Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 3 åbne hold i Lyngby Baseball & Softball Klub

Lokation

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Lyngby Baseball & Softball Klub

Klub alias: Jokers

Klub CVR: 31353882

En klub med et fantastisk sammenhold og plads til alle!

Vi er den første baseball klub i DK, som kan tilbyde et seriøst ungdomsprogram.
Vi kan tilbyde baseball til piger og drenge i alle aldre.

Vi har til at starte med Rookies i alderen U8, så har vi Minors i alderen U10, og derefter Majors i alderen U12. Er man helt ny, kan man som 13 årige, være med sammen med de 12 årige til at starte med, men ens fysik vil hurtigt sende på på det næste hold. Det næste hold er så Juniors U15, et hold for de store piger og drenge.
Vi kan også tilbyde senior baseball, hvor det er omkring de 15 årige og videre op ad.

Til sidst kan vi tilbyde Slowpitch Softball for de lidt ældre +35 år. Holdet består af både nye spillere, forældre samt meget rutineret spillere. På trods af det meget store niveau forskel, har vi et hold hvor vi virkelig hygger os sammen.

Vi har et mål, at vi gerne vil kunne tilbyde baseball eller softball til piger i en ren pigeturnering. Er du pige, og godt kan lide at spille rundbold, så tag endelig kontakt til os, så få vi holdet op og stå.

Klubbens trænerteam er bestående af mange meget dygtige trænere, med et højt niveau, som kan udvikle de unge på kort tid. På trods af det høje niveau, er vi bevist omkring, at børn skal trænes som børn, og ikke som små voksen.

Vi glæder os meget, til at tage imod dig/jer til træning, vi ses på anlægget!


Lyngby Baseball og Softball klub er en lokal sportsklub, der er dedikeret til at bringe glæde og sundhed til lokalsamfundet gennem baseball og softball. Vi er en klub med en stærk tradition for at tage imod nye medlemmer, og vi ønsker at dele vores kærlighed til sporten med alle, der er interesseret i at spille.

Vores klub er hjemsted for både baseball og softball hold, og vi byder spillere i alle aldre og niveauer velkommen. Uanset om du er en erfaren spiller eller aldrig har prøvet sporten før, så har vi et hold for dig. Vores klub er kendt for at have en varm og imødekommende atmosfære, og vores erfarne trænere og erfarne spillere vil hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder og få det bedste ud af dit potentiale.

Hvad er forskellen mellem baseball og softball?

Mange mennesker forveksler ofte baseball og softball, men selvom sportene har nogle ligheder, er der også nogle vigtige forskelle. Baseball spilles normalt på en større bane end softball, og bolden er mindre og hårdere. Softball er også en lidt lettere sport at spille, da bolden er større og blødere, og banen er mindre. Begge sportsgrene kræver dog gode fysiske færdigheder, og begge kan være meget sjove at spille.

Hvordan kan man blive medlem af Lyngby Baseball og Softball klub?

Det er meget nemt at blive medlem af vores klub. Først og fremmest skal du besøge vores hjemmeside og finde den sektion, der beskriver tilmeldingsprocessen. Du vil blive bedt om at udfylde en formular med nogle personlige oplysninger og vælge det hold, du vil spille på. Hvis du ikke er sikker på, hvilket hold der passer bedst til dig, kan du kontakte vores trænere, og de vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Hvor ofte træner I?

Vores hold træner normalt en til to gange om ugen, afhængigt af niveauet og træningsprogrammet. Træningstiderne kan variere afhængigt af holdet og årstiden. Vi træner typisk udendørs fra foråret til efteråret, og indendørs om vinteren.

Hvad er fordelene ved at spille baseball og softball?

Der er mange fordele ved at spille baseball og softball. For det første er det en sjov og udfordrende sport, der giver dig mulighed for at forbedre dine fysiske færdigheder og samarbejdsevner. Baseball og softball er også gode til at forbedre din kondition, da sportene kræver, at du er hurtig, stærk og smidig. Derudover kan det også være en god måde at møde nye mennesker og opbygge venskaber i en aktiv og sund sammenhæng.

Hvordan kan man forbedre sine færdigheder i baseball og softball?

For at forbedre dine færdigheder i baseball og softball er det vigtigt at træne regelmæssigt og have en god træningsplan. Hos Lyngby Baseball og Softball klub tilbyder vi træning på alle niveauer, så du kan få den rette træning, der passer til dit niveau og dine behov.

Vi har erfarne trænere, der er dedikerede til at hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder. De vil give dig individuel opmærksomhed og tilpasse træningen efter dine behov og mål. Vi fokuserer på både teknik og taktik i vores træning, og vi sørger for, at alle spillere har det sjovt og føler sig inkluderet.

Hvad er klubbens mål?

Vores mål som klub er at skabe en positiv og inkluderende atmosfære for alle vores medlemmer. Vi ønsker at skabe et fællesskab, hvor alle føler sig velkomne og værdsatte. Vi er også dedikerede til at udvikle vores spillere og hjælpe dem med at opnå deres mål, hvad enten det er at blive professionel eller blot at have det sjovt med sporten.

Vi er også engagerede i at fremme baseball og softball som sport i lokalsamfundet. Vi samarbejder med andre klubber og organisationer for at skabe flere muligheder for at spille og lære om sporten.

Hvordan fungerer turneringer og kampe?

Som medlem af vores klub har du mulighed for at deltage i turneringer og kampe både nationalt og internationalt. Vi arrangerer også egne turneringer og kampe på klubniveau. Dette giver vores spillere mulighed for at prøve deres færdigheder i konkurrence og lære af andre spillere og hold.

Vi tager også sikkerheden meget alvorligt, og vi sørger for at følge alle sikkerhedsregler og protokoller. Vi har erfarne dommere og holdledere, der sikrer fair play og en positiv oplevelse for alle spillere.

Hvordan kan jeg lære mere om Lyngby Baseball og Softball klub?

Du kan besøge vores hjemmeside for mere information om klubben, vores hold, tilmelding og træningstider. Du kan også kontakte vores trænere eller klubledere for at få yderligere oplysninger eller spørgsmål om klubben.

I Lyngby Baseball og Softball klub er vi altid glade for at tage imod nye medlemmer, uanset om du er en erfaren spiller eller en begynder. Vi byder alle velkommen til vores klub og ser frem til at se dig på banen!

Baseball i Fortunen

Lyngby Baseball & Softball Klub har aktive baseball hold her: Trongårdsskolen (Trongårdsvej 50). Holdene træner torsdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 12 - 15 årige.

Lyngby Baseball & Softball Klub har følgende baseball hold i Fortunen.

Trongårdsskolen (Trongårdsvej 50):
Baseball Outdoors U15 Practice | Søndage, kl. 14:00 - 16:00
Baseball U15 Practice | Torsdage, kl. 17:00 - 19:00

Baseball i Sorgenfri

Lyngby Baseball & Softball Klub har aktive baseball hold her: Hummeltoftehallen (Grønnevej 218). Holdene træner søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 12 - 15 årige.

Lyngby Baseball & Softball Klub har følgende baseball hold i Sorgenfri.

Hummeltoftehallen (Grønnevej 218):
Baseball U15 Practice - Indoor | Søndage, kl. 14:00 - 16:00

Lyngby Baseball & Softball Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Lyngby-Taarbæk kommune