Om Lyngby Baseball & Softball Klub

Klub alias: Jokers

Klub CVR: 31363882

En klub med et fantastisk sammenhold og plads til alle!

Vi er den første baseball klub i DK, som kan tilbyde et seriøst ungdomsprogram.
Vi kan tilbyde baseball til piger og drenge i alle aldre.

Vi har til at starte med Rookies i alderen U8, så har vi Minors i alderen U10, og derefter Majors i alderen U12. Er man helt ny, kan man som 13 årige, være med sammen med de 12 årige til at starte med, men ens fysik vil hurtigt sende på på det næste hold. Det næste hold er så Juniors U15, et hold for de store piger og drenge.
Vi kan også tilbyde senior baseball, hvor det er omkring de 15 årige og videre op ad.

Til sidst kan vi tilbyde Slowpitch Softball for de lidt ældre +35 år. Holdet består af både nye spillere, forældre samt meget rutineret spillere. På trods af det meget store niveau forskel, har vi et hold hvor vi virkelig hygger os sammen.

Vi har et mål, at vi gerne vil kunne tilbyde baseball eller softball til piger i en ren pigeturnering. Er du pige, og godt kan lide at spille rundbold, så tag endelig kontakt til os, så få vi holdet op og stå.

Klubbens trænerteam er bestående af mange meget dygtige trænere, med et højt niveau, som kan udvikle de unge på kort tid. På trods af det høje niveau, er vi bevist omkring, at børn skal trænes som børn, og ikke som små voksen.

Vi glæder os meget, til at tage imod dig/jer til træning, vi ses på anlægget!


Lyngby Baseball og Softball klub er en lokal sportsklub, der er dedikeret til at bringe glæde og sundhed til lokalsamfundet gennem baseball og softball. Vi er en klub med en stærk tradition for at tage imod nye medlemmer, og vi ønsker at dele vores kærlighed til sporten med alle, der er interesseret i at spille.

Vores klub er hjemsted for både baseball og softball hold, og vi byder spillere i alle aldre og niveauer velkommen. Uanset om du er en erfaren spiller eller aldrig har prøvet sporten før, så har vi et hold for dig. Vores klub er kendt for at have en varm og imødekommende atmosfære, og vores erfarne trænere og erfarne spillere vil hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder og få det bedste ud af dit potentiale.

Hvad er forskellen mellem baseball og softball?

Mange mennesker forveksler ofte baseball og softball, men selvom sportene har nogle ligheder, er der også nogle vigtige forskelle. Baseball spilles normalt på en større bane end softball, og bolden er mindre og hårdere. Softball er også en lidt lettere sport at spille, da bolden er større og blødere, og banen er mindre. Begge sportsgrene kræver dog gode fysiske færdigheder, og begge kan være meget sjove at spille.

Hvordan kan man blive medlem af Lyngby Baseball og Softball klub?

Det er meget nemt at blive medlem af vores klub. Først og fremmest skal du besøge vores hjemmeside og finde den sektion, der beskriver tilmeldingsprocessen. Du vil blive bedt om at udfylde en formular med nogle personlige oplysninger og vælge det hold, du vil spille på. Hvis du ikke er sikker på, hvilket hold der passer bedst til dig, kan du kontakte vores trænere, og de vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Hvor ofte træner I?

Vores hold træner normalt en til to gange om ugen, afhængigt af niveauet og træningsprogrammet. Træningstiderne kan variere afhængigt af holdet og årstiden. Vi træner typisk udendørs fra foråret til efteråret, og indendørs om vinteren.

Hvad er fordelene ved at spille baseball og softball?

Der er mange fordele ved at spille baseball og softball. For det første er det en sjov og udfordrende sport, der giver dig mulighed for at forbedre dine fysiske færdigheder og samarbejdsevner. Baseball og softball er også gode til at forbedre din kondition, da sportene kræver, at du er hurtig, stærk og smidig. Derudover kan det også være en god måde at møde nye mennesker og opbygge venskaber i en aktiv og sund sammenhæng.

Hvordan kan man forbedre sine færdigheder i baseball og softball?

For at forbedre dine færdigheder i baseball og softball er det vigtigt at træne regelmæssigt og have en god træningsplan. Hos Lyngby Baseball og Softball klub tilbyder vi træning på alle niveauer, så du kan få den rette træning, der passer til dit niveau og dine behov.

Vi har erfarne trænere, der er dedikerede til at hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder. De vil give dig individuel opmærksomhed og tilpasse træningen efter dine behov og mål. Vi fokuserer på både teknik og taktik i vores træning, og vi sørger for, at alle spillere har det sjovt og føler sig inkluderet.

Hvad er klubbens mål?

Vores mål som klub er at skabe en positiv og inkluderende atmosfære for alle vores medlemmer. Vi ønsker at skabe et fællesskab, hvor alle føler sig velkomne og værdsatte. Vi er også dedikerede til at udvikle vores spillere og hjælpe dem med at opnå deres mål, hvad enten det er at blive professionel eller blot at have det sjovt med sporten.

Vi er også engagerede i at fremme baseball og softball som sport i lokalsamfundet. Vi samarbejder med andre klubber og organisationer for at skabe flere muligheder for at spille og lære om sporten.

Hvordan fungerer turneringer og kampe?

Som medlem af vores klub har du mulighed for at deltage i turneringer og kampe både nationalt og internationalt. Vi arrangerer også egne turneringer og kampe på klubniveau. Dette giver vores spillere mulighed for at prøve deres færdigheder i konkurrence og lære af andre spillere og hold.

Vi tager også sikkerheden meget alvorligt, og vi sørger for at følge alle sikkerhedsregler og protokoller. Vi har erfarne dommere og holdledere, der sikrer fair play og en positiv oplevelse for alle spillere.

Hvordan kan jeg lære mere om Lyngby Baseball og Softball klub?

Du kan besøge vores hjemmeside for mere information om klubben, vores hold, tilmelding og træningstider. Du kan også kontakte vores trænere eller klubledere for at få yderligere oplysninger eller spørgsmål om klubben.

I Lyngby Baseball og Softball klub er vi altid glade for at tage imod nye medlemmer, uanset om du er en erfaren spiller eller en begynder. Vi byder alle velkommen til vores klub og ser frem til at se dig på banen!

Baseball i Fortunen

Lyngby Baseball & Softball Klub har aktive baseball hold her: Trongårdsskolen (Trongårdsvej 50). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 12 - 15 årige.

Lyngby Baseball & Softball Klub har følgende baseball hold i Fortunen.

Trongårdsskolen (Trongårdsvej 50):
Baseball U15 Advanced Practice | Mandage, kl. 15:40 - 17:25

Lyngby Baseball & Softball Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Lyngby-Taarbæk kommune

Find din næste idræt i Lyngby-Taarbæk Kommune! 
Skal du være den næste Christian Eriksen, Mikkel Damsgaard eller Frederik Gytkjær? Hvis du er mere til outdoor livet og det at lære mange praktiske ting kan det ske du skal prøve spejder? Måske synes du bare Kickboxning virker som det fedeste i verden? Eller har du altid drømt om at være den bedste i klassen til floorball? Måske har OL i Japan givet dig blod på tanden, og du vil være den næste OL deltager i Atletik. Mulighederne er mange i Lyngby-Taarbæk Kommune!

Lyngby-Taarbæk er måske bedst kendt for det professionelle fodboldhold Lyngby BK som til daglig spiller i første 1. Division, men som så sent som i 2017 vandt bronzemedaljerne i Superligaen. Lyngby BK er dog ikke den eneste klub i Kgs. Lyngby. Her har klubben Lundtofte Boldklub også hjemme. Klubben er rig på historie, men endnu rigere på dygtige frivillige som ønsker at give dig eller dit barn en god indgang til fodbold.
Lidt nord for Lyngby finder vi Virum, hvor FDF Virum har hjemme. Her er hygge, fællesskab og respekt i højsædet og med en tro på at alle har noget at bidrage med er det et behageligt sted at være. FDF Virum er ikke spejdere, men mange af de ting de laver, minder om det spejderne laver. FDF Virum er fremragende kombination af friluftsliv og leg, samtidig med at det giver gode sociale kompetencer, som kan bruges resten af livet. 

Hvis man er mere til at mærke pulsen helt oppe under ørene, så kan du eller dit barn komme til det i Lyngby Kickboxing. I Kickboxing kombineres puls, styrke, koordination, balance og smidighed, hvilket gør det til en eminent træningsform for børn såvel som voksne. Hos Lyngby Kickboxing, eller bare LKB, er teknikken i højsædet hvorfor du kan se frem til at lære en masse om hvordan tingene udføres korrekt. Til at starte med kommer du dog ikke til at slå eller sparke nogen, da sparring (kamptræning) først begynder på de øvede hold.
En anden mulighed for at få pulsen op, finder du i Lyngby Floorball Forening. Floorball er en del af hockeyfamillien hvor der spilles med 5 markspillere og en målmand. Du har måske stiftet bekendtskab med hockey til idræt i skolen, men hos LFF får du muligheden for at lære fra nogle af de bedste.
Er du blevet bidt af OL feberen og de vilde atleter fra hele verden som gav den gas i Japan, så kan du selv prøvekræfter med atletikdelen i Trongårdens IF. Du kan forvente en blanding af leg, konkurrence og teknik når du melder dig til en prøvetræning. I klubben kan du prøve alt fra løb til kast til spring, kort sagt; alt hvad hjertet kan begære.

Foreningerne i Lyngby-Taarbæk Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig. 

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk