Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Kolding KFUM Håndbold

Kolding KFUM Håndbold har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Kolding KFUM Håndbold

Klub CVR: 49476418

Spil håndbold i Kolding KFUM! Vores motto i Kolding KFUM er ”Vi vil favne flest, og udvikle mest” Vi har hold fra U5 til Senior. Holdene træner tirsdag

Kom og vær med til en håndboldtræning og se om det at spille håndbold er noget for dig – vi træner håndbold tirsdag og torsdag i Pulzion i Kolding. Her er plads til alle, så kom og vær med!
Vi træner fra kl. 16:30 - se mere om træningstider på vores hjemmeside: www.koldingkfumhaandbold.dk
At spille håndbold i Kolding KFUM Håndbold er sjov og leg, men også seriøst træning. Der er plads til dem der spiller for hygge, men også dem der spiller håndbold for at udvikle selve håndboldspillet og deres evner på håndboldbanen. Kom og vær med til nogle sjove og udfordrende timer og lær at spille håndbold.

Vi er en klub der er åbne for alle spillere og vi har håndboldspillere helt fra de små på 2 år til de lidt ældre over 40, mange har spillet i håndboldklubben i mange år. Vores trænere er alle fra lokalområdet og har flere års erfaring indenfor træner jobbet. Mange af vores unge spillere hjælper også med som træner og får hvert år tilbud om at komme på trænerkurser for at udvikle sig som træner.

I Kolding KFUM Håndbold vil vi favne flest og udvikle mest. Vi er Koldings breddeklub indenfor håndbold og det sociale vægtes højt. Vi har stor fokus på at skabe trivsel for alle og i vores håndboldklub er alle velkomne. Vi har Trille Trolle håndbold for de yngste hvor leg og sjov fylder mest, men der spilles også divisionshåndbold i klubben. Så der er håndbold på alle niveauer.
Selvom du er nybegynder så er der også et holdt til dig - vi arbejder i klubben på at gøre håndbold sjov for alle og vægter trivsel på holdene og på tværs af holdene i klubben højt. Hver år arrangeres der overnatningsstævner for vores ungdomshold hvor alle holdene er sammen afsted. Sammenholdet i håndboldklubben er en vigtig faktor for at drive en breddeklub hvor det sociale er i top og alle føler sig velkommen og det er noget der arbejdes meget på i Kolding KFUM Håndbold. Udover de årlige stævner har vi naturligvis også andre arrangementer i løbet af året, både for de enkelte hold, men også for holdene på tværs, for at skabe et godt sammenhold på tværs at alle håndboldholdene. Det gør det nemmere at rykke op til næste hold da man allerede kender de spillere der spiller på holdet.
Vi udvikler den enkelte spiller men også holdet. En håndboldspiller vinder ikke selv kampen, derfor er det ikke kun vigtigt at den enkelte spiller udvikles men også hele håndboldholdet. Når du melder dig til håndbold hos os i Kolding KFUM Håndbold forventer vi derfor også at du kommer til træning og kamp.
De yngste håndboldspillere spiller dagsstævner, som ofte er 2-3 kampe en lørdag formiddag 2-4 gange i løbet af efteråret og foråret, hvorimod de ældre hold spiller turnering, som ofte er enkelte kampe om søndagen eller i hverdagen.

Hvis du spiller hos os eller dit barn spiller håndbold i Kolding KFUM, regner vi med at du også bidrager til fællesskabet. Vi forventer derfor noget af dig, ligesom du kan forventet noget af os! Vi har årligt 2 loppemarkeder hvor vi samler penge ind til håndbolden i Kolding KFUM. Vi forventer naturligvis at I som forældre kommer og giver en hånd med. Indtægten gør at vi kan holde vores kontingent nede i et niveau hvor alle kan være med. Herudover har vi forskellige sponsorer der alle hjælper os med kamptrøjer, træningstøj og andet.
Kolding KFUM Håndbold har hjemme i Pulzion som ligger i Kolding ikke langt fra midtbyen. Her har vi 2 haller hvor vi spiller kampe og træner håndbold.

Kolding KFUM Håndbold har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Kolding kommune