Om BK Trekanten KIF

Klub CVR: 32031188

Bowling klubben Trekanten – KIF en klub med en social profil.

Velkommen til Bowling Klubben Trekanten KIF - Danmarks største bowlingklub med en stærk social profil!

Bowling Klubben Trekanten - KIF blev grundlagt tilbage i 1978 og har siden da udviklet sig til at være Koldings og en af Danmarks mest prominente bowlingklubber. Vi er en resultatorienteret klub, der alligevel lægger vægt på at have en inkluderende og social atmosfære, hvor der er plads til alle, uanset niveau og erfaring. Vores dedikerede team af uddannede instruktører står klar til at hjælpe og guide dig på din bowlingrejse, uanset om du er nybegynder eller en erfaren spiller.

Vores faciliteter er udstyret med det nyeste tekniske udstyr inden for bowling sporten, hvilket giver dig mulighed for at udvikle og forbedre dit spil. Uanset om du er på jagt efter at forbedre dit slag, justere din kurve eller finpudse dine præcisionsfærdigheder, er vores topmoderne udstyr med til at skabe de bedste betingelser for din udvikling som bowler.

En af de ting, der gør Bowling Klubben Trekanten - KIF unik, er vores brede udbud af hold i alle klasser. Vi har Liga-hold for både herrer og damer, hvor konkurrencen er intens og niveauet er højt. For spillere, der ønsker at udfordre sig selv på et mere avanceret plan, tilbyder vores Liga-hold den perfekte platform.

Samtidig går vi ikke på kompromis med inklusionen, og derfor har vi også hold ned til Serie 2 Mix, hvor alle kan være med, uanset erfaring og færdigheder. Vi tror på, at mangfoldighed er en styrke, og det afspejler sig i vores klubmiljø, hvor vi er stolte af at have medlemmer med forskellige baggrunde og niveauer, der alle bidrager til den unikke klubånd.

Vores ungdomsafdeling er en særlig stolthed for os. Vi tror på at investere i den kommende generation af bowlere og tilbyder træning og aktiviteter, der er tilpasset de unge spillere. Vores erfarne trænere sikrer, at de unge får den bedst mulige start på deres bowlingkarriere, og vi tilskynder til kammeratskab og venskaber på tværs af alderstrin.

Udover vores sportslige aktiviteter lægger vi også vægt på at arrangere sociale begivenheder og sammenkomster. Det er her, vi styrker fællesskabet og knytter bånd mellem medlemmerne uden for banen. Gennem året afholder vi forskellige begivenheder som fester, turneringer og familie dage, der giver medlemmerne mulighed for at mødes, hygge sig og fejre vores fælles passion for bowling.

Bowling Klubben Trekanten - KIF er også involveret i lokalsamfundet og deltager aktivt i velgørenhedsarrangementer og lokale initiativer. Vi tror på at give tilbage til samfundet, der har støttet os gennem årene, og vi er stolte af at kunne bidrage positivt til vores omgivelser.

Hvis du overvejer at blive en del af Bowling Klubben Trekanten - KIF, så tøv ikke med at kontakte os! Uanset om du er en erfaren bowler eller aldrig har rørt en bowlingkugle før, er du velkommen til at deltage i vores træninger og aktiviteter. Vi tilbyder en gratis prøveperiode, så du kan opleve klubben og se, om det er noget for dig.

Sammenfatningsvis er Bowling Klubben Trekanten - KIF en af Danmarks største og mest inkluderende bowlingklubber, der byder alle velkommen. Vi er dedikerede til at fremme bowling sporten og skabe et positivt og socialt miljø for vores medlemmer. Uanset om du er på udkig efter konkurrence og resultater eller blot ønsker at have det sjovt og møde nye mennesker, så er Bowling Klubben Trekanten - KIF det perfekte sted for dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen og dele vores lidenskab for bowling med dig!

Bowling i Kolding har aldrig været sjovere, og hos Bowling Klubben Trekanten - KIF har vi en række aktive bowlinghold, der tilbyder sjov og spænding for både piger, kvinder, drenge og mænd i alderen 3 til 99+ år. Vores træningsfaciliteter er beliggende i den moderne Sydbank Arena på Ambolten 2-6, hvilket giver os de perfekte rammer for at dyrke vores passion for bowling.

For de yngste bowlere, der ønsker at udforske denne fantastiske sport, tilbyder vi et ungdomshold, hvor børn og unge i alderen 3-18 år kan lære grundlæggende bowlingteknikker og samtidig have det sjovt sammen med ligesindede. Vores erfarne og dedikerede trænere sørger for at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor børnene kan udvikle deres færdigheder og samtidig opbygge selvtillid.

Træningerne foregår om tirsdagen, fra kl. 16:00 til 17:00, og det er den perfekte eftermiddagsaktivitet for de unge i Kolding. Bowling er ikke blot en fysisk aktivitet, men også en social oplevelse, hvor venskaber dannes, og nye mennesker mødes. Vores ungdomshold er designet til at fremme samarbejde og kammeratskab, hvilket er værdifulde livsfærdigheder, der strækker sig ud over bowlingbanen.

For de mere erfarne og ambitiøse bowlers har vi også hold i andre aldersgrupper og niveauer. Vi tilbyder konkurrencedygtige Liga-hold for både herrer og damer, hvor spændingen er i top, og niveauet er udfordrende. Disse hold træner også i Sydbank Arena og er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker at tage deres bowling til næste niveau og konkurrere på højeste plan.

Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren bowler, så har Bowling Klubben Trekanten - KIF et hold, der passer til dig. Vi tror på, at bowling er en sport, der kan nydes af alle, uanset alder og færdigheder. Vores klub har et stærkt fokus på at inkludere alle medlemmer og skabe et miljø, hvor alle føler sig velkomne og værdsat.

Derudover deltager Bowling Klubben Trekanten - KIF også i lokale turneringer og stævner, hvor vores medlemmer får mulighed for at konkurrere med andre spillere og vise deres kunnen. Disse begivenheder er fantastiske muligheder for at vise vores klubånd og støtte hinanden som et hold.

Hvis du vil være en del af det sjove og spændende bowlingmiljø i Kolding, er Bowling Klubben Trekanten - KIF det perfekte valg for dig. Vores klub byder dig velkommen til at deltage i vores træningssessioner og opleve det samfund af passionerede bowlere, der venter på dig.

Kom og vær med til at skabe uforglemmelige oplevelser på vores bowlingbaner i Sydbank Arena. Bowling Klubben Trekanten - KIF ser frem til at byde dig velkommen i vores familieorienterede og engagerede klub, hvor bowling er mere end bare en sport - det er en livsstil!

Bowling i Kolding

BK Trekanten KIF har aktive bowling hold her: Sydbank Arena (Ambolten 2-6). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 3+ årige.

BK Trekanten KIF har følgende bowling hold i Kolding.

Sydbank Arena (Ambolten 2-6):
Bowling for ungdom (3-18 år) | Tirsdage, kl. 16:00 - 17:00
Seniortræning | Tirsdage, kl. 19:15 - 20:15
Ungdomstræning for 3-18 årige | Torsdage, kl. 16:00 - 17:00

BK Trekanten KIF har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Kolding kommune