. Floorball er for alle, det er derfor muligt at finde holdet, der passer lige præcis dig eller dit barn. 
 
Kom nemt og godt i gang med floorball.
 
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til floorball, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning, så du kvit og frit, kan prøve om lige præcis floorball er det rette valg for dig eller dit barn.
For at gøre det nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Alt du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:

  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår
Hos Motivu har vi gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale floorball klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk
 
God fornøjelse!

Klubben er en del af

Haderslev kommune

Haderslev:

Haderslev er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Haderslev er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Haderslev står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Christiansfeld, Hejls, Haderslev, Vojens, Gram, Toftlund, Agerskov, Bevtoft, Sommersted, Rødding som har et centralt mødested for byens borgere i Haderslev.

I Haderslev findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Arnum Idrætsanlæg, Beredskabsstyrelsen Haderslev, Bevtoft Hallen, Gram Motionscenter, Den Gl. Katedralskoles, Fighter Wing Skrydstrup, Fitness One, Fitness World Vinkelvej Haderslev, Fjelstruphallen, Fællesskole Nustrup Sommersted, Fællesskolen Bevtoft, Fællesskolen Favrdal, Fællesskolen Fjelstrup, Fællesskolen Over Jerstal, Fællesskolen Starup Øsby - Starup Afdelingen, Gammelbro Camping, Gram Fritidscenter, Gram Tennisanlæg, Gram Ridecenter, Gram Skole, Gram Skyttecenter, Haderslev Familie og Firma Sport, skydeanlæg, Haderslev Golfklub, Haderslev Hallen, Haderslev Idrætscenter, Sport og Fitness Østergade Haderslev, Haderslev Kaserne, Haderslev Katedralskoles, Haderslev Kristne Friskole, Haderslev Skyttekreds, Halk Hejsager Beboerforening, Hammelev Skole, Hammelevhal, Hjerndrup Forsamlingshus, Hoptrup Skole, Kløvermarkens Idrætsanlæg, Lagoniskolen Unionvej, Lagoniskolen Østergade, Marstrup Hallen, Marstrup sportsplads, Moltrup, Moltrup Skole, Multihuset Egehuset, Nustrup, Nustrup Stadion, Nustrup Rideklub, Næshallen, Odinsvej Haderslev, Opstrammeren, Orange Fitness Bygnaf Haderslev, Pulz Fitness, Revsø og Omegns Rideklub, Ridecenter Møllen, Riisgård Sportsrideklub, Santé Fitness, Sct. Severin Skole, Simmersted Multihuset, Skrydstrup Skole, Skydepavillonen, Sommersted If's Anlæg, boldbaner, Sommersted Sportsplads, Starup, Starup Tennisklub, Sønder Otting Skole, Vandlinggård Hesteopstaldning, Vedsted, Vedsted Fælleshus, Vilstrup, Vojens Bold og Idrætsklub, Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole, Vojens Hallerne, Vojens Skyttecenter, Vojens Tennisklub, Øsby Hallen, Øsby Skole, Øsby Stadion, Local Fitness Jomfrustien Haderslev, Louiselund Ridecenter, Skydebanen Vesterskoven, Simmersted jagtforenings flugtskydningsbane, Tiset Jagtforening, Fole Hal, Fole Stadion, Oksenvad Ifs anlæg, LOOP Fitness Rådhuscentret Haderslev, Local Fitness Lyøvej Haderslev, Ponyklubben i Haderslev, LOOP Fitness Vinkelvej Haderslev, Haderslev Vesterskov, Varbergparken, Haderslev Syd, Pamhule - Dyrehaven, Vojens Fritidscenter, Tørning Mølle, Stensbæk Plantage, Pamhule Skov, Haderslev Dam, Haderslev Skatepark, Haderslev Ungdomsskole Skatepark, Multihuset Haderslev, StreetDome, ProRepubliQ Grønningen Haderslev som ligger i Haderslev.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk