Om KIF Tennis

Klub CVR: 14530576

Vi er Koldings hyggeligste tennisklub. Fællesskab og hygge er værdier som kendetegner os – alle er meget velkomne, og vi tager godt imod nye medlemmer.

Velkommen i KIF Tennis

Hvert forår kikker vi længselsfuldt efter maj måned, hvor vi igen kan spille tennis udendørs på grus. Selv om vi har 2 kunststofbaner med lysanlæg, hvor vi kan spille hele året, er det røde grus noget helt særligt.

KIF Tennis råder over 4 baner, beliggende ved siden af Sydbank Arena (Kolding Hallerne) i Koldings sydlige bydel. Klubben er en forening under KIF-paraplyen og drives af frivillige kræfter. Det betyder at klubben fungerer bedst, når alle løfter i flok. Om ikke andet så ved, at man bakker op om de forskellige arrangementer, der foregår i klubben. Fællesskab og hygge er værdier som kendetegner os – alle er meget velkomne, og vi tager godt imod nye medlemmer.

Klubben tilbyder prismæssigt meget attraktive kontingenter, og der kan vælges mellem helårskontingent og vinterkontingent. Der er særlige tilbud til familier, juniorer, studerende og 60+'ere.

Vi har lige p.t. et helt særligt tilbud til 60+'ere - se mere her:

Er du senior, efterlønner eller pensionist, og har du lyst til at røre dig på en sjov og
hyggelig måde i samvær med andre, så kom og prøv vores tilbud i KIF tennis,
Koldings hyggeligste tennisklub, Ambolten 2, Kolding.

Du har måske aldrig spillet tennis før eller har lagt ketsjeren på hylden for nogle år
siden og vil gerne spille lidt igen. Vores ældste aktive spiller er 86 år, så man kan blive
ved længe – og det er aldrig for sent at komme i gang.

Vi er typisk 16 – 18 spillere hver gang – til både spil og hygge. Og de, som var med sidste år vil da med igen. Så vores først oprettede hold 60+ hold, som spiller mandag og torsdag fra kl. 9.00 - 11.00 er i år nu fuldt booket med 20 deltagere.

Vi har derfor i år oprettet et nyt ekstrahold, som vi hermed tilbyder dig at deltage på og som starter i forlængelse af vores første 60+ hold, nemlig kl. 11.00 - 12.00 mandage og torsdage.

60+ Seniortennis starter mandag d. 2. maj kl. 9.00. Herefter er mandag og torsdag fra kl. 9-12 forbeholdt 60+’ere.

Kom og prøv 3 gange kvit og frit under kyndig vejledning af en kompetent træner, der hjælper dig i gang/videre i det rigtige tempo, så du oplever alle glæderne og undgår skader.

Vi lægger ketsjere og bolde til samt byder på en kop kaffe/te og brød efterfølgende.
Vi er nemlig Koldings hyggeligste tennisklub 🎾😉

Vi håber, du vil spille tennis hos os, og du har allerede taget det første skridt ved at se med her. Vi glæder os til at møde dig.

Vi har i øvrigt mange andre aktiviteter i løbet af sæsonen. Vi er sikre på der også er noget for dig – så mød op og bliv en del af fællesskabet. Vær med til at gøre klubben til byens hyggeligste tennisklub.

Ønsker du kvit og frit at prøve om tennis er noget for dig, så bare kom og prøv. Du kan låne ketcher og bolde af klubben og behøver blot udesko. Så tilmeld dig gerne 😊

Velkommen i KIF Tennis 🎾😊

KIF Tennis har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Kolding kommune