Om Kolding KFUM Håndbold

Klub CVR: 49476418

Spil håndbold i Kolding KFUM! Vores motto i Kolding KFUM er ”Vi vil favne flest, og udvikle mest” Vi har hold fra U5 til Senior. Holdene træner tirsdag

Kom og vær med til en håndboldtræning og se om det at spille håndbold er noget for dig – vi træner håndbold tirsdag og torsdag i Pulzion i Kolding. Her er plads til alle, så kom og vær med!
Vi træner fra kl. 16:30 - se mere om træningstider på vores hjemmeside: www.koldingkfumhaandbold.dk
At spille håndbold i Kolding KFUM Håndbold er sjov og leg, men også seriøst træning. Der er plads til dem der spiller for hygge, men også dem der spiller håndbold for at udvikle selve håndboldspillet og deres evner på håndboldbanen. Kom og vær med til nogle sjove og udfordrende timer og lær at spille håndbold.

Vi er en klub der er åbne for alle spillere og vi har håndboldspillere helt fra de små på 2 år til de lidt ældre over 40, mange har spillet i håndboldklubben i mange år. Vores trænere er alle fra lokalområdet og har flere års erfaring indenfor træner jobbet. Mange af vores unge spillere hjælper også med som træner og får hvert år tilbud om at komme på trænerkurser for at udvikle sig som træner.

I Kolding KFUM Håndbold vil vi favne flest og udvikle mest. Vi er Koldings breddeklub indenfor håndbold og det sociale vægtes højt. Vi har stor fokus på at skabe trivsel for alle og i vores håndboldklub er alle velkomne. Vi har Trille Trolle håndbold for de yngste hvor leg og sjov fylder mest, men der spilles også divisionshåndbold i klubben. Så der er håndbold på alle niveauer.
Selvom du er nybegynder så er der også et holdt til dig - vi arbejder i klubben på at gøre håndbold sjov for alle og vægter trivsel på holdene og på tværs af holdene i klubben højt. Hver år arrangeres der overnatningsstævner for vores ungdomshold hvor alle holdene er sammen afsted. Sammenholdet i håndboldklubben er en vigtig faktor for at drive en breddeklub hvor det sociale er i top og alle føler sig velkommen og det er noget der arbejdes meget på i Kolding KFUM Håndbold. Udover de årlige stævner har vi naturligvis også andre arrangementer i løbet af året, både for de enkelte hold, men også for holdene på tværs, for at skabe et godt sammenhold på tværs at alle håndboldholdene. Det gør det nemmere at rykke op til næste hold da man allerede kender de spillere der spiller på holdet.
Vi udvikler den enkelte spiller men også holdet. En håndboldspiller vinder ikke selv kampen, derfor er det ikke kun vigtigt at den enkelte spiller udvikles men også hele håndboldholdet. Når du melder dig til håndbold hos os i Kolding KFUM Håndbold forventer vi derfor også at du kommer til træning og kamp.
De yngste håndboldspillere spiller dagsstævner, som ofte er 2-3 kampe en lørdag formiddag 2-4 gange i løbet af efteråret og foråret, hvorimod de ældre hold spiller turnering, som ofte er enkelte kampe om søndagen eller i hverdagen.

Hvis du spiller hos os eller dit barn spiller håndbold i Kolding KFUM, regner vi med at du også bidrager til fællesskabet. Vi forventer derfor noget af dig, ligesom du kan forventet noget af os! Vi har årligt 2 loppemarkeder hvor vi samler penge ind til håndbolden i Kolding KFUM. Vi forventer naturligvis at I som forældre kommer og giver en hånd med. Indtægten gør at vi kan holde vores kontingent nede i et niveau hvor alle kan være med. Herudover har vi forskellige sponsorer der alle hjælper os med kamptrøjer, træningstøj og andet.
Kolding KFUM Håndbold har hjemme i Pulzion som ligger i Kolding ikke langt fra midtbyen. Her har vi 2 haller hvor vi spiller kampe og træner håndbold.

Kolding KFUM Håndbold har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Kolding kommune

Find din næste aktivitet i Kolding Kommune!
I det store trekantsområde, nærmere bestemt Kolding er der rig mulighed for at tilnærme sig en sportsklub. Over 200 klubber er lokaliseret i Kolding Kommune, som skaber en masse glæde og aktivitet for kommunens beboere. Flest dyrker gymnastik, fodbold, håndbold og svømning, men også fitness og badminton er populært. Du har måske allerede stiftet bekendtskab med en række af de forskellige foreninger, men ikke har haft tiden, lysten eller overskuddet til at finde ud af mere om disse klubber og hvilke spændende muligheder kommunens sportsfaciliteter tilbyder. Kommunen spænder bredt mellem sports mulighederne, hvor der vil være alt fra græsspillende sportsgrene som fodbold, ridning og golf til mere våde bekendtskaber som svømning, vandpolo og kajak. Måske er disse sportsgrene ikke lige dig og ønsker du at tilbringe din fritid indendørs til håndbold, basketball eller gymnastik, vil dette også være en mulighed i Kolding kommune. I Kolding Kommune er der mere end 250 idrætsforenigner og ud af dem har kommunen 43 idrætshaller, 38 fodboldanlæg og fire svømmeanlæg. 
 
Kolding kommune bestrider også en masse andre kulturelle oplevelser i blandet andet Kolding storcenter, Kolding bio og Koldinghus. Fritid og idræt er to af de ting der gør hverdagen højere, da man i højere grad styrker sit fysiske helbred, samt styrker sine sociale relationer. I Kolding kommune er der ikke grænser for, hvilke sportsgrene der er at prøve, så det er bare med at få kroppen afsted og prøve en masse ting af. 
 
KIF Kolding er en flerstrenget idrætsforening som råder over hele 13 forskellige og er en af de største klubber og mest mangfoldige i trekantsområdet og generelt i hele Danmark. KIF råder over sportsgrene som Bowling, Bowls, Brydning, Cricket, Fodbold, Gymnastik & Spring, Håndbold, Old boys, KIF Padel, Tennis, samt Tirsdagsklubben.
 
Sidstnævnte Tirsdagsklubben er den næstyngste afdeling i hele KIF Kolding foreningen, men samtidig har de ældste medlemmer. Klubben har ca. 50 medlemmer, hvor aldersspektrer spænder fra 65 til 95 år, hvilket gør det til den klub med de ældste medlemmer i KIF. Tirsdagsklubben medlemmer har en ting tilfælles, nemlig at samtlige har tidligere været en aktiv del af en afdeling i KIF. Målet for holdet er at skabe et stærkt sammenhold, hyggeligt samvær og give den en over nakken til bowling hver tirsdag fra 9:30-11:30. Udover det, er medlemmerne at finde til diverse events arrangeret af KIFs afdelinger, hvor de kan findes blandt de frivillige. Denne afdeling ville være guld værd for samtlige flerstrenget sportsforeninger og er generelt et stort forbillede for de yngre modeller i idrætsforeninger i Kolding kommune. Så rammer du målgruppen 65+ og ønsker at indgå i et fantastisk fællesskab, samt være aktiv og øge chancen for at forlænge levetiden, så tag og vær med hos Tirsdagsklubben.
 
Fra en fantastisk god klub til en anden, der sætter fokus på at alle kan være med og dyrke noget idræt, nemlig Old Boys holdet i KIF. Vil du dyrke idræt og motion og har lysten og behovet efter at få rørt sig til forskellige slags fysiske aktiviteter, så kan Old Boys holdet måske være noget for dig. Sloganet er klart: 'ta' nu en rask beslutning, kom og vær med!' Det beskriver meget godt at holdet er for at holde sig i form og ikke mindst være i munteret samvær med gode kammerater. Old Boys holdet dyrker blandet andet gynmastik, fodbold og atletik på Kolding Stadion. Ta' en raske beslutning og start din mere humørfyldte hverdag.
 
Er du mere klassisk anlagt og ønsker måske at være Koldings næste Jan Mølby, så råder KIF foreningen også over 1 divisions holdet Kolding IF. Måske er 1. holdet hos Kolding lige at stramme garnet, men så det heldigt at klubben har hold på alle niveauer. Netop Jan Mølby er Kolding Ifs eneste landsholdsspiller igennem tiden og har slået sine folder på det magiske græs i Liverpool, men fra barnsben startede selv samme Mølby i Kolding som 6-årige og debuterede for første holdet som 17 årig. Så om du drømmer om de helt store triumfer på Anfield eller på bane 7 i Kolding, så starter de alle sammen med en prøvetræning.
 
Er du mindre til den fysiske aktive del, men ønsker derimod træne din udholdenhed, koncentration og reaktionsevnen der holder hjernen knivskarp, så er E-sport hos Kolding Esport måske noget for dig. Hold A-long, rotér, rush B, smoke in the banana er et fremmed sprog for de fleste, men ikke desto mindre er Esport eksploderet i hele verden. Kan det være du skal være Astralis næste AWP eller ønsker du blot at skyde nogle kammerater ugentlig, så er der rig mulighed for det i Kolding Kommune.
 
Hvor om alt er, er der rig mulighed for at finde fritid og idræts muligheder i Kolding kommune for at komme ud og få ugentlig motion. Bevæg dig for livet er en af de organisationer, hvis mission er at få flere danskere ud til bredde idrætten og specielt i motionsforeninger i Kolding kommune er der utal af muligheder for at tilgå sig en prøvetræning og starte allerede i dag. 
Læs nedenfor, hvordan du så finder frem til et af disse hold og hvor du kan gå på et hold.
 
Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.
Læs mere Luk